من هم شروع كردم با بيسكوييت هاي آتريسا - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: ما شروع کردیم! شما چطور؟ (/forumdisplay.php?fid=125) +--- موضوع: من هم شروع كردم با بيسكوييت هاي آتريسا (/showthread.php?tid=9360) |
RE: من هم شروع كردم با بيسكوييت هاي آتريسا - ir_tanis - 08-27-2013 11:00 AM (08-27-2013 10:47 AM)آقا محسن نوشته شده توسط: سلام مواد اوليه رو تموم كرده بودم و همونطور كه گفتم دوستم از دبي برام مي آورد اما الان دارم از راه ديگه اي تهيه ميكنم كه خيلي گرون در نياد همين چند روز آينده از بيسكوييت ها و كاپ كيك ها عكس ميذارم. RE: من هم شروع كردم با بيسكوييت هاي آتريسا - sindrella - 08-27-2013 12:08 PM من مدتی است که در مورد کاپ کیک ها تحقیق می کنم و قرار شده قسمتی از مغازه رو اختصاص به کاپ کیک بدم و اگر متقاضی زیاد بود شعبه جدا بزنم اما در مورد قیمت هاش ممنون می شم منو راهنمایی کنید با توجه به اینکه شما ارسال به شهرها هم در برنامتون هست ... RE: من هم شروع كردم با بيسكوييت هاي آتريسا - ir_tanis - 08-27-2013 07:40 PM (08-27-2013 12:08 PM)sindrella نوشته شده توسط: من مدتی است که در مورد کاپ کیک ها تحقیق می کنم و قرار شده قسمتی از مغازه رو اختصاص به کاپ کیک بدم و اگر متقاضی زیاد بود شعبه جدا بزنم اما در مورد قیمت هاش ممنون می شم منو راهنمایی کنید با توجه به اینکه شما ارسال به شهرها هم در برنامتون هست ...همونطور كه گفتم تا چند روز آينده قيمتها دقيقا مشخص ميشه چرا كه مشكل تهيه مواد اوليه خوشبختانه داره حل ميشه. فكر خوبيه كاپ كيك ها علاوه بر طعم خوبشون و اينكه كيك يك نفره هم محسوب ميشن! طرح هاي متنوع و جالبي دارن و مشتري با هر سليقه اي رو جذب ميكنن. مطمئنا فروش خوبي خواهيد داشت. RE: من هم شروع كردم با بيسكوييت هاي آتريسا - محسن قلي زاده - 08-28-2013 10:10 AM ممنون RE: من هم شروع كردم با بيسكوييت هاي آتريسا - بی باران - 08-31-2013 03:39 PM (08-15-2013 03:04 PM)آقا محسن نوشته شده توسط: سلامsسلام فکر کنم این کار تولید نباشه، بیشتر تزیین باشه. اما کار بسیار جالبیه. من که خوشم اومد. تا حالا کیک سفارش می دادن، از این به بعد می تونن بیسکوییت هم سفارش بدن. RE: من هم شروع كردم با بيسكوييت هاي آتريسا - محسن قلي زاده - 09-01-2013 12:08 PM سلام ببخشيد اينو ميگم ولي با اين سرعت كار كردن شما به جاي خاصي نمي رسيد! عكس قرار بود بذاريد هنوز نذاشتيد!! نه اينكه بخوام انرژي ازتون بگيرما! حركتتون از همون بسم الله شروع شده ولي اينكه به كجا قرار برسين خيلي مبهمه ايدتون و كارتون خوبه ولي وقتي نجنبين، همون شيريني فروش ها يا قنادي هاي معتبر، ايدتون رو ازتون رو هوا مي زنن و خودشون شروع مي كنن به اسم شما هم كه سبك جديدي ثبت نشده كه بخواي پيگيري حقوقي كني! خود من اين تاشتباهو چن بار كردم، انقدر لفتش دادم كه از دستم پريد! توصيم اينه كه حركتتون رو پر شتاب تر انجام بدين و دل به تعريف پدر و مادر و دوستاتون نبندين. RE: من هم شروع كردم با بيسكوييت هاي آتريسا - Ali 59 - 09-03-2013 01:37 PM تبریک میگم واقعا کاری زیبا و جدیده ولی به قول آقا محسن دست بجنبون که دست بالای دست زیاده RE: من هم شروع كردم با بيسكوييت هاي آتريسا - اقای خاص کار - 09-08-2013 09:24 PM سلام منم غرب استان تهرانم خوشحال میشم اگه بشه با هم همکاری کنیم RE: من هم شروع كردم با بيسكوييت هاي آتريسا - پرواز - 09-08-2013 11:54 PM دوست عزیزم اینجا رو ببینید: http://www.chococup.blogfa.com/ RE: من هم شروع كردم با بيسكوييت هاي آتريسا - arna - 09-24-2013 01:45 AM جالب بود خسته نباشی منم میخوام کار شیرینی خانگی رو انجام بدم اگر برای کار من هم نظری داشتین به من بگید من تو اینترنت این بیسکویت ها و زیاد دیدم و همیشه دوستداشتم ببینم چطوره طراحیش انشالله کار من بگیره دوست دارم اگر شد کنار شیرینی ها بیسکویت های شما هم برای فروش داشته باشم |