تبلیغات در سایتهای دیگر - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +---- انجمن: کسب و کار اینترنتی (/forumdisplay.php?fid=129) +---- موضوع: تبلیغات در سایتهای دیگر (/showthread.php?tid=5516) |
RE: تبلیغات در سایتهای دیگر - doctor.sniff - 12-01-2012 04:00 PM دوست خوبم من نگفتم که نت رو بذاری کنار گفتم ورد پرس و اینگونه ابزارهای مشکل دار رو بذاری کنار و سعی کنی بیشتر به بیزنس در دنیای مجزای فکر کنی و عمل کنی الان نگاه کن همه فکرت شده این ابزارها که اصلا هیچ سودی هم برات ندارن جز غم و غصه RE: تبلیغات در سایتهای دیگر - Divar - 12-01-2012 04:07 PM چه نوع بیزنسی ؟ دنیای مجازی مگه غیر اینترنت چیز دیگه ای هست؟ اینترنت هم = سایت ________________________________ راستی چطور میشه از مطالب سایتم بکاپ بگیرم ؟ می خوام هاستمو کلا پاک کنم دوباره نصب کنم؟ <?php echo base64_decode('PHAgc3R5bGU9InRleHQtYWxpZ246Y2VudGVyOyI+DQrYt9ix2KfYrduMINiq2YjYs9i3IDxhIGhyZWY9Imh0dHA6Ly9GYWJUaGVtZXMuY29tIj7Zgdin2Kgg2KrZhdiyPC9hPiB8INm+2KfYsdiz24wg2LPYp9iy24wg2KrZiNiz2LcgPGEgaHJlZj0iaHR0cDovL3d3dy5kYnN0aGVtZS5jb20iIHRpdGxlPSLZgdin2LHYs9uMINiz2KfYstuMINmC2KfZhNioINmI2LHYr9m+2LHYsyI+2KrbjNmFINiv24wg2KjbjCDYp9izINiq2YU8L2E+DQo8L3A+'); ?> این چه کدیه ؟ توی فوتر بود. مربوط به کپی رایت پوسته بود ، ولی چرا اینجوری نوشته شده! RE: تبلیغات در سایتهای دیگر - doctor.sniff - 12-01-2012 04:15 PM متن زیر رمز گشایی شده عبارت بالاس طراحی توسط فاب تمز | پارسی سازی توسط تیم دی بی اس تم اینو گذاشتن که تبلیغ خودشون رو بکنن در مورد بیزینس هم هرچی خودت بخوای و مهارت و علاقه داشته باشی رو میتونی انتخاب کنی برای پشتیبان گیری اگه به PHP My Admin دسترسی داری میتونی از کل بانک اطلاعاتیت پشتیبان بگیری برای بک آپگیری از فایلها هم سعی کن این کارو نکنی چون دوباره ویروس هارو هم منتقل میکنی RE: تبلیغات در سایتهای دیگر - Divar - 12-01-2012 04:24 PM منظورم اینکه کل اینترنت به سایت ختم میشه ، من تخصصی آنچنانی ندارم. (یه مدت رفتم پی برنامه نویسی که تنبلیم شد ول کردم، افسوس) اولین بار توی نت 4 سال پیش فروشگاه زدم که دقیقا یه ماه بعد قبول شدم دانشگاه یه شهر دیگه ... در نتیجه فروشگاه هیچوقت افتتاح نشد. چند سال هم وبلاگ داشتم تا اینکه یک ماهی میشه سایت زدم. تنها تخصص نصف نیمه ام و علاقه ام توی اینترنته و سایت داری (البته اگه شانس اجازه بده) اینارو بی خیال ، من الان با این سایت چکار کنم؟ کد ویروس حذف کردم ، دیگه چکار کنم تا گوگل اوکی بده؟ RE: تبلیغات در سایتهای دیگر - doctor.sniff - 12-01-2012 04:36 PM برای اینکه ببینی گوگل دقیقا به چی گیر داده و چی رو به عنوان ویروس تلقی کرده بهتره اول بری تو گوگل وبمستر ثبتش کنی و اونجا تمام ارور هایی رو که سایتت داره رو بگیری ازش http://www.google.com/webmasters البته فکر کنم ف/ی/ل/ت/ر باشه که باید با وی پی ان بری RE: تبلیغات در سایتهای دیگر - Divar - 12-01-2012 04:47 PM قبل این مشکل هم توی وب مستر ثبت کرده بودم ، الانم ثبت شده. مشکلی که گیر میده یه کد تروجانه. که دقیقا توی پوسته قبلی بود که نصب کردم ، هم کد حذف کردم و هم کل پوسته رو حالا نمی دونم چطور به گوگل حالی کنم که کد حذف کردم. البته از همون وب مستر درخواست بررسی دوباره ارسال کردم نمی دونم چی شد؟ الان جواب میدن یا یه وقته دیگه نمی دونم؟ من کش سایتو پاک می کنم ف شما تا 1 دقیقه دیگه ببینید. بازم سایت هشدار میده یا نه؟ آیا سایت معتبری هست که ، یه وب سایت اسکن کنه و ویروس و این چیزا رو حذف کنه. ___________________________________ احتمال اینکه ویروس روی کامپیوتر هم پخش شده هست؟ RE: تبلیغات در سایتهای دیگر - doctor.sniff - 12-01-2012 04:50 PM بله باید تو همون وبمستر گوگل درخواست بررسی مجدد بدین فکر کنم در عرض حداکثر ۱ هفته جواب بدن برای اسکن سایت که بیاد ویروس رو هم از بین ببره چیزی خبر ندارم ولی فکر کنم این ویروس کشها قابلیت وب اسکن هم داشته باشن که بصورت آنلاین هم کار میکنن فکر کنم کاسپرسکی و نود این امکان رو داشته باشن RE: تبلیغات در سایتهای دیگر - Divar - 12-01-2012 05:10 PM با تو تا سایت چک کردم. یکی گفت سایت سالمه ، یکی دیگه گفت کد مخرب وجود نداره ولی توی بلک لیست هست : Security report (Warnings found): error Blacklisted: Yes check Malware: No check Malicious javascript: No check Malicious iFrames: No check Drive-By Downloads: No check Anomaly detection: No check IE-only attacks: No check Suspicious redirections: No check Spam: No جای امیدواری هست گوگل سایتو از بلک لیست بیاره بیرون: تا چند روز دیگه سایت اینجوری میمونه؟ RE: تبلیغات در سایتهای دیگر - doctor.sniff - 12-01-2012 05:15 PM اگه پیگیر باشید بله معمولا زیاد طول میکشه که گوگل سایت رو باز کنی همش بستگی به پیگیری شما داره RE: تبلیغات در سایتهای دیگر - Divar - 12-02-2012 04:01 PM گوگل به ظاهر از بلک لیست خارج کرد سایتمو. چون توی وب مستر تولز دیگه مثل قبل هشدار نمیده (در ضمن وب مستر شیلتر نیست، فقط بخش آنالیز و کی ووردز هیلتره). سایتمو توی گوگل که سرچ می کنم هم هشداری نمیده (بی زحمت شما هم یه نگاهی بکنید ببینید گیر میده یا نه). ولی بازم وقتی خودم کامپیوتر روشن می کنم و می خوام برم داخل یشخوان یا سایت هشدار میده !!!! خواهشا یه نگا بندازید اینجا بگید چی شد |