اهدافتان از میلیاردر شدن چیست ؟ - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: من اگر میلیاردر بشوم...! (/forumdisplay.php?fid=79) +--- موضوع: اهدافتان از میلیاردر شدن چیست ؟ (/showthread.php?tid=5389) |
RE: اهدافتان از میلیاردر شدن چیست ؟ - farhad212 - 08-09-2014 09:42 AM (12-24-2012 10:47 PM)بهنام ذوالفقارزاده نوشته شده توسط: واقعا بگم: ایجاد مکانهایی برای سیر کردن خانواده های فقیر و بچه های بی سرپرست. اشتغال برای همه پدرانی که خدای ناکرده اکثر اوقات جلو زن و بچه خجل هستند و هر درخواست خونوادشون رو همیشه با این جمله " فعلا پول ندارم" جواب می دهند، ایجاد کنم. RE: اهدافتان از میلیاردر شدن چیست ؟ - abdolhossein - 08-09-2014 04:17 PM (12-25-2012 12:07 AM)tondar12 نوشته شده توسط: قبل از نوشتن باید بگم این دلیل یکی از دلایل منه نه همش!شما پولدارترین انسان روی زمین هم بشوی از این انسان ها در جهان و حتی در اطراف خودت خواهند بود . پس دنبال دلیل قانع کننده ای باش! RE: اهدافتان از میلیاردر شدن چیست ؟ - siniuor - 08-21-2014 08:41 AM من اگر میلیاردر بشم پولم را در سازمان بهزیستی خرج میکنم اگر بتونم به یک خانواده ای که دارای فرزند معلول ویا بیمار است کمک کنم و از مشکلات انها کم کنم کار بزرگی انجام داده ام RE: اهدافتان از میلیاردر شدن چیست ؟ - ali1371 - 08-21-2014 01:28 PM 1 بیشتر لذت بردن از زندگی(الانشم البته داریم حال میکنیما ![]() 2 بدست آوردن لذت بخشش و دست گیر از نیاز مندان 3 قدرت 4انتقام RE: اهدافتان از میلیاردر شدن چیست ؟ - pollux - 11-29-2014 08:13 PM ![]() ![]() اگه منظورتون به ریاله که هیچی،اگه به تومنه که هی بازم هیچی چون باهاش کاری نمیشه کرد،اما اگه منظورتون به دلاره که فعلا بازم هیچی،اما راجع بهش فکر میکنم. ![]() RE: اهدافتان از میلیاردر شدن چیست ؟ - faridfarhood - 03-21-2015 01:35 PM گفتن این که من بعد از ثرزتمند شدنم به دیگران کمک میکنم ، مثل اینه که بگی هر وقت بچه ام مو بور و چشم ابی شد میرم ازدواج می کنم . خدا بهترین فرصت رو بهت داده ، همین لحظه ی حال . اگه الان به کسی کمک کردی ، که کردی . وگرنه کسی نیست که تضمین بکنه فردایی هم هست . که تو بخوای توش به دیگرون خیر برسونی . الان که به اندازه خرج خودم درامد دارم باید به فکر دیگران باشم و هستم چون الان مال منه ، نه فردا . هدف من از ثروتمند شدن اینه که آزادی مالی برسم و از مسیری که توشم تا به ثروت برسم لذت ببرم . مسیر ه که لذت بخشه . بعد از رسیدن به ثروت میریم به منزلگاه های بعدی . |