یک خبر خوش - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: ما شروع کردیم! شما چطور؟ (/forumdisplay.php?fid=125) +--- موضوع: یک خبر خوش (/showthread.php?tid=3029) |
RE: یک خبر خوش - pesar368 - 05-14-2012 11:04 PM سلام ایده جالبی بود . ولی من اول شک میکنم میگم چرا داره رایگان میده ؟؟؟ ممکنه کلکی تو کار باشه ![]() اگر آشنا باشه . خب حتما اشتراک میگیرم. RE: یک خبر خوش - mteam - 05-29-2012 03:17 PM ![]() چطوره؟ RE: یک خبر خوش - goldmen - 05-29-2012 05:50 PM یکم متن آگهیت سنگین هست یکم عامیانه تر یا کاربردی ترش کنی بهتر جذب آگهی ومتوجه منظورت می شوند RE: یک خبر خوش - azim - 05-29-2012 11:30 PM سلام . ایدتون که هیجان انگیزه و حس کنجکاوی من رو بر انگیخت. ولی راستش الان که این آگهی رو دیدم ، به عنوان مخاطب همه ی حس کنجکاویم کور شد . اصولا در کار تبلیغات شما باید تصمیم بگیرید که چه موضوعی رو میخواید برای مخاطب مهم و بزرگ جلوه بدین . شما اول اومدین اینجا و به همه گفتین من میخوام بهتون سی دی فیلم رایگان بدم ، همه هم استقبال کردن ، چون موضوع رو جالب و جذاب بیان کردین ، اما یک سوال : اگر همین آگهی رو در اول تاپیک می زدین اینهمه بازخورد می گرفتین ؟ نکته بعدی اینکه این آگهی کاملا کلیشه ای هستش ، و اگر شما میخواید خودتون رو به عنوان یک تیمی که در کار تبلیغات حرفه ای هست جلوه بدین ، تبلیغات خودتون هم باید حرفه ای باشه . و نکته آخری که به ذهنم میرسه : شما خودتون رو به عنوان بازوی مشاوره ای شرکت ها و مشاغل معرفی کردین در صورتی که مخاطب اصلی شما مردم عادی هستند که باید جذب ایده تبلیغاتی شما بشند ، واین باعث میشه مخاطب عامیانه شما حس کنه که میخواین به بهانه سی دی از اطلاعات شخصی اش به نفع شرکت ها و مشاغل سو استفاده کنین. و در پایان یکی نیست بیاد دست مارو بگیره بریم تو حوزه ی تبلیغات استعدادمون رو بکار بگیریم ![]() ![]() RE: یک خبر خوش - بهنام ذوالفقارزاده - 05-29-2012 11:53 PM آقای شهسواری خوشحالمون کردین. خداروشکر خیلی حس خوبی بهم دست داد وقتی """راوک نما""" و اون لوگوتونو دیدم. موفق باشید. RE: یک خبر خوش - P@RSA - 05-30-2012 12:12 AM دوستان عكس آگهي براي من باز نميشه!!!؟؟؟ RE: یک خبر خوش - mteam - 05-30-2012 12:20 AM اگر عکس باز نشد وبلاگ را ببین http://www.ravaknama.blogfa.com RE: یک خبر خوش - 369369 - 05-30-2012 12:32 AM فونت کلمه راوک در اون آگهی تبلیغاتی اصلا جالب و خوانا نیست . هر کسی نمیتونه درست بخوندش . بهتره فونتش رو تغییر بدید . حتی تلفظش هم سخته . == اینجا رو هم اگه میشه برای من توضیح بدین : با دریافت این رسانه در ماه یک سی دی فیلم در پک هدیه بگیرید !!!! منظورتون دریافت کدوم رسانه ست ؟ ( واقعا اینو متوجه نشدم ) == و به نظرتون مردم عادی می دونن پک چیه ؟ == در ضمن شما اول باید حسن نیت خودت رو به مردم ثابت کنی تا اونا هم بیان با خیال راحت اسم و آدرس و شماره تلفنشون رو بهت بدن RE: یک خبر خوش - mteam - 05-30-2012 12:40 AM عظیم جان آن صفحه داخل آگهی نامه قرار میگیره روی پک این قرار میگیره ![]() RE: یک خبر خوش - mteam - 05-30-2012 12:58 AM (05-30-2012 12:32 AM)369369 نوشته شده توسط: فونت کلمه راوک در اون آگهی تبلیغاتی اصلا جالب و خوانا نیست . برای فونت چشم محصول که به دست مردم میرسه متوجه خواهند شد ما الان احتیاج به اشترک گرفتن نداریم فقط میخواهیم داخل آگهی نامه دیده شود |