بازدید گروهی اعضا از نمایشگاه کتاب تهران - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: جلسات حضوری و آنلاین اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=30) +--- موضوع: بازدید گروهی اعضا از نمایشگاه کتاب تهران (/showthread.php?tid=2853) |
RE: بازدید گروهی اعضا از نمایشگاه کتاب تهران - کامیار کاظمی - 05-02-2012 11:47 PM مسعود جان شما ساعت رسیدنتان را بفرمائید، نگران نباشید، مهمان نواز هستیم! نمیگذاریم به شما بد بگذرد. RE: بازدید گروهی اعضا از نمایشگاه کتاب تهران - mteam - 05-03-2012 01:57 AM (05-02-2012 11:40 PM)مسعود کوچولو نوشته شده توسط: بالاخره ما ووال کی شدیم؟مسعود جان این حرفا چیه شما مهمان ما هستید همه جوره در خدمتیم اومدنی شدی تماس بگیر شماره منم که مشخصه RE: بازدید گروهی اعضا از نمایشگاه کتاب تهران - مهدی گل محمدی - 05-03-2012 08:18 AM آقا مسعود شما عزیز مائی.نگران نباش همه چیرو رو میزون میکنیم.من میام آزادی با تو کامیار میایم به سمت فاطمی از اون طرف با محمد چهارتایی میریم. RE: بازدید گروهی اعضا از نمایشگاه کتاب تهران - مهدی گل محمدی - 05-03-2012 09:25 AM راسی مسعود جان یه مقدار هم از اون غذای گیاهی که درست کردی بیار تست کنیم تا ببینیم چجوریه.فروش میره یا نه RE: بازدید گروهی اعضا از نمایشگاه کتاب تهران - مسعود کوچولو - 05-03-2012 09:54 AM اگه زودتر می فرمودین درست میکردم می آوردم. شرمنده دیگه الان نمیشه انشاالله یه وقت دیگه. ببخشید ها..... RE: بازدید گروهی اعضا از نمایشگاه کتاب تهران - دولتمند آنی - 05-03-2012 10:44 PM آقایون برای ما هم جا هست!! میشه بیام؟ RE: بازدید گروهی اعضا از نمایشگاه کتاب تهران - mteam - 05-04-2012 10:18 AM چرا جا نیست حتماتشریف بیاورید RE: بازدید گروهی اعضا از نمایشگاه کتاب تهران - ناصر صادقی - 05-04-2012 11:57 AM فکر کنم منو مهدی و آقای دهنوی یه روز یه سه نفری قرار بذاریم با هم بری نمایشگاه به دلیل اینکه من روز جمعه سر کلاسم و نمیتونم در نمایشگاه حضور داشته باشم واقعا حیف شد که این فرصت خوبو از دست دادم چون میخواستم کلی کتاب بخرم. دوستان کتاب های که خریداری کردند در این تاپیک معرفی کنن تا احیانا اگر از دوستان کسی نتونست کتاب بخره حداقلش بتونه از دوستان به امانت بگیره. از دوستان هر کسی کتاب های هوش مالی رابرت کیوساکی را خریده بود برای منم از هر کدام از کتاباشو بگیره من پولشو واریز میکنم به حسابش فقط باید یه لطفی کنه برام پستش کنه که پوله اونم باهاش حساب میکنم. RE: بازدید گروهی اعضا از نمایشگاه کتاب تهران - azam - 05-04-2012 02:31 PM من امروز آمدم نمایشگاه ولی بعد از اینکه توی صف پارکینگ موندم بهم گفتن پرشده کلی چرخیدم آخرشم جای پارک پیدا نکردم فقط خسته شدم و ناراحت که نتونستم دوستان را از نزدیک ببینم مجبور به برگشت شدم ![]() RE: بازدید گروهی اعضا از نمایشگاه کتاب تهران - اقاي ايـــده - 05-04-2012 02:37 PM (05-04-2012 02:31 PM)azam نوشته شده توسط: من امروز آمدم نمایشگاه ولی بعد از اینکه توی صف پارکینگ موندم بهم گفتن پرشده کلی چرخیدم آخرشم جای پارک پیدا نکردم فقط خسته شدم و ناراحت که نتونستم دوستان را از نزدیک ببینم مجبور به برگشت شدم اعظم خانوم خسته نباشيد.همين تلاش شما جاي قدرداني دارد. معمولا در اينجور مكان ها نبايد ماشين برد و بيشتر بايد از وسايل نقليه عمومي استفاده كرد. انشالا در همايش هايي كه در پيش داريم.دوستان را خواهيد ديد. |