سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
چگونه به روش خود ثروتمند شویم؟ - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36)
+--- موضوع: چگونه به روش خود ثروتمند شویم؟ (/showthread.php?tid=1393)

صفحه ها: 1 2 3 4 5 6

RE: چگونه به روش خود ثروتمند شویم؟ - یک همراه سبز - 04-18-2013 11:56 AM

ثروتمند شدن و پولدار شدن مانند هر کار دیگه به ابزار و مهارت ها و مراحل خاصی نیاز داره

همونطور که همه میدونید از مهمترین ابزارهای ثروتمند شدن تخصص و ایده خلاقانه هست

اولی تخصص:

شما بفور پزشکان ، وکلا ، مهندسان ، روانشناسان ،نویسندگان،بازیگران و خلاصه هر حرفه ای که فکرش رو بکنید در شهرتون سراغ دارید که در یه حرفه تخصص دارند

آیا همه آنها به اندازه هم دارای مهارت و دانش و تخصص در زمینه کاری خود هستند،آیا همه آنها به یه اندازه موفق هستند

یه جمله ای رو یه جا خوندم :اینکه افراد در حیطه تخصص خودشون میتونن ایده خلاقانه داشته باشند

مثال من فارغ التحصیل رشته علوم اجتماعی هستم به یقین نمیتونم در مورد مکانیک یا الکترونیک ایده خلاقانه داشته باشم

یا اگه داشته باشم اونقدر مبهم و گنگ هست برام که قابل اجرا نیست

پس همیشه سعی کنید در حیطه تخصص خودتون(حالا هرچی که هست)ایده خلاقانه داشته باشین(به یقین اینطوری زودتر موفق خواهید شد

RE: چگونه به روش خود ثروتمند شویم؟ - safire mehrabani - 04-24-2013 12:16 PM

کری بردشاو شخصیت اول یکی از سریال های تلویزیونی، چنین جمله ای گفت:

«شاید گذشته مانند لنگری است که ما را عقب نگه می دارد. شاید باید آنچه بودی را رها کنی تا آن فردی شوی که در آینده قرار است بشوی.»

RE: چگونه به روش خود ثروتمند شویم؟ - simens - 05-02-2013 06:23 PM

خواستن واعتماد به نفس

RE: چگونه به روش خود ثروتمند شویم؟ - حسن قجر - 05-03-2013 12:20 AM

اگر در دنیای جدید خلاقیت وابتکار داشته باشی می تونی به روش خودت هم ثروتمند بشی همین

RE: چگونه به روش خود ثروتمند شویم؟ - daryush1980 - 08-13-2013 09:27 PM

(12-20-2011 09:16 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط:  موضوع جالبی به ذهنم رسیده است و آن این است که همه باید به روش خود ثروتمند شوند و به دنبال نسخه میلیاردری نباشند!

بنظر دوستان "چگونه به روش خود ثروتمند شویم؟"

لطفا دوستان نظر خود را بفرمائید.برداشت شما از این جمله چیست؟

به امید خدا سعی میشود مطالب این تاپیک، رسما مقاله شده و در نشریات منتشر می شود.

هر فرد باید بر اساس ماموریت شخصی و کاری که برای آن زاده شده فعالیت خود را دنبال کند تا ثروت هم به دنبال آن و به طبع آن حاصل شود.

RE: چگونه به روش خود ثروتمند شویم؟ - مینو. - 09-25-2013 06:26 PM

به نظرم برای میلیاردر شدن اول تصمیم و هدف مهمه بعد براداشتن گام اول. در حین کار اگه دلسرد نشیم یا از مسیر خارج نشیم و به هدف فکر کنیم حتما میلیاردر میشیم

RE: چگونه به روش خود ثروتمند شویم؟ - رایا - 01-04-2014 03:55 PM

(12-28-2011 11:59 AM)koroshparsi نوشته شده توسط:  درود
من همیشه دوست داشتم یه محصول منحصربفردی رو تولید کنم حتی اگه قبلا تولید شده باشه دوست دارم اونو به بهترین نحو و با کیفیتترین صورت ارائه بدم.
و دنبال این هستم که اون محصول چی باشه که به شرایط من بخوره.
تا حالا همه شرایطی که به ذهنم رسیده رو بررسی کردم و با توجه به شرایط موجود بهترین محصولو توسعه کارگاه تولیدی پدرم (تولید کفش چرم دست دوز) و یکی دیگه ساخت آپارتمانهای کوچک هستش.
حالا هر کدوم که شرایطش مهیا بشه.

بدرود

سلام
منم کیف چرمی میدوزم.کیف وکفش ازنیازهای همیشگی انسان هاست.برای فروش و درامد بهتر کیفیت و طرح کار خیلی مهم هست.
موفق باشید

RE: چگونه به روش خود ثروتمند شویم؟ - and3839 - 05-16-2014 11:27 PM

سلام
از اساتید گرامی خصوصا جناب قربانیان یه سوال داشتم. لطفا راهنمایی بفرمایید.
راه کسب ثروت و توانمندی مالی صرفا به مشاغل تولیدی و قابل گسترش محدود میشه؟
بنده گریمور هستم و به اصطلاح شغل یدی محسوب میشه. یعنی اگه یک روز سرکار نرم در آمدی ندارم.(و کسی رو هم نمیتونم جایگزین خودم کنم، حتی واسه یک روز)

آیا تو مشاغل اینچنینی میشه به ثروت رسید؟

سپاسگزارم

RE: چگونه به روش خود ثروتمند شویم؟ - and3839 - 05-17-2014 10:55 PM

استاد قربانیان تشریف ندارین؟Huh

RE: چگونه به روش خود ثروتمند شویم؟ - زرین خیز - 05-17-2014 11:25 PM

باسلام
من فکر میکنم اگر کسی فقط بخاطر پول در آوردن کار کند اولا اگر پول در نیاورد زود دل زده وخسته میشود ولی اگر برای کاری که عاشقش میباشد کار کند و تمام تلاشش را برای درست کار کردن انجام دهد اولا دلزده نمیشود ثانیا مطمئن باشید پول هم خوب و سالم در میآورد