نویسندگی در سایت ها - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +---- انجمن: کسب و کار اینترنتی (/forumdisplay.php?fid=129) +---- موضوع: نویسندگی در سایت ها (/showthread.php?tid=3498) |
RE: نویسندگی در سایت ها - 11111 - 08-05-2013 06:39 PM (06-16-2012 04:17 PM)alicpu نوشته شده توسط: یعنی هیچ کس نمی خواهد در این زمینه من وارد بشود . سلام من متن ادبی ومذهبی منویسم وشعر نو اگه راست کارتونه نمونه بفرستم RE: نویسندگی در سایت ها - odise - 08-05-2013 07:05 PM سلام من مترجم هستم وبرای ترجمه روزانه هم محدودیتی ندارم (به شرط تسویه شفاف و منصفانه ) بهتره این طور بگم که قبلا خودم این کار رو انجام بدم. مدیر گروه ترجمه وبسایت فارس پاتوق بودم. این هم ایمیلم: sonofwisdom2@yahoo.com تشریف بیارید یاهو در موردش صحبت کنیم RE: نویسندگی در سایت ها - alicpu - 08-06-2013 12:32 PM دوستان بسیار تشکر می کنم که نظر دادید ولی الان دیگر فعلا این کار را نمی کنم . و تا یک سال دیگر در نت نیستم . و باید نت را ترک بکنم . دوستان بسیار تشکر می کنم که نظر دادید ولی الان دیگر فعلا این کار را نمی کنم . و تا یک سال دیگر در نت نیستم . و باید نت را ترک بکنم . RE: نویسندگی در سایت ها - odise - 08-06-2013 03:02 PM یکی لطف کنه این تاپیک رو پاک نه پس ملت اشتباهی نیان . مرسی RE: نویسندگی در سایت ها - سعید احمدی - 08-19-2013 01:18 PM دوستانی که به این موضوع علاقمندند یه سری به این سایت بزنن امروز دیدمش nevisan.ir RE: نویسندگی در سایت ها - alicpu - 08-20-2013 02:00 PM خوب دوستان عزیزی که می خواهند از این نوع پروژه ها استفاده بکنند این دوست عزیزمون اقای سعید احمدی این کار را کردند . می توانید به گروه ایشان بپیوندید خوب دوستان عزیزی که می خواهند از این نوع پروژه ها استفاده بکنند این دوست عزیزمون اقای سعید احمدی این کار را کردند . می توانید به گروه ایشان بپیوندید RE: نویسندگی در سایت ها - مهدیه مقدم - 08-21-2013 01:19 PM (06-16-2012 12:51 PM)alicpu نوشته شده توسط: با سلام خدمت دوستان عزیز تابستان فرا رسید و بنده سعی کردم اولین پروژه خودم را استارت بزنم . RE: نویسندگی در سایت ها - alicpu - 08-21-2013 01:57 PM دوستان عزیز این برای بار هزارم هست . اگر کل تایپک را بخوانید . بنده همان سال گفتم بنا به دلایلی فعلا نمی توانم این کار را بکنم الان این دوست عزیزمون این کار را کرده می توانید با ایشون کار بکنید . دوستان عزیز این برای بار هزارم هست . اگر کل تایپک را بخوانید . بنده همان سال گفتم بنا به دلایلی فعلا نمی توانم این کار را بکنم الان این دوست عزیزمون این کار را کرده می توانید با ایشون کار بکنید . RE: نویسندگی در سایت ها - amir_rogers - 11-07-2014 12:55 PM سلام،من نیز آماده همکاری بعنوان مترجم هستم .abaneganco@gmail.com RE: نویسندگی در سایت ها - alicpu - 11-08-2014 08:54 PM دوست عزیز خیلی وقته این کارو گذاشتیم کنار. یعنی فعلا کار نمی کنم. اگرم کار بکنم خودم به صورت تکی. انجام می دهم. |