اولین سودهائی که در فعالیتهامون داشتیم - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36) +--- موضوع: اولین سودهائی که در فعالیتهامون داشتیم (/showthread.php?tid=2438) |
RE: بیان خاطرات اولین سودهائی که در فعالیتهامون داشتیم (برای اطلاع دیگران ) - motafaker77 - 07-09-2012 11:46 AM (04-26-2012 09:24 PM)دولتمند آنی نوشته شده توسط: یادمه مدرسه نمیرفتم صابون و شامپو کوچولو (مسافرتی) خریدمو تو فامیل فروختم امان از کارمندی که دست و بال منم بسته.ولی ایشالله اینجوری نمیمونم.یه کارایی دارم میکنم. RE: بیان خاطرات اولین سودهائی که در فعالیتهامون داشتیم (برای اطلاع دیگران ) - سعید محمدی - 07-09-2012 12:11 PM اولین سود من :شاید 8 9 سالم بود از چوب بستنی یک چاقو فشاری ساختم فروختم 1 تومن بعدش 5 ریال هم گرفتم تعمیرش کردم حدود 26 و27 سال یش بود الان یادم می افته خندم می گیره RE: بیان خاطرات اولین سودهائی که در فعالیتهامون داشتیم (برای اطلاع دیگران ) - افسون - 07-15-2012 11:37 PM (04-03-2012 08:06 PM)sokoot نوشته شده توسط: سال 80 دنبال یه کاری بودم که با سرمایه حداکثر 500 تومان حداقل ماهی 500 تومان سود داشته باشه که هر کس می شنید کلی بهم می خندید و می گفتن اگه گیر اوردی ما هم شریک ولی سال 81 تونستم یک همچین کاری رو راه بندازم و سود اون کار برام تبدیل به سرمایه نسبتا خوبی شد. سلام ، میتونم بپرسم اون کارتون چی بود RE: بیان خاطرات اولین سودهائی که در فعالیتهامون داشتیم (برای اطلاع دیگران ) - seraj - 07-16-2012 07:08 PM اولین سود من 6 سالم بود میرفتم بستنی می آوردم و میفروختم یادمه که یه بار اهل محل جمع بودند و وقتی من وارد محله شدم همه بستنی هارو خریدند خیلییییییی ذوق کرده بودم تا شب نفهمیدم پول چی شد . یه بار هم همه اسباب بازی هایی که داشتم رو برداشتم باهاشون شانسی درست کردم فروختم خیلی حال داد بعد از ظهر شروع کردم در عرض 2 ساعت همشون فروش رفت. RE: بیان خاطرات اولین سودهائی که در فعالیتهامون داشتیم (برای اطلاع دیگران ) - alicpu - 07-16-2012 08:32 PM الان بیش از چهار سال و خورده ای هست در نتم بعد از شش ماه الان دارم حدود سه سال و خورده ای همش سود می کنم از 10 هزار تومان بگیر تا 700 هزار تومان و در این مدت اینترنتم هیچی تا الان خرج نکردم یعنی بدون سرمایه وارد شدم . RE: بیان خاطرات اولین سودهائی که در فعالیتهامون داشتیم (برای اطلاع دیگران ) - parsifox - 07-17-2012 01:31 PM سلام من در 18 سالگی شروع به فروش اینترنتی(تجارت الکترونیک)کردم اولین سودی که داشتم 13000 تومن بود و خیلی خوشحال بودم .ولی بعدا افزایش پیدا کرد حتی یک روز 200000 تومن از فروش عمده یکی از محصولاتم درآمد داشتم. RE: بیان خاطرات اولین سودهائی که در فعالیتهامون داشتیم (برای اطلاع دیگران ) - manali - 07-18-2012 06:13 PM حدودا 5 سالم بود یادم میاد مدرسه نمیرفتم.رفتیم یک باغ آلوچه کمی آلوچه چیدیم .با برادرم اومدیم تو کوچه داد میزدیم آلوچه میفروشیم. ![]() ![]() ![]() RE: بیان خاطرات اولین سودهائی که در فعالیتهامون داشتیم (برای اطلاع دیگران ) - P-VFX - 08-01-2012 11:33 AM اولین سود من در 19 سالگی از نوشتن یک برنامه حسابداری برای یک شرکت کاشی و سرامیک بود 80،000 تومان گرفتم. ![]() RE: بیان خاطرات اولین سودهائی که در فعالیتهامون داشتیم (برای اطلاع دیگران ) - matarodi - 08-01-2012 04:42 PM (07-16-2012 08:32 PM)alicpu نوشته شده توسط: الان بیش از چهار سال و خورده ای هست در نتم بعد از شش ماه الان دارم حدود سه سال و خورده ای همش سود می کنم چطوری دوست عزیز ما هم نتی هستیم ولی یاد نداریم به ما هم بگو RE: بیان خاطرات اولین سودهائی که در فعالیتهامون داشتیم (برای اطلاع دیگران ) - hamedclub - 08-16-2012 11:53 PM من یادمه چند سال پیش میخواسم یه مغزه سی دی فروشی راه بندازم اصلا سرمایه نداشتم بابام گفت برو راه بنداز من یه ملیون بهت میدم رفتم و این کارو کردم اما بابام پولی بهم نداد در واقع اصلا به پولش احتیاجی نشد و من با چک مغازه رو راه انداختم و تو یه سال هفت ملیونی درامد داشتم میخوام بگم ادم نباید از کمی سرمایه بترسه مهم اینه که بخوای نیرویی قدرتمند تر از الکتریسیته و مغناتیس در جهان وجود دارد و آن نیروی اراده انسان است ( آلبرت انیشتن) |