خطر خطر!!! شیوع یک بیماری مزمن - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: روانشناسی (/forumdisplay.php?fid=106) +--- انجمن: روانشناسی شخصی (/forumdisplay.php?fid=37) +---- انجمن: دیگر مطالب آموزنده روانشناسی فردی (/forumdisplay.php?fid=72) +---- موضوع: خطر خطر!!! شیوع یک بیماری مزمن (/showthread.php?tid=6841) |
RE: خطر خطر!!! شیوع یک بیماری مزمن - ناصر صادقی - 02-04-2013 02:39 PM من چون نمیدونم نمیگم به همین راحتی هههههههههههههههههههه..... RE: خطر خطر!!! شیوع یک بیماری مزمن - اقاي ايـــده - 02-07-2013 03:20 PM خوب به سلامتي خانوم معاون از مسافرت برگشتند تا هنوز گرماي اين تاپيك از بين نرفته لطفا دوستان نظرات رو بدن خانوم معاون هم بياد خلاصه جواب رو بده و همينطور شارژ رو ديگه نريم شارژ بخريم : دي RE: خطر خطر!!! شیوع یک بیماری مزمن - toofan245 - 02-07-2013 03:23 PM من میدونم بگم؟ زود قضاوت کردن مثلا یکی رو ببینی بعد بگی فلانی اینههههههههه؟ من فکر کردم حداقل سی سال رو داره ![]() می فهمین چی میگم که؟ ![]() البته همه نمی دونین چی میگم RE: خطر خطر!!! شیوع یک بیماری مزمن - بهداد - 02-07-2013 03:41 PM هیچ بیماری وجود ندارد مگر اینکه ذهن آنرا را بپذیرد و در واقع این ذهن است که بیماری را نابود و به وجود می آورد ![]() RE: خطر خطر!!! شیوع یک بیماری مزمن - mir abbas - 02-07-2013 04:42 PM فک کنم انفولانزا باشه چون من از دیروز دو 4 شدم. RE: خطر خطر!!! شیوع یک بیماری مزمن - MARYAR - 02-08-2013 02:36 AM خوب من از سفر برگشتم و شما هنوز به جواب نرسیدیددددددد جواب خیلی ساده ست: نام بیماری: "بیماری پشت گوش اندازون" علائم مزمن اين بـيـمـاري: افرادی که مدام برای انجام کاری می گویند " این که تمام كردنش كاري نخواهد داشت" و يا "نگران نباش، وقت براي انجام دادنش بسيار است"، یا "شنبه برای شروع این کار بهتر است" یا " از اول ماه دیگه شروع می کنم" این افراد كارها و وظايفشان را براي هميشه از سر خود باز كرده و به تعويق بيندازند. این بیماری بسیار خطر آفرین است و مسرییییییییی اگر این علائم را در خود مشاهده می کنید زودتر اقدام کنید خوب حالا ببینم چند نفر به این بیماری مبتلا هستن تو این انجمن؟؟؟ (با خودتون صادق باشید) ![]() RE: خطر خطر!!! شیوع یک بیماری مزمن - 3ObHaN - 02-08-2013 02:40 AM من مبتلا هستم . راه درمانشم بگید ![]() ![]() RE: خطر خطر!!! شیوع یک بیماری مزمن - goldmen - 02-08-2013 02:48 AM خانم دكتر منم هستم RE: خطر خطر!!! شیوع یک بیماری مزمن - مسعود کوچولو - 02-08-2013 12:05 PM با عرض شرمندگی منم مبتلام.خیلی وقته... RE: خطر خطر!!! شیوع یک بیماری مزمن - safari-cht - 02-08-2013 01:28 PM اجازه؟؟؟ منم این بیماری رو دارم ![]() |