دو برابر کردن پول شروع شد - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=107) +--- انجمن: دوره دو برابر کردن پول (/forumdisplay.php?fid=156) +---- انجمن: مسابقه دو برابر کردن پول (/forumdisplay.php?fid=157) +---- موضوع: دو برابر کردن پول شروع شد (/showthread.php?tid=6799) |
RE: دو برابر کردن پول شروع شد - aralkamal - 07-15-2013 03:38 PM سلام این نویسندگی که شما می فرمایین یعنی چی؟ نکه متوجه نشدم سلام این نویسندگی که شما می فرمایین یعنی چی؟ نکه متوجه نشدم RE: دو برابر کردن پول شروع شد - alicpu - 07-15-2013 10:15 PM نویسندگی در سایت ها در وبلاگ ها و فروم ها هستش. بعدش الان فعلا گذاشتم کنار . از کپی پیست با ویرایش بگیر می توانی مطلب بدهی تا اختصاصی تمام سوالات خود را نیز می توانی در تایپک های بنده تمامشان ببینی پس اول برو بخون و تحقیق بکن هیچ سوالی دیگر برایت نمی ماند RE: دو برابر کردن پول شروع شد - shamsa - 01-03-2014 11:46 PM موفق باشی. و امید وارم خیلی زود به مرحله آخر برسی RE: دو برابر کردن پول شروع شد - alicpu - 01-06-2014 12:00 PM یادش به خیر این مراحل کسب درامد خیلی خوب بود در این مدت که نبودم خیلی کار ها کردم ولی این جا ننوشتم چون واقعا امکان دسترسی به اینترنت را نداشتم . انشالله شاید دوباره شروع بکنم دیروز که بعد از 4 ماه و 13 روز برگشتم به سایت یا همان انجمن میلیارد های اینده ایران و ایمیلم را چک کردم چندین پروژه بیش از 35 تا پروژه بود که به یکی از ان ها پیام دادم و از دیروز تا الان مبلغ 42 هزار تومان در اوردم بابت نویسندگی مطالب اختصاصی تا مرحله سوم ادامه داده بودم قبلا . الان مرحله چهارم می بایست در یک هفته از 20 هزار تومان به 40 تومان برسم . که خدا را شکر در دو روز مبلغ 42 هزار تومان در اوردم . اینم تمام شدن مرحله چهارم RE: دو برابر کردن پول شروع شد - alicpu - 01-22-2014 02:08 PM کلا از 15 روز پیش تا الان همین طوری یک پروژه قبول کردم به صورت تفریحی . یعنی روزی فقط 2 ساعت مطلب در یک زمینه ای تایپ می کردم. و در این مدت 15 روزه . 160 هزار تومان در اوردم . الان مرحله پنج که می بایست 40 تومان را به 80 تومان و در مرحله ششم که می بایست 80 تومان را به 160 تومان برسانم . در 15 روز رسیدم و از مرحله چهارم به مرحله ششم رسیدم و مرحله ششم را تمام کردم . دیگر وقت ندارم و تا 10 تیر کلا نیستم . و انشالله بیاییم از مرحله 7 شروع می کنم . RE: دو برابر کردن پول شروع شد - alicpu - 07-17-2016 01:08 PM یادش به خیر چه دورانی بود |