باشگاه زیبائی افکار - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: نظر شما چیست؟ (/forumdisplay.php?fid=123) +--- موضوع: باشگاه زیبائی افکار (/showthread.php?tid=8970) |
RE: باشگاه زیبائی افکار - Elixir - 09-21-2013 02:15 PM وقتی میخندم چهره ام زیبا و دوستانه تر میشود.. وقتی میخندم کارها بهتر و سریع تر پیش میرود.. وقتی میخندم افراد شادتری را به زندگی خود جذب میکنم.. RE: باشگاه زیبائی افکار - Elixir - 09-21-2013 02:30 PM (09-21-2013 02:12 PM)hadi_bnd نوشته شده توسط: بسیار زیبا.. وقتی لبخند میزنم میتوانم تمام قورباغه های دنیا را قورت دهم.. RE: باشگاه زیبائی افکار - Divar - 09-21-2013 06:08 PM وقتی من میخندم خدا هم لبخند میزنه RE: باشگاه زیبائی افکار - MARYAR - 09-21-2013 08:27 PM پرنده هایی که روی شاخه نشستند ،هرگز ترس از شکستن شاخه ندارند... زیرا اعتماد آنها به شاخه ها نیست بلکه به بال هایشان است .... " همیشه به خودت اعتماد داشته باش ،خودت را باور کن. " RE: باشگاه زیبائی افکار - jahanagahi - 09-22-2013 08:15 AM سلام صبح بخیر درس امروز: اگر کینه ای از هر فردی داریم امروز او را مبیخشیم و دل خود را پاک میکنیم. من دیگر کینه ای از کسی ندارم. RE: باشگاه زیبائی افکار - MARYAR - 09-22-2013 08:44 AM سلام صبح بخیر منم ندارممممممممم RE: باشگاه زیبائی افکار - Delta.H - 09-22-2013 09:04 AM ســــــــــــــــــــــــــــــلام دوستان صبح بخــــــــــــــــــــــیر منم از هیچ کسی کینه ای ندارم. RE: باشگاه زیبائی افکار - Fela.Want - 09-22-2013 09:14 AM من هم هیچ کینه ای از هیچ موجودی توی دلم نیست امروز من مسلما شادتر و قشنگتر هست خدایا با توکل به تو امروزم رو شروع می کنم خوش پوش خوش برخورد و خوش ذوق خواهم بود مطمئنم امروزم بهترینه برنامه امروزم رو نوشتم و مو به مو اجراش می کنم اولینش رفتن به کارم هست ... RE: باشگاه زیبائی افکار - minoo - 09-22-2013 09:38 AM سلامممم به همه.صبح زیباتون بخیر و شادی. منم الان تو راه دانشگاه هستم با این قیافه :-D و سرشار از انرژی های مثبت. منم از کسی کینه ندارم. RE: باشگاه زیبائی افکار - Fela.Want - 09-22-2013 12:10 PM من از محل کارم می نویسم طراحی تابلوی بهشت زهرا و آیه ی زیارت قبور تمام شد خدا رو شکر می کنم امروز چه انرژی دارم ![]() الانم باید طرح تابلوی پلکسی مجتمع بالا رو بزنم امروز صبح که داشتم میومدم محل کارم با خودم توی خیابون حرف می زدم زندگی نامم رو برای مجری شبکه ی خبری توضیح می دادم و پروژه هایی که در دست داشتم در باره مجتمع تجاری مسکونی هادی بزرگترین مجتمع خاورمیانه توضیح می دادم در رابطه با بزرگترین شرکت تبلیغاتی دنیا که بنا کردم و اهداف و پروژه های بزرگی که در آینده اجراشون خواهم کرد خدایا تا تو تکیه گاهمی از هیچ کس ترسی ندارم سیلی از ثروت، موفقیت شادکامی از راه شگفت انگیز خدا ![]() ![]() ![]() |