سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
با يک ميليون تومان سرمايه چه کار مي شود کرد؟ - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36)
+--- موضوع: با يک ميليون تومان سرمايه چه کار مي شود کرد؟ (/showthread.php?tid=6034)

صفحه ها: 1 2 3 4 5 6

RE: با 1 ميليون تومان چه كاري ميتوان كرد؟؟؟؟؟ - azam - 12-11-2012 12:49 PM

(07-28-2012 01:39 AM)M3HDI نوشته شده توسط:  با یک میلیون شما میتونید یک سایت فروشگاهی تاسیس کنید

راه اندازی فروشگاهتون حدود 50 هزار تومان میشه

مابقیش رو هم بزارید برای خرید محصول اولیه ، تبلیغات و ..

من قصد راه اندازی فروشگاه دارم و میخوام بدونم هنوز هم 50هزار تومان هزینه خواهد برد؟
اگر کمی بیشتر راهنمایی نمایید ممنون میشم
برای ارسال محصولات فروشگاه به چه صورت میشه عمل کرد

با يک ميليون تومان سرمايه چه کار مي شود کرد؟ - محمد رضا تورانی - 12-18-2012 06:00 PM

چندي پيش در يک پست خواندم آقاي قربانيان براي خود هدف گذاري کردند که ظرف چند ماه يک ميليون را 20 ميليون کنند و يا بحثي شروع شد که اگر 4 ميليارد داشتيد چه مي کرديد.
خوب، اين نوع ايده و بحث ها در نوع خود جالب است ولي مي خواهم سئوالي را مطرح کنم که ايده هايي که ميدهيد واقعي باشد و بشود آنرا اجرا کرد.
با يک ميليون تومان سرمايه چه کار مي شود کرد؟
لطفا ايده ها و راه هايي را عنوان کنيد که بشود با آن اين سرمايه را طرف يک سال حداقل 3 برابر کرد. بيشتر باشد چه بهتر.
اکثر ما مي توانيم به راحتي اين پول را فراهم کنيم با اين شرط که اگر آنرا از دست داديم خللي در زندگي ما ايجاد نشود. خوب منتظر ايده هاي جالبتان هستم.
بسم الله ..............

RE: با يک ميليون تومان سرمايه چه کار مي شود کرد؟ - toofan245 - 12-18-2012 06:22 PM

دوست عزیز این تاپیک وجود دارد
http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=2414

RE: با يک ميليون تومان سرمايه چه کار مي شود کرد؟ - محمد رضا تورانی - 12-18-2012 06:33 PM

(12-18-2012 06:22 PM)toofan245 نوشته شده توسط:  دوست عزیز این تاپیک وجود دارد
http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=2414
بله دوست عزيز، مي دانم و از شما نيز ممنونم
اما داستاني را برايتان مي گويم که شايد شنيده باشيد:
مي گويند انيشتين از دانشجويانش امتحان گرفت. اسيستان او متوجه شد که سئوالات اين ترم مثل ترم قبل است و به استاد يادآور شد. انيشتن گفت مي دانم اما اين را بدان جوابها به دليل افزايش سطح دانش فيزيک فرق کرده است.
بله اين سئوال 8 ماه قبل طرح شده بود و جوابهاي آن هم طبق آن زمان است اما الان اوضاع فرق کرده است و حتما جوابها هم فرق مي کند.
موفق باشيد.

RE: با يک ميليون تومان سرمايه چه کار مي شود کرد؟ - toofan245 - 12-18-2012 07:34 PM

بله حق با شماست
اما نشنیدید میگن تاپیک های این انجمن تاریخ انقضا ندارن کافیه شما تو تاپیک قبلی یک ایده جدید بنویسین تا بقیه بچه ها هم همراهی کنن.

RE: با 1 ميليون تومان چه كاري ميتوان كرد؟؟؟؟؟ - kimyya - 12-18-2012 10:19 PM

ایده خوبی که خانم ها نیاز داشتن با یک ملیون
1 خرید ماشین بافت دست دوم و اموزش لازم روی هم میشه 900 میمونه هزینه اموزش که با 100 هزار اولی مقداری کاموا میشه خرید تا زمانی که سیسمونی کامل یاد میگیرید میشه همین بافتنی هارو فروخت و کاموا جایگزین کرد کم کم سفارش گرفت .درسته 6 ماه کارش بیشتر نیست ولی با داشتن ایده و بافتن نخ ابریشم برای لباس مجلسی میشه تمام طول سال مشتری داشت. در امدش خوبه اگر برای کارای دستیش منظورم دوخت و دوزش کسی رو بگیرین
فقط خودتون ببافین ماهی 1 تا 1/5 در امد داره

RE: با 1 ميليون تومان چه كاري ميتوان كرد؟؟؟؟؟ - M3HDI - 12-18-2012 10:37 PM

(12-11-2012 12:49 PM)azam نوشته شده توسط:  
(07-28-2012 01:39 AM)M3HDI نوشته شده توسط:  با یک میلیون شما میتونید یک سایت فروشگاهی تاسیس کنید

راه اندازی فروشگاهتون حدود 50 هزار تومان میشه

مابقیش رو هم بزارید برای خرید محصول اولیه ، تبلیغات و ..

من قصد راه اندازی فروشگاه دارم و میخوام بدونم هنوز هم 50هزار تومان هزینه خواهد برد؟
اگر کمی بیشتر راهنمایی نمایید ممنون میشم
برای ارسال محصولات فروشگاه به چه صورت میشه عمل کرد

سلام

بله میشه ، نهاینا دامنه آی آر ثبت می کنید

ارسال محصولات هم با پست

البته دوستان فروشگاه دار خیلی از سیستم C.O.D پست ناراضی ان

خودتون ارسال کنید ،راحت ترید

اگر هم محصولاتتون دانلودی باشه که چه بهتر ( مثل نمونه سوالات و ...)

پس میشه

1- دامنه آی آر
2- هاست
3- فروشگاه اپن سورس (رایگان)

موفق باشید

RE: با 1 ميليون تومان چه كاري ميتوان كرد؟؟؟؟؟ - nami - 12-18-2012 10:51 PM

با سلام و سپاس

بحث خوبی مطرح شده است ولی فکر میکنم اگر سوالات به شکل دیگری مطرح بشود به جوابهای بهتری نیز برسیم مثلا:

چه کسانی ، یک ایده را با سرمایه یک میلیون تومان حداقل با یک سال تجربه ،عملی نموده اند؟
البته همه اعضا بهتر است که نظر بدهند ولی اگر کسی خواست یک ایده ای را از بین ایده های مختلف ،عملی کند در انصورت از افرادی که قبلا ان ایده را انجام داده اند و مزایا و معایب آن را بصورت عملی ،نه تئوری لمس کرده اند و موفق شده اند را انتخاب میکند.
یعنی شاخص اصلی پیاده کردن یک ایده مثلا پرورش قارچ عبارت می شود از :

1- کسی که کننده این کار در قبل و یا حال حاضر می باشد و سردی و گرمی لازم را چشیده و تجربیات لازم را دارد.

2- مشورت گرفتن فقط از ادمهای موفق و اموختن روشهای موفقیت و فوت وفن های لازم برای کاری که در ان موفق بوده و هست .

3- حتی اگر بخواهیم از تجربیات شکست دیگران استفاده کنیم ،آن دیگران ،باز هم آدمهای موفق فعلی باشند نه کسانی که دایم شکست می خورند و خروجی خوبی ندارند.

4- فرمولهای موفقیت را از افراد موفق باید کسب کرد ،نه از شکست خوردگان و انسانهای همیشه ضعیف!

5- معمولا انسانهایی که به سطح خیلی بالایی از موفقیت رسیده اند ، همگی دارای خصوصیاتی اکثرا مشابه می باشند یعنی نوع نگاه و تفکرشان به مسایل به یک گونه هست ولی نوع کارها و مسیرهایشان فرق میکند.

RE: با يک ميليون تومان سرمايه چه کار مي شود کرد؟ - mrs.abbasi - 08-20-2013 12:51 AM

آقای قربانبان چطوری میشه به کاری علاقه پیدا کرد و عاشق اون کار شویم؟
شما می فرمایید کاری رو شروع کنید که دوست دارید خوب یه فردی که هیچ تجربه ای توی هیچ کاری نداره از کجا بدونه که چه کاری رو دوست داره؟

با اجازه از استاد بزرگ؛ این سئوال و دغدغه اصلی زندگی من شده بود یکی از کلاسهایی که شرکت کرده بودم استادم خواستند برگه ای را برداریم و 5 کاری را که حاضریم بدون مزد انجام بدهیم را بنویسیم. یعنی اگر شما در سرزمینی بودید که حقوق شما روزانه پرداخت میشد دغدغه مالی نداشتید فقط باید یک شغل انتخاب می کردید این شغل چه بود؟
من اگر دغدغه مالی نداشتم کار و رسالتم فکر می کنم نگهداری حیوانات اهلی بود. منظورم سگ و گربه و ... به تجارت بسیار علاقه دارم و در زمینه حیوانات هیچ تخصصی ندارم. پس کافیه به ثروتی که مدنظرم هست برسم و افرادی رو استخدام کنم که در این مهم به من کمک کنند و من تنها دغدغه ام کنترل امور و رسیدگی به مسائل باشه. درطول روز به سفر و داد و ستد بپردازم به محض اینکه کار اولم تموم شد برم پیش کوچولوهای دوست داشتنیم و خستگی در کنم و به اونها رسیدگی کنم. (البته اینها تنها عقاید اینجانب هستند و شاید نگرشم درست نباشه چون تازه اول راه هستم)

RE: با يک ميليون تومان سرمايه چه کار مي شود کرد؟ - محسن قلي زاده - 08-20-2013 10:24 AM

سلام پيشنهاد يك ميليوني من:
- خريد مانتوهاي ساده و كار روي يقه ها و لبه هاش، لبه دوزي، سنگ دوزي و فروش دوبارش توي خونه
- خريد و فروش لباس زير زنانه در منزل
- فروش آش تو خيابون و تو صندوق عقب ماشين
- درست كردن ساندويچ و فروش در پاساژها
- در صورت داشتن علم خريد و فروش در دنياي مجازي، زدن سايت قوي و فروش اينترنتي
- ساختن كتابهاي PDF و فروش به سايتهاي اينترنتي
- آموزش هر چيزي كه بلديد به دور وبري هاتون توي خونه شما يا خونه اونا
- خريدن موتورسيكلت قسطي و كار كردن توي پيك ها
همينارو فعلاً به نظرم رسيد.