سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
من کجا سرمایه گذاری کنم؟؟!! - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36)
+--- موضوع: من کجا سرمایه گذاری کنم؟؟!! (/showthread.php?tid=1421)

صفحه ها: 1 2 3 4

RE: من کجا سرمایه گذاری کنم؟؟!! - Haavin - 12-25-2011 05:27 PM

موفقیت از آن کسانی‌ است که هرگز چراغ تفکر و تلاششان خاموشی پذیر نیست

از همگی‌ دوستان خوش فکرم سپاس گزارمHeart

به امید فرداهای روشن تر

RE: من کجا سرمایه گذاری کنم؟؟!! - mjdehghani - 12-25-2011 07:10 PM

مثل قدیما تجارت کنیم . یه سفر بیا اینجا ببین چی بدرد اونجا می خوره ( بهترین و بکرترین بازار ) و و در حین همون هم ببین چی اونجا هست که بدرد ما می خوره . دستگاههای پارچه بافی و قالی بافی آلمانی مشتریهای خوبی تو ایران دارن( شونهر ،CRXو ...) از این جا ببر اونجا از اونجا بیار ایران . با سفر کردن و حضور در محل شاید یه مقدار هزینه ات بالا بره ولی با حضور فیزیکی می تونی خیلی از مشکلات رو رفع کنی ( شرایط همیشه تو دستته)
موفق باشید

RE: من کجا سرمایه گذاری کنم؟؟!! - sourantip - 10-28-2012 10:43 AM

سلام .از اسمتون میشه فهمید که شما کرد هستین ،و آفرین به آقای قربانیان به خاطر این همه اطلاعات عمومی که دارند ،در ضمن میشه بگین تو کار ساخت وساز خودتون تا حالا کار کردین ،واینکه کجا میخواین ساختو ساز کنین [در کجای ایران ]،چون با توجه به شرایط موجود در هر نقطه میتونی از بازدهی راضی باشی ،به عنوان مثال تقریبا مصالح ساختمانی تو تمام ایران یه قیمته ،البته مصالح اصلی ........ ولی قیمت زمین یا خونه های کلنگی در تمام ایران یکسان نیست که شما برای ساخت وساز به اولین چیزی که نیاز دارین همینه وبا این شرایط کنونی ایران قیمت ملک افزایش کاذبی داشته و هر لحظه امکان شکستن قیمتها وجود داره، اینو به خاطر این عنوان کردم که اگه خواستین این کارو انجام بدین یه سری اطلاعات داخلی از ایران داشته باشین