سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
کارگاه طراحی سایت - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127)
+---- انجمن: کسب و کار اینترنتی (/forumdisplay.php?fid=129)
+---- موضوع: کارگاه طراحی سایت (/showthread.php?tid=2190)

صفحه ها: 1 2 3 4 5 6

RE: کارگاه طراحی سایت - کامیار کاظمی - 04-08-2012 10:43 PM

(04-08-2012 10:03 PM)mohammadiyar نوشته شده توسط:  با سلام.من اگه بخوام خودم با جوملا یک سایت طراحی کنم میتونم؟مراحلش رو لطفا بگین.نرم افزارش رو میتونم از بازار تهیه کنم؟

سلام دوست عزیز
بله اگر راهنماهای موجود در اینترنت را مطالعه کنید امکان دارد. مهم کار کردن در بخش مدیریت و پلاگین ها و ماژول های جوملاست.
نرم افزار جوملا فارسی را در اینترنت می توانید نسخه فارسی شده اش را دانلود و ببر روی هاست نصب کنید.
در گوگل جستجو فرمائید.

RE: کارگاه طراحی سایت - کامیار کاظمی - 04-08-2012 10:48 PM

(03-21-2012 02:13 PM)m_grate29 نوشته شده توسط:  سلام
سال نو بر همه دوستان مبارک.
من تازه عضو شده ام.من عاشق طراحی سایت هستم.کسی میتونه کامل کمکم کنه.
کار من واردات هست.خوشحال میشم بتونم کمکی کنم.
واسه طراحی سایت کمکم کنید
ارادتمند محمد
m_grate29@yahoo.com

سلام محمد جان
در اینترنت منابعی وجود دارد.
و در انجمن و در این بخش نیز می توانید سوالات را مطرح تا دوستان پاسخگو باشند.

در ضمن بسته طراحی سایت :
http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=738

RE: کارگاه طراحی سایت - IT Engineer - 04-08-2012 11:37 PM

با سلام خدمت تمامي دوستان گرامي،

من با اكثر سيستم هاي مديريت محتوا (CMS) ها كار كردم ولي به نظرم جوملا و وردپرس از همه شون بهتر هستن و كيفيت كار و امكانات و مزاياي فوق العاده اي دارند. آموزش و سايت پشتيبان به زبان انگليسي و فارسي تا دلتون بخواد هست.

به نظر من:

براي سايت هاي با ساختار وبلاگ با سادگي كار و سئوي آسان و قوي، وردپرس رو انتخاب كنيد.

براي امكاناتي كه در سطر بالا گفتم + حرفه اي، پيشرفته و فوق العاده بودن + ساختار سايت يا وبلاگ، جوملا رو انتخاب كنيد.

تا يك سال پيش، بيشتر با وردپرس كار كرده بودم، اما از وقتي نسخه هاي جديد جوملا رو ديدم و نصب كردم، هنوز كه هنوزه در حيرت هستم، از امكاناتش، انعطاف پذيري فوق العاده اش و ... كه زبان از گفتنش عاجزه! خلاصه بگم، هر سايتي كه بخواين ميتونين با جوملا ايجاد كنين.

بنده در حد آشنايي ناچيزي كه دارم سعي ميكنم به دوستان كمك كنم.

موفق باشيد.

RE: کارگاه طراحی سایت - اقاي ايـــده - 04-08-2012 11:53 PM

در مورد طراحي سايت مثل اينكه نياز هست يك اموزش در انجمن داشته باشيم.
اقا مجتبي استاد مربوط به طراحي سايت با جوملا يكي دو جلسه حضور پيدا كردند ولي ديگر از ايشان خبري نشد.
در خواست دارم از اقاي كاظمي تا دوباره از ابتدا و به صورت فيلم اهاي اموزشي طراحي و ايجاد سايت با جوملا را در سايت ايجاد كنيم.
(در ابتدا به صورت مبتدي و كم كم به صورت حرفه اي پيش بريم بهتر خواهد بود.)
موفق باشيد.

RE: کارگاه طراحی سایت - IT Engineer - 04-09-2012 12:33 AM

در صورت ايجاد بخش طراحي سايت، در پاسخ به پرسش هاي دوستان، در حد توان و زمانم با استفاده از منابع در دسترس در خدمت دوستان خواهم بود.

RE: کارگاه طراحی سایت - mojtabapordel - 04-09-2012 07:48 AM

(04-08-2012 11:53 PM)سجاد دانشفر نوشته شده توسط:  در مورد طراحي سايت مثل اينكه نياز هست يك اموزش در انجمن داشته باشيم.
اقا مجتبي استاد مربوط به طراحي سايت با جوملا يكي دو جلسه حضور پيدا كردند ولي ديگر از ايشان خبري نشد.
در خواست دارم از اقاي كاظمي تا دوباره از ابتدا و به صورت فيلم اهاي اموزشي طراحي و ايجاد سايت با جوملا را در سايت ايجاد كنيم.
(در ابتدا به صورت مبتدي و كم كم به صورت حرفه اي پيش بريم بهتر خواهد بود.)
موفق باشيد.

سلام دوست عزيز
براي آموزش جوملا، چه مباحث ابتدايي و چه پيشرفته، انجمن هاي تخصصي خوبي داريم، مثل جوملا فارسي و جوملاي ايران.
من به طور مستمر اين تاپيك رو پيگيري مي كنم، اما از اول هم گفتم، چون وقتم كمه، به سوالاتي كه براي دوستان پيش مياد پاسخ ميدم. متاسفانه تا الان بيشتر سوالات فقط در زمينه مقايسه سيستم هاي جوملا و وردپرس بوده. دوستان هنوز تو انتخاب سيستم موندن (علي رغم راهنمايي هايي هايي كه در اين مورد شد). من هنوز سوال تخصصي و مرتبطي با طراحي سايت تو اين تاپيك نديدم كه بخوام جواب بدم.

RE: کارگاه طراحی سایت - mohammadiyar - 04-10-2012 06:10 PM

(04-08-2012 10:43 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط:  
(04-08-2012 10:03 PM)mohammadiyar نوشته شده توسط:  با سلام.من اگه بخوام خودم با جوملا یک سایت طراحی کنم میتونم؟مراحلش رو لطفا بگین.نرم افزارش رو میتونم از بازار تهیه کنم؟

سلام دوست عزیز
بله اگر راهنماهای موجود در اینترنت را مطالعه کنید امکان دارد. مهم کار کردن در بخش مدیریت و پلاگین ها و ماژول های جوملاست.
نرم افزار جوملا فارسی را در اینترنت می توانید نسخه فارسی شده اش را دانلود و ببر روی هاست نصب کنید.
در گوگل جستجو فرمائید.

از راهنمائی شما ممنونم آقای کاظمی.

RE: کارگاه طراحی سایت - ahmaad313 - 04-25-2012 08:08 PM

اگه كسي هست اينجا كه ميتونه سايت طراحي كنه بهم پيام خصوصي بده.
يه سايت براي كارمون لازم دارم
چه بهتر كه نمونه كار هم داشته باشه

RE: کارگاه طراحی سایت - mohsenspring - 05-23-2012 10:07 AM

درود
آیا امکان طراحی فروشگاه توسط جوملا وجود دارد؟

RE: کارگاه طراحی سایت - دلشاد حسین پور - 05-23-2012 10:53 AM

(05-23-2012 10:07 AM)mohsenspring نوشته شده توسط:  درود
آیا امکان طراحی فروشگاه توسط جوملا وجود دارد؟

بله میشه . در حال حاضر افزونه هایی هم برای اتصال به بانک وجود داره که بشه آنلاین خرید کرد .