خاطرات یک دست فروش - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36) +--- موضوع: خاطرات یک دست فروش (/showthread.php?tid=8109) |
RE: خاطرات یک دست فروش - Fela.Want - 10-14-2013 11:17 PM سلام سعید جان کل مبحث رو مطالعه کردم برادرم شوری از انرژی و شوق و امید رو احساس کردم امیدوارم به زودی شاهد ترقی شما دوست عزیز باشیم کسب و کارت همیشه پر برکت باشه با آرزوی بهترینها *عضو کوچکی از باشگاه زیبایی افکار* RE: خاطرات یک دست فروش - سعید.کرمی - 10-15-2013 12:20 AM (10-14-2013 10:31 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط: چطوری آفا سعید ، نیستی !؟! اصفهان 4 5 تا کارگاه تولیدی می شناسم ، اگر به دردت می خوره برم تلفن هاشون را برات بگیرم . محلشون هم بازار اصفهان آخر هارونیه هستسلام اقا مهدی گل آقا شما پاتو بلند کن مارو میبینی. ![]() تو تهران هم تولیدی هست ولی قیمتاشون خیلی بالاست.اونی که من میگم جورابو جفتی 750 تومن میخره 1000 میفروشه. یعنی تو اصفهان با این قیمتا پیدا میشه؟؟؟؟؟ RE: خاطرات یک دست فروش - مهدی 1 - 10-15-2013 01:06 AM آقایی داداشی ، خدا می دونه به یادتیم ، خوشحال می شیم هر از گاهی لابلای کارهات یه سر هم انجمن بزنی نمی دونم والا ، رفتم بازار برات می پرسم ، جنس و اینهاش اسم خاصی نداره ؟ اصلا جنسش برات مهم هست یا نه فقط قیمت راستی سعید جون تو زمینه کیسه خواب چینی ها فعالیتی کردی ، همین ها که روش زده آمریکایی RE: خاطرات یک دست فروش - سعید.کرمی - 10-15-2013 09:04 AM (10-15-2013 01:06 AM)مهدی 1 نوشته شده توسط: آقایی داداشی ، خدا می دونه به یادتیم ، خوشحال می شیم هر از گاهی لابلای کارهات یه سر هم انجمن بزنی نمی دونم والا ، رفتم بازار برات می پرسم ، جنس و اینهاش اسم خاصی نداره ؟ اصلا جنسش برات مهم هست یا نه فقط قیمت راستی سعید جون تو زمینه کیسه خواب چینی ها فعالیتی کردی ، همین ها که روش زده آمریکایی جنسشم بالاخره مهمه دیگه. ![]() دستت درد نکنه. نه تا حالا فعالیت نداشتم.سودش خوبه؟ |