شما 15 تومن پول داشته باشید چی می کنید ؟ - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: راه های کسب درآمد در ایران (/forumdisplay.php?fid=2) +--- موضوع: شما 15 تومن پول داشته باشید چی می کنید ؟ (/showthread.php?tid=11271) |
RE: شما 15 تومن پول داشته باشید چی می کنید ؟ - mrmrn - 06-28-2015 11:37 PM (06-28-2015 12:54 PM)reza.rs نوشته شده توسط: ببينيد بوتاکس يک چيز خيلي ارزون با نتيجه خيلي خوبه که هر شش ماه هم بايد دوباره انجام شه.صورتو صاف ميکنه و ابروها رو بالا مي بره. من از چند نفر شنيدم که اثر خوبي رو زيبايي مي ذاره. من نمي دونم براي تزريق بوتاکس که کار چندان سختي هم نيست بايد حتما پزشک بود يا با طي يک دوره ميشه انجام داد. خب اگر قرار باشه پزشک انجام بده دیگه ربطش به ما چیه که بریم دوره ببینیم؟ RE: شما 15 تومن پول داشته باشید چی می کنید ؟ - arash.alirezaei - 10-08-2017 08:56 PM (05-01-2014 09:56 PM)somesarah018 نوشته شده توسط: شما 15 تومن پول داشته باشید چی می کنید ؟سلام با 15میلیون بهترین کار سرمایه گذاری در بورس است درست است که ممکن هم است زررکنی در بورس ولی کار با بورس خیلی آسان است و به راحتی میتوانی یاد بگیری و در بورس فقط سود کنی و پشت کامپیوتر هم می توانی معاملات را انجام بدهید برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر بیا .. ![]() RE: شما 15 تومن پول داشته باشید چی می کنید ؟ - alirz - 10-14-2017 09:58 AM بنظرم باید اول پول را در موسسات یا بانکهایی که بعد از چندماه عین اون مبلغ را وام میدن سرمایه گذاری کنم،بعدش وامو بگیرم و مثلا غذای بیرون بر،سوپر مارکت،دفتر فنی بزنم RE: شما 15 تومن پول داشته باشید چی می کنید ؟ - اﻟﻨﺎﺯ - 12-25-2017 02:11 AM ﺳﻼﻡ ﺩﻭﺳﺘﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﻗﺼﺪ ﻫﻤﻜﺎﺭﻱ ﺩاﺭﻧﺪ ﺟﻬﺖ ﺧﺮﻳﺪ ﺩﺭ ﺯﻣﻴﻨﻪ ﻟﺒﺎﺱ ,ﻣﺰﻭﻥ ,ﻟﺒﺎﺱ ﻋﺮﻭﺱ و ﻟﺒﺎﺳﻬﺎﻱ ﺷﺐ ,ﺳﺘﻬﺎﻱ ﺭﻭﺗﺨﺘﻲ و ﺭﺧﺘﺨﻮاﺏ ﻫﻤﻪ اﺯ ﺑﻬﺘﺮﻳﻦ ﻣﺎﺭﻛﻬﺎﻱ ﺗﺮﻙ ﺑﺼﻮﺭﺕ ﻋﻤﺪﻩ و ﺗﻚ ﺑﺼﻮﺭﺕ ﻣﺴﺘﻘﻴﻢ اﺯ ﺗﺮﻛﻴﻪ ﺑﺎ اﺭﺳﺎﻝ ﺭاﺣﺖ ﺑﻪ ﻛﻠﻴﻪ ﺷﻬﺮﻫﺎﻱ اﻳﺮاﻥ,ﻣﺎ ﺑﻪ ﻋﻨﻮاﻥ ﻳﻚ ﻟﻴﻨﻚ ﻓﻌﺎﻝ ﺩﺭ ﺗﺮﻛﻴﻪ ﺑﺎ ﺷﻤﺎ ﻫﻤﻜﺎﺭﻱ ﻣﻴﻜﻨﻴﻢ ﺟﻬﺖ اﻃﻼﻋﺎﺕ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﺑﺎ ﺗﻠﻔﻦ 00905515535952 ﻭاﺗﺲ ﺁﭖ و ﺗﻠﮕﺮاﻡ ﺗﻤﺎﺱ ﺑﮕﻴﺮﻳﺪ ,ﺑﺎ ﺳﺮﻣﺎﻳﻪ ﻛﻢ ﻫﻤﻴﻦ ﺣﺎﻻ ﺑﺎ ﻣﺎ ﺷﺮﻭﻉ ﻛﻨﻴن اﻳﻨﻴﺴﺘﺎﮔﺮاﻡ ﻣﺎ streetmodernmoda# |