باشگاه زیبائی افکار - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: نظر شما چیست؟ (/forumdisplay.php?fid=123) +--- موضوع: باشگاه زیبائی افکار (/showthread.php?tid=8970) |
RE: باشگاه زیبائی افکار - jahanagahi - 07-12-2013 07:55 PM باشگاه زیبائی افکار افکارمان را زیبا کنیم. RE: باشگاه زیبائی افکار - jahanagahi - 07-12-2013 08:50 PM لبخند خنده شوخ بودن اخلاق نیکو مهربان بامحبت صداقت شجاعت دوست داشتن زیبا دیدن ...... این خصیصه ها مربوط بما اعضای محترم (من هم اعضای محترم هستم ![]() ![]() ![]() RE: باشگاه زیبائی افکار - zoofanoon - 07-12-2013 11:19 PM آهای ، اونایی که ثبت نام نکردن ، مهلت قانونی که تموم شد دیگه تمدید نمیشه ها ، بعد نگید نگفتیم و با همون افکار قدیمی تون بمونید ! RE: باشگاه زیبائی افکار - مهران 313 - 07-13-2013 06:49 AM (07-12-2013 11:19 PM)zoofanoon نوشته شده توسط: ما هم امدیم برای ثبت نام
RE: باشگاه زیبائی افکار - نرگس فیاض - 07-13-2013 11:13 AM درود به استاد بزرگ جناب قربانیان با این جملات ونکات زیبا وسایر دوستان اساتید آقایان کاظمی- حمزه - قدسی- شموسی - رضایی و غیره. من هم در این باشگاه عضو میشوم. برای رسیدن به موفقیت وشادی ،تفکر مثبت امری ضروری است.شیوه ی تفکر شما نشان دهنده ی ارزش ها ،اعتقادات وانتظارات شماست. (منبع: بازیگر زندگی خود باشیم نه بازیچه ی آن). ![]() ![]() ![]() RE: باشگاه زیبائی افکار - minoo - 07-13-2013 02:35 PM سلاااااااااااااااممم سلاممممم.منم اومدم عضو بشم ![]() ![]() یکی منو بگیره .خیلیییییییییییییی انرژی دارم واسه این کار ![]() ![]() ![]() ![]() استاد من درس اولو همیشه خودم اجرا میکنم.واقعا معجزه میکنه ![]() RE: باشگاه زیبائی افکار - jahanagahi - 07-13-2013 09:09 PM شادی - نشاط - شور - شعف در وجود ما اعضای باشگاه زیبائی افکار لبریز است. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: باشگاه زیبائی افکار - soshiant - 07-13-2013 09:22 PM سلام ما هم اومدیم الان ماه رمضونه و فرصت خوبی اگه ما روزه بگیریم اما همون آدم قبلی باشیم فقط گرسنگی کشیدیم و همین! بنابراین روزه گرفتن فقط نخوردن نیست تمرینی بر انسان بودن است. RE: باشگاه زیبائی افکار - saeed.abdollahi - 07-13-2013 10:15 PM یاالله کسی هست؟ آقا اجازه اسم مارو ننوشتید..........................ا اسم ماهم بنویس تو روخدا بنویس ![]() بنویس اقا دیگه دمت گرم ![]() RE: باشگاه زیبائی افکار - jahanagahi - 07-13-2013 10:24 PM قابل توجه عزیزان عضو باشگاه زیبائی افکار: نرمش صورت لبخند بزنید. ![]() جدی باشید لبخند بزنید. ![]() جدی باشید لبخند بزنید. ![]() جدی باشید لبخند بزنید. ![]() جدی باشید لبخند بزنید. ![]() جدی باشید شد 5 بار حالا این لبخند ![]() ![]() ![]() می خندید. ![]() |