پول در آوردن به ازای خوابیدن - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: کارهای عملی اعضا برای کسب درآمد (/forumdisplay.php?fid=48) +---- انجمن: ایده ها (/forumdisplay.php?fid=57) +---- موضوع: پول در آوردن به ازای خوابیدن (/showthread.php?tid=5660) |
RE: پول در آوردن به ازای خوابیدن - 3ObHaN - 10-15-2013 10:25 PM دوستان این خیلی بحث جالبیه . من احساس میکنم این تاپیک مناسب ادامه ی بحث نیست . اگر موافق هستید یه تاپیک جدا گانه بزنیم و این ارسال ها رو به اونجا منتقل کنیم . RE: پول در آوردن به ازای خوابیدن - sir-mahyar - 10-15-2013 10:41 PM (10-15-2013 10:25 PM)3ObHaN نوشته شده توسط: دوستان این خیلی بحث جالبیه . من احساس میکنم این تاپیک مناسب ادامه ی بحث نیست . اگر موافق هستید یه تاپیک جدا گانه بزنیم و این ارسال ها رو به اونجا منتقل کنیم . اره یه تاپیک جدید شروع کن با اسمی که همه بیان و شرکت کنن RE: پول در آوردن به ازای خوابیدن - hamid.h - 10-15-2013 11:04 PM (10-15-2013 10:25 PM)3ObHaN نوشته شده توسط: دوستان این خیلی بحث جالبیه . من احساس میکنم این تاپیک مناسب ادامه ی بحث نیست . اگر موافق هستید یه تاپیک جدا گانه بزنیم و این ارسال ها رو به اونجا منتقل کنیم . منم موافقم. البته یه پیشنهاد هم واسه اسم تاپیک جدید دارم. البته اگر دوستان صلاح بدونن. در ضمن این فقط یک پیشنهاده (باز خدایی نکرده به کسی بر نخوره ![]() مثلا : درآمد پایدار راه اندازی سیستم یا ساخت ماشین پول سازی بهر حال بازم هر چی صلاح هست... RE: پول در آوردن به ازای خوابیدن - hamid.h - 10-16-2013 06:03 PM دوستان چی شد ؟ ![]() RE: پول در آوردن به ازای خوابیدن - ahmad rezaee - 10-16-2013 06:48 PM دوستانی که در تاپیک شرکت دارند همگی جزو دوستان قدیمی و با معلومات هستند و فکر می کنم می شود این تاپیک را بصورتی دیگر راه اندازی کرد که هم کلاس آموزشی باشد و هم کلاس رفع اشکال . دوستان با نظر ادمین نام تاپیک را اصلاح کنند و یا تاپیکی موازی ایجاد شود که بحث سیستم سازی از پایه با دانسته های دوستان ارائه بشود . RE: پول در آوردن به ازای خوابیدن - 3ObHaN - 10-16-2013 08:52 PM دوستان موضوع منتقل شد ، اما چون پست های انتقالی بر مبنای تاریخ مرتب شده اند ، تاپیک جدید کمی بی نظم شده است . بزودی تاپیک جدید تحت عنوان "آشنایی با سیستم پولسازی و سرمایه گذاری" با پست های مفید این تاپیک و نظریات اساتید عزیز چون شما شروع به فعالیت خواهد کرد . RE: پول در آوردن به ازای خوابیدن - goldmen - 10-17-2013 09:22 AM (10-16-2013 08:52 PM)3ObHaN نوشته شده توسط: دوستان موضوع منتقل شد ، اما چون پست های انتقالی بر مبنای تاریخ مرتب شده اند ، تاپیک جدید کمی بی نظم شده است . بزودی تاپیک جدید تحت عنوان "آشنایی با سیستم پولسازی و سرمایه گذاری" با پست های مفید این تاپیک و نظریات اساتید عزیز چون شما شروع به فعالیت خواهد کرد . سبجان جان آدرس تايپك جديد رو ميدي كه انتقال دادي؟ RE: پول در آوردن به ازای خوابیدن - 3ObHaN - 10-17-2013 11:06 AM (10-17-2013 09:22 AM)goldmen نوشته شده توسط:(10-16-2013 08:52 PM)3ObHaN نوشته شده توسط: دوستان موضوع منتقل شد ، اما چون پست های انتقالی بر مبنای تاریخ مرتب شده اند ، تاپیک جدید کمی بی نظم شده است . بزودی تاپیک جدید تحت عنوان "آشنایی با سیستم پولسازی و سرمایه گذاری" با پست های مفید این تاپیک و نظریات اساتید عزیز چون شما شروع به فعالیت خواهد کرد . تاپیک فعلا در دسترس نیست . من پست های شما رو انتقال دادم به اون تاپیک اما بر مبنای تاریخ نوشته شدن پست مرتب شده که خیلی نا مفهومه . به اقا کامیار پیام دادم و خواستم یه پیگیری کنند . به محض درست شدن لینکش رو میارم بالا . اینم لینکش که فعلا در دسترس نیست . http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=9834 RE: پول در آوردن به ازای خوابیدن - 3ObHaN - 10-18-2013 01:10 PM دوستان متاسفانه امکان انتقال پست ها به تاپیک جدید میسر نشد .
پست ها بر گردانده شدند . شما میتوانید جهت ادامه بحث به تاپیک زیر مراجعه کنید . این تاپیک بسته شد کلیک کنید |