گروه خراسان - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: گروه های استانی و کشوری اعضا (/forumdisplay.php?fid=131) +--- موضوع: گروه خراسان (/showthread.php?tid=2917) |
RE: گروه خراسان - ahmad rezaee - 04-10-2013 09:49 PM به توکل نام اعظمت : بسم الله الرحمن الرحیم دومین جلسه سال 92 هم با حضور پر از انرژی دوستان و در فضایی صمیمی و شفاف برگزار شد . جا دارد از وقت شناسی دوستان و اعلان های حضور قبلی آنها تشکر کنم . ساعت 3 آقای سعیدیان ( آیدین اندیشه ) به اتفاق دوست تازه واردمان آقای جعفری که در پستهای قبلی ذکر خیرشان بود و در ادامه آقای سیدی زاده و آقای ملک پرور وقت شناس شروع شد . ابتدا نقایص طرح قبلی بحث شد و اجرای آن ملغی اعلام گردید و در ادامه ایده جدیدی مطرح گردید که با آماده کردن پیش نیازها و تست ائلیه آن در ابتدای امر توسط آقای سیدی زاده و آقای ملک پرور سریع به مرحله نتیجه گیری نزدیک شد . خب یک حسن عالی که تست اولیه ایده ها و به نوعی پخته شده طرح دارد اینست که سریع و ظرف یکی دوجلسه برای اجرا آماده می شود . دوستان انشاءالله در ادامه این روند را در نظر بگیرند و قبل از اعلان ایده روی پلان کار و نقشه راه و طریقه اجرا و از همه مهمتر سود آوری و پخته بودن طرح کار کنید و بعد ارائه دهید . دوستان می توانند روی سایت گروه گنکو این مبحث ایده را دنیال کنند . در ادامه جلسه با اضافه شدن خانم فردوسی ( ملارمه ) و آقای رحیمی ( 200) و سرور جمع - تاج نایاب گروه مهدی محمودی و آقای کاووسی جلسه ادامه یافت و به جمع بندی و تقسیم وظایف رسیدیم . برای اطلاع دوستانی که یادشان می رود وظایفشان چه بوده است !! این وظایف را در زیر می آورم : 1- تولید محصول : آقای ملک پرور - آقای کاووسی - آقای جعفری 2- بازاریابی : آقای سیدی زاده - اقای رضایی 3- طراحی سایت : آقای محمودی به اتفاق آقای سعیدیان 4- تبلیغات : آقای رضایی 5- بسته بندی : خانم فردوسی - خانم سیدی انشاءالله تا جمعه وضعیت دامنه و سایت مشخص شود و طراحی و لود شود . طراحی اولیه را برای تبلیغات بصورت های مختلف انجام خواهم داد . بازاریابی و تولید براساس آن نیز در روزهای آتی انجام خواهد گرفت . انشاءالله بعد از اجرای آزمایشی وارد فاز تجاری خواهیم شد . جلسه بعدی در روزهای آتی و با پیشرفت کار اعلان خواهد شد . موفق باشید و پر تلاش RE: گروه خراسان - mallarme - 04-10-2013 09:53 PM سلام ضمن تشکر از آقای رضایی عزیز، به جناب آقای جعفری بزرگوار خوش آمد میگم. شروع ایده جدید هم به همه دوستان تبریک. RE: گروه خراسان - M3HDI - 04-10-2013 10:22 PM با سلام بر شما دوستان پر تلاش از انجاییکه احتمالش بود باز یادم بشه که چه کارهایی رو باس انجام میدادم ! ( وقت آزاد چند ؟) ![]() پس زودتر از زمان تعریف شده ، کار رو انجام دادیم بررسی و اطلاع رسانی با شما دوستان عزیز لطفا سایت گروه را چک نمایید (مسیر طلایی) با تشکر RE: گروه خراسان - secret62 - 04-10-2013 11:58 PM سلام و درود بر اقا مهدی خوشم میاد فعالی حاج مهدی http://7319.ir/ جالبتره انشالله با تلاش و پشتکار اعضا به ثمرش میرسونیم. یا باید تغییر کنی یا باید بمیری RE: گروه خراسان - ahmad rezaee - 04-12-2013 04:22 PM جمعه بهاری دوستان بخیر و زندگی عالی عالی داشته باشید . خب بعد از دو جلسه ای که برگزار کردیم ، هر کدام از دوستان مشغول انجام وظایف خودشان هستند . فقط زوج های کاری باهم مشارکت و هماهنگی های لازمه را داشته باشند ، مانند آقا مهدی و آقای آیدین اندیشه که به سرعت اجرا و راه اندازی سایت را بر عهده گرفته اند که در اینجا از ایشان تشکر می شود . بنده روی طراحی بروشورها دارم کار می کنم که بزودی نمونه طراحی ها روی سایت قرار خواهد گرفت . دوستان به علت اینکه تا چند روز دیگرعازم سفر اصفهان هستیم ، لطفاً سریعتر وظایف محوله را انجام دهید ، تا انشاءالله قبل از سفر آخرین جلسه هماهنگی را برگزار کنیم . برای بسته بندی نمونه های طرح بخدمت خانم فردوسی ارسال خواهد شد تا طراحی لازمه را انجام دهند . در مورد تولید و بازاریابی هم که آقای ملک پرور و آقای سیدی زاده در حال تلاش هستند ، خدا خیرتان دهد . موفق باشید و پر تلاش RE: گروه خراسان - 200 - 04-12-2013 07:02 PM [color=#FFA500]فقط زوج های کاری باهم مشارکت و هماهنگی های لازمه را داشته باشند[/color =================================== آقا من زوجم رو گم کردم ![]() ![]() ![]() ![]() RE: گروه خراسان - M3HDI - 04-12-2013 07:15 PM (04-12-2013 07:02 PM)200 نوشته شده توسط: [color=#FFA500]فقط زوج های کاری باهم مشارکت و هماهنگی های لازمه را داشته باشند[/color سلام جناب رحیمی فعلا که ما خودتون رو هم گم کردیم فکر کنم شما رو برای کارها از قلم انداختیم ![]() RE: گروه خراسان - ahmad rezaee - 04-13-2013 09:18 PM (04-12-2013 07:02 PM)200 نوشته شده توسط: [color=#FFA500]فقط زوج های کاری باهم مشارکت و هماهنگی های لازمه را داشته باشند[/color آقای رحیمی ، یواش میای ، کمی دیر میای ، یادم از شما نبود . فکر کنم بایستی شما رو تو قسمت بازاریابی با آقای سیدی زاده و خودم وارد کنیم ، تا بشیم سه تفنگدار بازاریاب . آماده ای بسم الله ، این گوی و این میدان . RE: گروه خراسان - ahmad rezaee - 04-13-2013 09:27 PM سومین جلســــــه استانی : دوستان عزیز برای روز دوشنبه جلسه ای تحت عنوان : آغاز بکار ایده جدید گروه مشهد برگزار خواهد شد . دوستانی که اعضای فعال هستند لطفاً لیست پیشنهادات و کارهای انجام گرفته خود را برای ارائه در جلسه آماده کنند . زمان : دوشنبه 1392/1/26 ساعت : 3 بعداز ظهر مکان تجمع : ورودی درب شرقی پارک ملت - زیر گذر سجاد مکان جلـــــــــسه : طرقبـــــــــــــــــــــــه از دوستان عزیز خواهشمندم ، راس ساعت 3 حضور داشته باشند تا به اتفاق با وسیله به طرقبه عزیمت کنیم . هرکدام از دوستان که می توانند ، با وسیله نقلیه تشریف بیاورند تا به اتفاق عازم شویم . آقای سیدی زاده با وسیله آقای رحیمی با وسیله منتظر همگی هستیم RE: گروه خراسان - Mrs.Seyedi - 04-13-2013 09:54 PM آقای رضایی، فکر کنم بایستی جای خودتون رو با من عوض کنید ما روی شما به عنوان یک طراح فوق حرفه ای حساب باز کردیم ![]() ما که بازاریابی بیش نیستیم ![]() پس بگذارید ما سر جای خودمان قرار بگیریم ![]() سپاسگزارم ![]() |