سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
دعا برای یکی از اعضا - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36)
+--- موضوع: دعا برای یکی از اعضا (/showthread.php?tid=3081)

صفحه ها: 1 2 3 4 5

RE: دعا برای یکی از اعضا - pulaki - 06-02-2012 01:17 AM

مانده ام كه چه بگويم دربرابر اينهمه احساسات پاك وخالصانه كه هنوز به وجودمان رنگ خداميزند و شميم دلنواز عشق و ايمان رادرسيطره جانمان ميپراكند چه خوب ميفرمايد سعدي عليه الرحمه بني آدم اعضاي يكديگرند...
وبازخاكسارانه سربه آستان دوست ميسايم كه رفيقان شفيقي به اين حقيرسراپاتقصيرعطافرموده است كه هرتك تكشان برايم باندازه تمام ثروتهاي دنيا ارزش دارند وروزو شب براي سلامتيشان كه بزرگترين موهبت الهي است دست به دعا برميدارم
اشك شوق درچشمانم حلقه زده وبغض درگلويم شكسته است نميدانم باچه زباني ازينهمه بزرگواري و نوعدوستي شماتشكركنم فقط ميتوانم بگويم كه خدا جزاي خير به همه شماعزيزان و شفاي عاجل براي تمام بيماران كرامت فرمايد آمين يارب العامين "امن يجيب المضطر اذادعاه و يكشف السو"

RE: دعا برای یکی از اعضا - goldmen - 06-02-2012 01:23 AM

آقا رضا دوشب ديگه ميلاد امام علي (ع) هست حسابي در كنارخانواده ات شادي كن دراين شب عزيز
اخر شب هم ازخدا تشكر كن بخاطر اينكه يك فرصت دوباره به فرزندت داده

بيكار هم شدي براي بچه هاي انجمن دعا كن

ثروتمند بودن اين نيست كه پول زيادي داشته باشيم

دل هاي بزرگ كه داشته باشيم ثروتمنديم
بچه هاي انجمن حسابي ثروتمندن
هركسي درحد توانش از دلش بخشيد به فرزندت تا اونم ثروتمند بشه

RE: دعا برای یکی از اعضا - MARYAR - 06-02-2012 01:25 AM

واي آقاي پولكي دلمون گرفت شما نبوديد
بگيد ببينيم چه خبر؟
فرزندتون چطوره؟؟؟؟

RE: دعا برای یکی از اعضا - pulaki - 06-02-2012 02:12 AM

(06-02-2012 01:23 AM)goldmen نوشته شده توسط:  آقا رضا دوشب ديگه ميلاد امام علي (ع) هست حسابي در كنارخانواده ات شادي كن دراين شب عزيز
اخر شب هم ازخدا تشكر كن بخاطر اينكه يك فرصت دوباره به فرزندت داده

بيكار هم شدي براي بچه هاي انجمن دعا كن

ثروتمند بودن اين نيست كه پول زيادي داشته باشيم

دل هاي بزرگ كه داشته باشيم ثروتمنديم
بچه هاي انجمن حسابي ثروتمندن
هركسي درحد توانش از دلش بخشيد به فرزندت تا اونم ثروتمند بشه
چشم احمدجان ماشيعيان هرچه داريم از از بركت توسل به اهل بيت عليهم السلام داريم و مولاي متقيان (ع) تنها مختص به شيعيان و مسلمانان نيست بلكه متعلق به همه بشريت است و من اينجا لازم ميدانم ميلاد مسعود مولي الموحدين حضرت علي (ع) را به محبان و رهروان آن حضرت تبريك عرض نمايم و ازينكه خداوند ارحم الراحمين فرزندم رادوباره به من بازگرداند سجده شكربجاي مياورم وازصميم دل براي همه شمادوستان عزيزم ازدرگاه ربوبي توفيقات الهي روزافزون و تندرستي و بهروزي مسئلت مينمايم و بقول شاعر
اي عزيزمهربان هرشب دعايت ميكنم/گرندارم ثروتي جانم فدايت ميكنم

(06-02-2012 01:25 AM)m_sh نوشته شده توسط:  واي آقاي پولكي دلمون گرفت شما نبوديد
بگيد ببينيم چه خبر؟
فرزندتون چطوره؟؟؟؟
ممنون خانم MARYAR من هم دلم براي همه بچه هاي گل انجمن تنگ شده بود لطف داريدشما
عليرضاهم شكرخدا بهترند اگرجه دوتاازدندانهاي جلوي فك بالا شكسته و كمي سرگيجه دارند اما بقول اطباخطررفع شده است خبر ديگه اينكه تابستان موعود ازراه رسيده است و شهراردبيل و كلبه درويشي حقير آماده پذيرايي از همه اعضاي محترم انجمن ميباشد اين راحتما به آقاي كاظمي عزيزيادآوري بفرماييد فكر كنم ايشان بالكل همه قول و قرارهايشان يادشان رفته! براي غيادت ازعليرضاهم كه شده حتما بايدتشريف بياوريد

RE: دعا برای یکی از اعضا - 369369 - 06-02-2012 02:54 AM

خب خدا رو شکر که حال فرشته کوچولوتون بهتره . انشااله که هر چی زودتر سلامتیش رو بدست میاره و دوباره شیطونی هاش رو از سر میگیره .

به نظر من تمام بچه ها فرشته های آسمونی هستن . اینقد که پاکن و معصوم و شیرین / خدا حفظشون کنه .

RE: دعا برای یکی از اعضا - babaei - 06-02-2012 09:52 AM

امروز از خدای بزرگ و رحمان کمال تشکر را دارم و اشک در چشمانم حلقه زده در حالی که دارم این متن را می نویسم و نمی دانم چگونه شکر رحمتهای او را بجا اورم فقط میتوانم از یک واژه کوچک از خدایی بزرگ تشکر نمایم و بگویم دوستت دارم و از اینکه این فرشته کوچک را به خانواده اش بخشیدی سپاسگزارم و به شما خانواده محترم این پاداش بزرگ را تبریک می گویم و امید دارم در این جشن میلاد را به بهترین نحو شادی کنید و در اوج شادی دعایی برای کسانی که کسانی را در بستر بیماری دارند و محتاج دعای شما هستند دعا کنید ما هم از همین جا برای سلامتی بیماران اسایش گرفتاران سه صلوات می فرستیم

RE: دعا برای یکی از اعضا - دولتمند آنی - 06-02-2012 09:18 PM

خدا رو شکر امیدوارم کنار خانوادتون شادو سر بلند باشید
خدا بهتون ببخشه این فرشته پاکو
ایشالا دامادش کنی

RE: دعا برای یکی از اعضا - کامیار کاظمی - 06-03-2012 02:54 PM

چه عجب یار قدیمی ما به انجمن برگشت!
خب خداراشکر جناب قهرمانی عزیز! زندگی سراسر معجزه است مهم این است که این را بدانیم.
به امید خدا مزاحم می شویم، ما که حسابی از زیارت شما شاد می شویم.
به خانواده بزرگوار و علیرضای عزیز هم سلام برسانید.

RE: دعا برای یکی از اعضا - مهدی گل محمدی - 06-03-2012 03:36 PM

خدایا شکرت.....
خیلی خوشحالم از اینه علیرضا حالش بهتر شد.امیدوارم همیشه سر زنده پیروز باشید

RE: دعا برای یکی از اعضا - MARYAR - 06-03-2012 07:00 PM

خدا را شكر آقاي پولكي كه به خير و سلامتي گذشت
حتما در برنامه ها داريم كه به سرعين و اردبيل بياييم و مزاحم شما خواهيم شد