من هم شروع كردم با بيسكوييت هاي آتريسا - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: ما شروع کردیم! شما چطور؟ (/forumdisplay.php?fid=125) +--- موضوع: من هم شروع كردم با بيسكوييت هاي آتريسا (/showthread.php?tid=9360) |
RE: من هم شروع كردم با بيسكوييت هاي آتريسا - اقاي ايـــده - 08-21-2013 01:27 PM سلام مجدد به شما اميدوارم موفق باشيد فقط لطفا شما مانند ديگر دوستان نباشيد كه از همينجا شروع كردند و رفتند كه رفتند. هر چند وقت گزارشي از كارتان بديد تا دوستان ديگر هم استفاده كنند. دلايل موفقيت و عدم موفقيت رو ذكر كنيد. يك سري موارد هست كه اگر الان بخوام بگم شايد خيلي مورد توجه قرار نگيرد. چون بيشتر تجربه خودم و نظر شخصي هست و امكان اينكه شايد درست هم نباشد وجود دارد .در اينده اگر مناسب ديدم عنوان ميكنم RE: من هم شروع كردم با بيسكوييت هاي آتريسا - ir_tanis - 08-21-2013 01:41 PM (08-21-2013 01:27 PM)اقاي ايـــده نوشته شده توسط: سلام مجدد به شما ممنون من هم براي شما متقابلا آرزوي موفقيت دارم. حتما گزارش كارها رو اينجا قرار ميدم. اميدوارم هم براي ساير دوستان مفيد باشه هم اينكه همچنان از همفكري شما بزرگواران بهره مند بشم. خوشحال ميشم با نظرات ارزشمندتون بيشتر راهنماييم كنيد. ![]() RE: من هم شروع كردم با بيسكوييت هاي آتريسا - sshami1330 - 08-26-2013 09:49 AM اولا بهتون بسیار تبریک میگم و بعد اینکه من هم قصد زدن سوپرمارکت رو دارم . میخواستم اگه ممکنه کمکم کنید. قالب طراحی این بیسکوئیت ها رو ازکجا می آرید؟ میتونم تو سوپر مارکتم این محصولات رو بفروشم. قیمت هاشون چنده؟ چقد برا شما هزینه برداشته؟ RE: من هم شروع كردم با بيسكوييت هاي آتريسا - بيلا بالا - 08-26-2013 11:00 AM سلام با ارزوي موفقيت براي شما دوست عزيز يه راهنمايي تشريف ببريد مركز جهاد كشاورزي طرح مشاغل خانگي يه مكاني براي براي بازديد ارائه بدين و از طريق اون محل پروانه بهره برداري در زمينه توليد و بسته بندي بيسكوئت خانگي دريافت كنيد تا سقف 5 ميليون هم ميتونين وام دريافت كنين 3 ساله با سود 4% RE: من هم شروع كردم با بيسكوييت هاي آتريسا - mortezafox - 08-26-2013 11:39 AM حتما فروش اینترنتی داشته باشید در این زمینه اطاعات خواستید حتما بپرسید موفق باشید RE: من هم شروع كردم با بيسكوييت هاي آتريسا - sshami1330 - 08-26-2013 11:39 AM (08-26-2013 11:00 AM)بيلا بالا نوشته شده توسط: سلام دوست عزیز صمیمانه از این که راهنماییم کردید سپاسگذارم RE: من هم شروع كردم با بيسكوييت هاي آتريسا - ir_tanis - 08-26-2013 11:49 PM (08-26-2013 09:49 AM)sshami1330 نوشته شده توسط: اولا بهتون بسیار تبریک میگم ممنون از تبريكتون و اميدوارم تو كارتون موفق باشيد ![]() دوست عزيز اين بيسكوييت ها قالب طراحي ندارن و كل كار طراحيش كار دسته خودم انجام ميدم. درباره قيمتها در حال حاضر نميتونم قطعي بگم دارم سعي ميكنم مواد اوليه ش رو از راه ديگه اي كه ارزون تر تموم بشه تهيه كنم. بزودي مشخص ميشه و همينجا جزئيات كار از جمله قيمتها رو قرار ميدم. (08-26-2013 11:00 AM)بيلا بالا نوشته شده توسط: سلام سلام قدرداني از آرزوي زيباتون من هم متقابلا براتون آرزوي موفقيت روز افزون دارم ![]() ممنونم راهنمايي خيلي مفيدي هست حتما پيگيرش خواهم بود البته اونطور كه فرمودين قبلش بايد به فكر مكانش هم باشم. RE: من هم شروع كردم با بيسكوييت هاي آتريسا - sindrella - 08-27-2013 09:30 AM دوست عزیز تبزیک می گم بابت شروع کار خواستم بگم برادر من در مشهد در حال راه اندازی شیرینی فروشی هست تا هفته آینده هم افتتاح می شه اگه خواستید می تونیم همکاری کنیم . RE: من هم شروع كردم با بيسكوييت هاي آتريسا - ir_tanis - 08-27-2013 09:38 AM (08-27-2013 09:30 AM)sindrella نوشته شده توسط: دوست عزیز تبزیک می گم بابت شروع کار ممنون از تبريكتون ![]() ضمن آرزوي موفقيت براي شما و برادرتون، چرا كه نه از همكاري با شما و ديگر دوستان عزيز خوشحال ميشم. علاوه بر اين بيسكوييت ها كه بزودي جزئيات قيمتشون رو هم قرار ميدم بالاخره راه حلي براي تهيه كاپ كيك بدون تزئين خامه براي حل مشكل جابجايي بين شهري هم پيدا كردم چون خامه فاسد ميشه از كرم هاي ديگه براي تزئين استفاده ميكنم كه هم خوشمزه ست هم فاسد نميشه. براي تهران اما چون با پيك زود ميشه جابجاشون كرد ميشه همچنان خامه هم استفاده كرد. رنگ و طعم هم مثل بيسكوييت ها به سليقه مشتري خواهد بود. RE: من هم شروع كردم با بيسكوييت هاي آتريسا - محسن قلي زاده - 08-27-2013 10:47 AM سلام شما قرار بود عكس از كارهاتون بذارين چي شد؟ |