اگه میلیاردر بشوید چند درصد از ثروت خود رابه امور خیریه تخصیص می دهید - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: من اگر میلیاردر بشوم...! (/forumdisplay.php?fid=79) +--- موضوع: اگه میلیاردر بشوید چند درصد از ثروت خود رابه امور خیریه تخصیص می دهید (/showthread.php?tid=7526) |
RE: اگه میلیاردر بشوید چند درصد از ثروت خود رابه امور خیریه تخصیص می دهید - صبا 333 - 05-02-2016 06:50 PM من به عشریه یعنی یک دهم کل درامد رو بهش اعتقاد دارم RE: اگه میلیاردر بشوید چند درصد از ثروت خود رابه امور خیریه تخصیص می دهید - cwar - 05-03-2016 01:49 PM هیچی ،، هیچی ، طریق پول دراوردن و علمش را باید بخشید ، نه خود پول را خود بیاموز و هر انچه که اموختی را به رایگان در اختیار دیگران قرار ده این کار مستلزم روحی بلند و مدیریتی ذاتی میباشد و... ای صحبتهایی که من اگر پولدارم بشم برای فلانی عروسی میگیرم ، برای فلانی جهیزیه ، برای فلانی خونه ، فلانی را میفرستم مشهد و.... همه باد هواست و هیچ وقت محقق نمیشود امروز برای شخصی خونه خریدی ولی برای فردایش چه میخواهی بکنی ...... |