بازدید گروهی از نمایشگاه - پنجمين جلسه حضوري - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: جلسات حضوری و آنلاین اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=30) +--- موضوع: بازدید گروهی از نمایشگاه - پنجمين جلسه حضوري (/showthread.php?tid=1032) |
RE: بازدید گروهی از نمایشگاه - پنجمين جلسه حضوري - Suma - 10-12-2011 10:43 PM ممنونم مهتاب خانوم ایشالا در جلسات بعدی و اگر سعادتی داشته باشم اونجا هستین جای مارو هم خالی کنید RE: بازدید گروهی از نمایشگاه - پنجمين جلسه حضوري - مهتاب - 10-12-2011 11:00 PM امیدوارم هر جا هستید خوشحال و موفق باشید. RE: بازدید گروهی از نمایشگاه - پنجمين جلسه حضوري - Suma - 10-13-2011 01:21 AM ممنونم از شما من هم امیدوارم همیشه شاد و پیروز و موفقتر باشید RE: بازدید گروهی از نمایشگاه - پنجمين جلسه حضوري - جوان - 10-13-2011 01:27 AM جلسه شد جمعه ساعت 11؟ کاش ساعت 1 بود ![]() جمعه صبح باید برم استاژ داوری یعنی مجبورم برم!امیدوارم که دیر نرسم دوست ندارم جلسه اول رو با تاخیر بیام. ان شاالله که همین طور میشه. RE: بازدید گروهی از نمایشگاه - پنجمين جلسه حضوري - jahanagahi - 10-13-2011 10:51 AM برنامه ریزی کردم و به احتمال 90 درصد در سر قرار حاضر خواهم شد.حتی یک لحظه شما عزیزان را ببینم برایم با ارزش است. RE: بازدید گروهی از نمایشگاه - پنجمين جلسه حضوري - MARYAR - 10-13-2011 11:00 AM آقاي جوان پس از انجام كار خود ساعت 1 سر قرار حاضر شويد خوشحال خواهيم شد. يوهوووووووووووووووووووووووووووووووو! آقاي قربانيان هم تشريف ميارن!!!!! RE: بازدید گروهی از نمایشگاه - پنجمين جلسه حضوري - مهدی گل محمدی - 10-13-2011 02:26 PM یه انجمنو یه آقا هوشنگ گل که هیچ موقع مارو تنها نمیزاره. RE: بازدید گروهی از نمایشگاه - پنجمين جلسه حضوري - jahanagahi - 10-13-2011 03:17 PM (10-13-2011 02:26 PM)atreeeshgh نوشته شده توسط: یه انجمنو یه آقا هوشنگ گل که هیچ موقع مارو تنها نمیزاره. در بیرون از دنیای مجازی به چه قیمتی می توان چنین محبتهای بی شائبه ای را پیدا کرد؟ کجا می توان این عشقهای خدائی را دید؟ آیا این عشق , عشق مولوی به شمس نیست؟ عشق شمس به مولوی نیست؟ این محبتها خدائی است که سعادت آن نصیب هر کسی نمی شود. این عشقها در این انجمن است.در این مجموعه است که بقول دلشاد عزیز پیر (دلشاد جان پیر خودتی. ![]() ![]() ![]() خدایا شکر. RE: بازدید گروهی از نمایشگاه - پنجمين جلسه حضوري - MARYAR - 10-13-2011 10:04 PM دوستان فردا ساعت 11 جلوي ورودي مترو بهشتي منتظر شما هستيم. كساني كه اعلام آمادگي براي حضور كردند: آقاي قربانيان كاظمي مهدي فرشاد مهتاب جونم مريم موضوع: بازديد از نمايشگاه صحبت درباره طرح هاي عملي RE: بازدید گروهی از نمایشگاه - پنجمين جلسه حضوري - مهدی گل محمدی - 10-13-2011 10:22 PM امروز من رفتم نمایشگاه.خیلی ها بودن که در باره موفقیت یسری پکیج درست کرده بودن.خیلی برام جالب بود.دقیقا ایده هایی که تو ذهنم بود رو اونجا پیاده شدش رو دیدم و خیلی خوشحال بودم که فقط من به اون نرسیده بودم.و این ایده ها باعث شده بود که اشخاصشون پولدار و حتی میلیاردر شن. فردا همه ی اون عرفه هارو بهتون نشون میدم. |