اولين پروزه عملي كارگروه فن آوري اطلاعات - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کارگروه های کارهای عملی سایت (/forumdisplay.php?fid=114) +--- انجمن: كارگروه خدمات (/forumdisplay.php?fid=115) +---- انجمن: كارگروه فن آوري اطلاعات (/forumdisplay.php?fid=121) +---- موضوع: اولين پروزه عملي كارگروه فن آوري اطلاعات (/showthread.php?tid=1482) |
RE: اولين پروزه عملي كارگروه فن آوري اطلاعات - bashla - 06-29-2013 12:06 PM سلام من درحوزه شبکه فعالیت دارم ومشتاق همکاری. سپاسگزارم RE: اولين پروزه عملي كارگروه فن آوري اطلاعات - zarepur - 10-18-2014 10:45 PM سلام. لیسانس فناوری اطلاعات و ارتباطات رو دارم اگه بتونم برای دوستان خدمتی انجام بدم خوشحال میشم. RE: اولين پروزه عملي كارگروه فن آوري اطلاعات - irandac - 11-14-2014 11:17 PM سلام و درود , ایده بسیار بسیار خوبی هست , البته باید پلن درآمد زایی سایت مشخص باشه ، در صورتی که توضیحات و اطلاعات مشاغل تکمیل باشه فایل هر شغل را بین 10 تا 15 هزار تومان می تونم بفروشم ، میشه از این اطلاعات در چند جلد کتاب چاپ کرد و به فروش رساند در کل ایده بسیار خوبی هست . موفق باشید. |