سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
دعوت از کسانی که تجربه پرورش قارچ را دارند - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: کارگروه های کارهای عملی سایت (/forumdisplay.php?fid=114)
+--- انجمن: كارگروه كشاورزي (/forumdisplay.php?fid=117)
+--- موضوع: دعوت از کسانی که تجربه پرورش قارچ را دارند (/showthread.php?tid=2282)

صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

RE: دعوت از کسانی که تجربه پرورش قارچ را دارند - ajand.pc - 04-26-2012 11:47 AM

(04-25-2012 11:36 PM)hasan-f نوشته شده توسط:  من در اینجا دوره رو نزد دوست و استاد عزیزی طی میکنم که قبل این در دوره تولید اسپان قارچ خدمت ایشون بودم و الان با فراهم شدن کارگاه شرایط خیلی خوبی برای آموزش محیا شده که امیدوارم بتونم کمال استفاده رو ببرم . سعی میکنم تمام مطالبی رو که یاد گرفتم در خدمت دوستانی که به این کار علاقه دارن قرار بدم . انشاالله
سلام
دیروز رفتم از یک کارگاه تولید قاچ بازدید کردم و به قدری این کارگاه مهندسی طراحی شده بود که شیفتش شدم. مزایاش این بود که، دارای دو سالن پرورش ، یه اتاق بسته بندی بین این دو سالن، عایق بندی تمام سالن ها به طوری بود که صرفه جویی دما،هوا،برق،آب و تجهیزات رو به حداکثر رسونده بود. وحتی دستگاه ضدعفونی کننده خاک پوششی رو خودش ساخنه بود.
تصمیم گرفتم اگه یکم دیرتر کار رو شروع کردم ولی با نقشه و طرح جلو برم.
ممکنه واسه اینکه بنا کردن سالن ها ارزان تموم شه بیام یه دستگاه بلوگ زنی تهیه کنم که هم از بلوک تولید شده خودم استفاده کنم و هم با استفاده از سود فروش بلوک ها بتونم یه کارگاه وسیع با تمام امکانات بنا کنم.
لطفا با نظراتتون راهنماییم کنید.

RE: دعوت از کسانی که تجربه پرورش قارچ را دارند - hasan-f - 04-26-2012 12:56 PM

بازدید از مراکز تولیدی خیلی موثر و مفید هستش حتما اینکار رو ادامه بدید و سعی کنید نکات خوبی رو که در بازدیدهاتون میبینید یادداشت کنید .

هر یک از سالنها چند متر مربع بودن ؟ ظرفیت تولیدیشون چقدر بود ؟ کمپوستها و خاک پوششی رو آماده تهیه میکردن یا خودشون تولید میکردن ؟

RE: دعوت از کسانی که تجربه پرورش قارچ را دارند - ajand.pc - 04-27-2012 06:57 PM

(04-26-2012 12:56 PM)hasan-f نوشته شده توسط:  بازدید از مراکز تولیدی خیلی موثر و مفید هستش حتما اینکار رو ادامه بدید و سعی کنید نکات خوبی رو که در بازدیدهاتون میبینید یادداشت کنید .

هر یک از سالنها چند متر مربع بودن ؟ ظرفیت تولیدیشون چقدر بود ؟ کمپوستها و خاک پوششی رو آماده تهیه میکردن یا خودشون تولید میکردن ؟
2 سالن 40 متر مربعی واسه پرورش.
هر سالن 15تن کمپوست می گیره که 3150 کیلوگرم محصول میده.
کمپوس ها را آماده می گرفتن.

RE: دعوت از کسانی که تجربه پرورش قارچ را دارند - hasan-f - 04-28-2012 09:48 AM

خیلی جالبه . چطور در 40 متر مربع 15 تن کمپوست رو جا داده بودند ؟ چند طبقه قفسه داشتند ؟ عرض و طول قفسه ها چقدر بود ؟ چند ردیف قفسه داشتند ؟

RE: دعوت از کسانی که تجربه پرورش قارچ را دارند - ajand.pc - 04-29-2012 12:21 AM

(04-28-2012 09:48 AM)hasan-f نوشته شده توسط:  خیلی جالبه . چطور در 40 متر مربع 15 تن کمپوست رو جا داده بودند ؟ چند طبقه قفسه داشتند ؟ عرض و طول قفسه ها چقدر بود ؟ چند ردیف قفسه داشتند ؟

الان عرض می کنم رفیق.
3 سکو قفسه یعنی 3 ردیف.
با 5 طبقه قفسه.
10 متر طول با عرض 1.25 متر.
وقت کردم نقشه کارگاشو واست میکشم.

RE: دعوت از کسانی که تجربه پرورش قارچ را دارند - صدفی - 04-29-2012 09:48 AM

به نظر من به نسبت دردسرهایی که داره درآمد زیادی نداره یکی از دوستام راه انداخت اولا مجوز بسته بندی بهش ندادن بعد ازش کسی خرید نمیکرد

RE: دعوت از کسانی که تجربه پرورش قارچ را دارند - ajand.pc - 04-29-2012 04:20 PM

(04-29-2012 09:48 AM)صدفی نوشته شده توسط:  به نظر من به نسبت دردسرهایی که داره درآمد زیادی نداره یکی از دوستام راه انداخت اولا مجوز بسته بندی بهش ندادن بعد ازش کسی خرید نمیکرد

دوست عزیز سلام
بی درد سر که نمیشه یه کار و کاسبی راه انداخت.
این محصول چون جز محصولات کشاورزی هستش اصلا نیاز به مجوز بسته بندی نداره.
باید بدونه محصولشو به کی بفروشه.
تا اونجایی که من اطلاع دارم قارچ تنها چیزیه که اصلا رو دست نمی مونه ولی یکم هم تلاش می خواد .
نابرده رنج، گنج میسر نمی شود بزرگوار.

RE: دعوت از کسانی که تجربه پرورش قارچ را دارند - hasan-f - 04-29-2012 06:08 PM

(04-29-2012 09:48 AM)صدفی نوشته شده توسط:  به نظر من به نسبت دردسرهایی که داره درآمد زیادی نداره یکی از دوستام راه انداخت اولا مجوز بسته بندی بهش ندادن بعد ازش کسی خرید نمیکرد

سلام دوست عزیز . ممنونم از اینکه نظر دادید

اما همانطوری که دوست عزیزم فرمودند هیچ کاری بدون دردسر نیست و در واقع تنها کارهایی کم دردسر هستند که کار کارمندی هستند و همه ما خوب میدونیم که با کارمندی نمیشود میلیاردر شد پس در هر کسب و کار شخصی که بخواهیم موفق شویم باید تمام وقت تلاش کنیم . شما یک کار کم دردسر معرفی کنید که درآمد زیادی داشته باشد ...

RE: دعوت از کسانی که تجربه پرورش قارچ را دارند - صدفی - 04-29-2012 08:06 PM

دوستان عزیز جناب hasan-fو ajand.pc دقیقا من قبول دارم که هر کاری دردسر دارد ولی این کار به نسبت دردسرهایی که دارد سود کمی دارد در ضمن من نگفتم که این کار را انجام ندهید فقط نظر خودم رو اعلام کردم و در ضمن میدانم که کار کارمندی به چه صورت است خودم 10 سال سابقه مدیریت انبار قطعات دارشتم و امسال استعفا دادم و کسب و کار خودمو راه انداختم بنده کاملا به صحبت های شما واقفم

RE: دعوت از کسانی که تجربه پرورش قارچ را دارند - hasan-f - 04-30-2012 06:10 PM

البته دوست عزیزمون حق دارند و میشه گفت به طور کلی کار تولید در ایران نسبت به دردسرهاش سود پایینتری داره ...!