سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
یک سفر و تعطیلی انجمن - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36)
+--- موضوع: یک سفر و تعطیلی انجمن (/showthread.php?tid=7601)

صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

RE: یک سفر و تعطیلی انجمن - mir abbas - 04-04-2013 04:53 PM

امروز بعد از تعطیلات اولین روزیه که در سال جدید به انجمن سر میزنم ،امیدوارم این خبر واقعیت نداشته باشد و با تمامی دوستان سالی پربار را باهم تجربه بکنیم و از موفقیت همدیگر خوشحال و درس بگیریم و موفقیت را در کنار هم و با هم جشن بگیریم.

RE: یک سفر و تعطیلی انجمن - mehdi62 - 04-04-2013 05:00 PM

حالا قیمت چه قدره شاید یکی از بچه ها خواست بخره

RE: یک سفر و تعطیلی انجمن - Zahra_2015 - 04-04-2013 05:01 PM

- مریم خانم عزیز امیدوارم این تاپیک شما صرفا یه شوخیِ 13 باشه (البته با تاریخ انقضایی که یه کم گذشته!)
- اما اگه شوخی نیست و شما راه موفقیت خودتون رو در این سفر و رفتن می دونین پس امیدوارم در این مسیر و تحقق اهدافتون موفق باشید، قطعا شما و مهندس کاظمی شایسته بهترینها هستید...
- راستی فکر نمی کنم دوستان به این آسونیا اینجا رو ترک کنند!!!!!! بشخصه توی همین مدت کم دوستان بسیار خوبی پیدا کردم و انرژی خوبی از نوشته های عزیزان گرفتم...
- چه تصمیم به موندن بگیرید و یا برای بهتر بودن رفتن رو انتخاب بکنید، اما اتحاد و انسجامی که با تلاشتون اینحا ایجاد شده موندنی و باارزشه و بی شک یادتون همیشه توی ذهنا باقی می مونه.

RE: یک سفر و تعطیلی انجمن - Mrs.Seyedi - 04-04-2013 05:27 PM

راستش من هم از دیدن این تاپیک فکر کردم شوخیه!!!!!
ولی مثل اینکه حقیقت داره، اگر این تصمیم شماست ماهم به این تصمیم شما احترام میذاریم
و امیدواریم هرجا که هستید موفق و پیروز باشید.
ولی هنوزم باورم نمی شه یک کم عجیبه، خیلی ناگهانی گفتید.
Confused

RE: یک سفر و تعطیلی انجمن - jujushow - 04-04-2013 05:38 PM

خوب کم کم ملت داره باورشون میشه ! 10_003همتون رفتید سر کار 10_004

RE: یک سفر و تعطیلی انجمن - ahmad rezaee - 04-04-2013 05:53 PM

از ادمین عزیز که سابقاً از این حرکتها دیده بودیم ( تاپیک مرگ یک آشنا )

اما خانم معاون ؟ نمی دونم ........

استاد قربانیان هم که فکر کنم صحبت جدی شنیده و قهر کرده و رفته !!!!

یکی بره دنبال استاد ببینه کجاست ؟ نکنه خدانکرده رفتنش طولانی بشه ......

من می ترسم زنگ بزنم ، جوابم رو نده ، خودم هم قهر کنم
101 33

RE: یک سفر و تعطیلی انجمن - Zahra_2015 - 04-04-2013 05:57 PM

خب دوستان اینجا عادت دارن بدون رویت مستندات تصمیم احساسی نگیرن، نه برای رد کردن و نه قبول!!
فعلا، دیتا ایز این پراسس!!!!!!10_003
مریم خانم جان برای کمک به سیستم مساعدت مقتضی رو مبذول بفرمایید !!! 10_004

ردیابی کامیار کاظمی ( ادمین ) در پی تصمیم به تعطیلی انجمن - ahmad rezaee - 04-04-2013 06:12 PM

اعضای عزیز :

بعد از تصمیم ناگهانی ادمین سایت و معاون ایشان به فروش انجمن ، ماهم بیکار ننشسته و از راههای مختلف به ردیابی و پیگیری ایشان و افرادی که برای خرید به ایشان مراجعه می کنند ، شده ایم تا در شرایط مقتضی تیر خلاص را وارد و آنها را از فروش منصرف کرده و یا با خرید سایت قدمی برای دوستان انجام داده باشیم .

آخرین اخبار حاکی است ایشان با 2 کاربر پنهان در محل مشخصی رویت شده اند که عکس ارسالی توسط مخبر به اطلاع خواهد رسید .

دوستان با درج تقاضای عدم فروش به ادمین در این تاپیک و همچنین ردیابی مستمر ایشان ما را در این امر اعضا پسند یاری دهید . دوستان می توانند در امضای خود بنر های تقاضای عدم فروش را درج کنند ............

پیگیر اخبار آتی باشید

RE: یک سفر و تعطیلی انجمن - 3ObHaN - 04-04-2013 06:35 PM

پیگیری کردم مث اینکه راس راستی جدیه
به هرحال راضیم به رضای خدا ....
اما بعضی ها ستون های انجمنن ، نباشن یه چیزی کمه ، گرچه از اسمون انجمن هم بخواد طلا بباره بازم یه چیزی کمه ...
بعد از پایان تاپیک دلالی ، منم از انجمن میرم !
به نشانه ی اعتراض اصفهان هم نمیام .

RE: ردیابی کامیار کاظمی ( ادمین ) در پی تصمیم به تعطیلی انجمن - سیدمهدی هاشمی - 04-04-2013 06:44 PM

هم اکنون نیازمند انصراف شما از فروش انجمن هستیم.[/size]