خطر خطر!!! شیوع یک بیماری مزمن - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: روانشناسی (/forumdisplay.php?fid=106) +--- انجمن: روانشناسی شخصی (/forumdisplay.php?fid=37) +---- انجمن: دیگر مطالب آموزنده روانشناسی فردی (/forumdisplay.php?fid=72) +---- موضوع: خطر خطر!!! شیوع یک بیماری مزمن (/showthread.php?tid=6841) |
RE: خطر خطر!!! شیوع یک بیماری مزمن - صابری - 02-08-2013 01:33 PM سلام. منهم مبتلام! البته بعضی وقتها حالا آقای دکتر اجازه: میشه درمان قطعیش را هم بگید؟ RE: خطر خطر!!! شیوع یک بیماری مزمن - cold_fear - 02-08-2013 01:33 PM کاش فقط این بیماری رو داشتم! ![]() میشه یه چک آپ کامل بنویسید؟! ![]() RE: خطر خطر!!! شیوع یک بیماری مزمن - اميرعلي - 02-08-2013 02:36 PM خب من كه درست گفتم RE: خطر خطر!!! شیوع یک بیماری مزمن - سعید یوسفی - 02-08-2013 02:37 PM چه خوب بود ما تو انجمن یه سری دکتر اینجوری داشته باشیم تا دردهای افرادو تشخیص و معالجه کنن، فکر کنم منم تا حدودی مبتلا به این بیماری باشم، نوبت برای کی می دین؟ RE: خطر خطر!!! شیوع یک بیماری مزمن - venus2 - 02-08-2013 03:19 PM پس کلی همدرد اینجا دارم، خودم خبر نداشتم. خانم دکتر زود باشید راه حل بگید (: RE: خطر خطر!!! شیوع یک بیماری مزمن - MARYAR - 02-08-2013 03:20 PM (02-08-2013 02:36 PM)اميرعلي نوشته شده توسط: خب من كه درست گفتمشما علائمش را گفتید دوست گرامی RE: خطر خطر!!! شیوع یک بیماری مزمن - صدفی - 02-08-2013 07:48 PM من مبتلا بودم ولی 6 ماهه گذاشتم کنار خدا رو شکر RE: خطر خطر!!! شیوع یک بیماری مزمن - MARYAR - 02-08-2013 09:28 PM خوب حالا که صادقانه اعتراف کردیم بیایم راه حل هایی که به نظرمون می رسه و حتی استفاده کردیم و جواب داده را اینجا معرفی کنیم تا در نهایت به یه نسخه مشترک بین خودمون برسیم RE: خطر خطر!!! شیوع یک بیماری مزمن - MARYAR - 02-08-2013 09:33 PM اولین چیزی که به ذهنم می رسه اینه که: تقسیم وظایف به بخش های کوچکتر این یک مثل قدیمی است که بهترین راه خوردن یک فیل، این است که آن را لقمه لقمه بخورید. وظایف بزرگ را به وظایف و کارهای کوچکتر و قابل انجام تقسیم کنید. خود را ملزم کنید برای مدت سیدقیقه، بر روی هر بخش کار تمرکز نمائید. پس از سی دقیقه برای یک یا دو دقیقه به چیزی دیگر فکر کنید. این رویهرا تا پایان یافتن کامل کار ادامه دهید. شاید بهتر باشد برای انجام کارهای دشوار، هر یک از این نوع کارها را در فاصله زمانی دو کار ساده و دلنشین انجام دهید. اگر از باغبانی لذت میبرید، کار ناخوشایند و دشوار را بین دو بازه زمانی باغبانی انجام دهید. RE: خطر خطر!!! شیوع یک بیماری مزمن - MARYAR - 02-08-2013 09:57 PM اولویتگذاری کارها پیشنهاد بعدیم اینه که بیایم یه هرم بکشیم و با توجه به اولویت و اهمیت کارها هرم را پر کنیم و رتبه به هر کار بدیم. در نتیجه می تونیم اهمیت هر کار را بدونیم و موثرتر اقدام کنیم. بدین ترتیب از انجام کارهائیکه اولویت کمتری دارن و باعث میشن ما کارهای اصلی را سر وقت انجام ندیم، دوری کنیم. |