بحث بسیار مهم ( تولیدبرق وانرژی بدون سوخت و رایگان ) - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: ما شروع کردیم! شما چطور؟ (/forumdisplay.php?fid=125) +--- موضوع: بحث بسیار مهم ( تولیدبرق وانرژی بدون سوخت و رایگان ) (/showthread.php?tid=13261) |
RE: بحث بسیار مهم ( تولیدبرق وانرژی بدون سوخت و رایگان ) - مهندس روح الله زاهد - 06-25-2015 03:47 PM خوب روش مگنت الان خیلی داغ شده اما بنده خودم به دلیل مشغله زیاد فرصت دیگه نمیکنم تحقیقات کنم .البته الان که ماه مبارک هست و فرصتم بیشتره. بنده خودم روش گرانشی رو بیشتر مدنظرم هست چون هزینه پایین .ولتاژ تولیدی خوب ولی خوب جاگیرتر. RE: بحث بسیار مهم ( تولیدبرق وانرژی بدون سوخت و رایگان ) - جبرئیل - 06-25-2015 04:01 PM برای مشارکت در مباحث فعلا از طریق برنامه تلگرام دوستان با هم در تماسند و مطالب رو بخصوص مطالب متنی رو برای هم ارسال میکنند ودر ساعاتی خاص هم همه انلاین شده و راجع به موضوعات باهم تبادل نظر میکنند و یا تصمیمات گرفته میشه. جلسات حضوری هم خیلی کمه بخاطر بعد مسافت و بنابراین خوشحال میشم وارد بشید و از دانسته های خودتون بهره مندمون کنید. jebreil2020@yahoo.com RE: بحث بسیار مهم ( تولیدبرق وانرژی بدون سوخت و رایگان ) - مهندس روح الله زاهد - 06-25-2015 05:48 PM خوشحال میشم . شماره من09157212766 RE: بحث بسیار مهم ( تولیدبرق وانرژی بدون سوخت و رایگان ) - جبرئیل - 07-07-2015 09:43 AM دوستانی که در مورد تولیدبرق و انرژی رایگان فعالیتی دارند در جریان باشن ما انجمن تولیدبرق وانرژی رایگان رو راه انداختیم. اطلاعات بیشتر ایمیلم jebreil2020@yahoo.com RE: بحث بسیار مهم ( تولیدبرق وانرژی بدون سوخت و رایگان ) - نیماshafaati - 12-01-2016 02:48 PM ببیخشید ولی من کارر ندارم که هزینه بالایی داره فقط میخوام یک نمونه برای خودم بسازم اگه مهندسی میشناسید که میتونه کمک کنه تا من یه نمونه بسازم خیلی ممنون میشم اگه مهندس خبره ای این پیام رو میبینه و در باره این موضوع هم تحقیق کرده لطغا خواهش میکنم دست ماهم بگیره تا یه نمونه بسازم خیلی ممنون میشم اگه کسی هست به این ایمیل لطفا پیام بده nimashafaati2001@gmail.com RE: بحث بسیار مهم ( تولیدبرق وانرژی بدون سوخت و رایگان ) - hamidb - 12-22-2016 06:22 AM سلام دوستان من همه ی مطالب این پست و نخوندم و نمیدونم چیزایی که میگم بهشون اشاره شده یا خیر کلا برای تولید برق بدون نیاز به سوختهای فسیلی در حال حاظر از انرژی باد و خورشید عموما استفاده میکنن برای استفاده از انرژی خورشیدی که همونطور که احتمالا دیده باشید از سلول های خورشیدی استفاده میشه از انرژی باد هم که در مناطقی که وزش باد مناسبه توربین استفاده میشه یک نوع جدیدترم استفاده از اثر پیزوالکتریک هستش که در واقع مواد خاصی تحت فشار در دوسرشون ولتاژ ایجاد میشه و میشه اوونو ذخیره کرد که برای استفاده از این مورد برای مثال باید پنل های پیزوالکتریک و در محلهای پر تردد روی زمین نصب کرد تا با فشاری که ناشی از عبور افراد به اون وارد میشه الکتریسیته حاصل و ذخیره کرد RE: بحث بسیار مهم ( تولیدبرق وانرژی بدون سوخت و رایگان ) - سرتیپ زاده - 02-02-2017 01:56 PM من ایده دارم و هر چیزی که نیاز باشه میسازم. |