ایده هایی برای کار - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: ما شروع کردیم! شما چطور؟ (/forumdisplay.php?fid=125) +--- موضوع: ایده هایی برای کار (/showthread.php?tid=11502) |
RE: ایده هایی برای کار - m77m20 - 06-29-2017 10:38 AM ايدت اصلا جالب نبود ، من با دوستمون موافقم اين كار همش كثيفي و مريضيه ، اولا كه پول توش نيس ، دوما بازاري نداره ، سوما با حساب كتاب معمولي ميتوني به نتيجه چند تن برسي ولي وقتي بري تو كار زمين تا آسمون فرق داره ، البته اين نظره شخصيه منه اميدوارم كه با ناراحت نشي دوسته من RE: ایده هایی برای کار - Pourizari - 04-03-2020 03:24 PM (06-04-2014 12:15 AM)لئوپارد نوشته شده توسط: سلام عرض می کنم خدمت تمام عزیزان فعال در انجمن من علیرضایی هستم از اصفهان تو ده سال گذشته که کار می کردم همیشه جاهای خالی و کارهایی که در اطرافم کم بود را به خوبی می دیدم و به خیلی از دوستان توصیه می کردم قصد دارم در این تایپیک بعضی از این کارها را معرفی کنم. سلام واقعا ممنون ک ایده هاتون در اختیارمون میذارید میشه خواهش کنم اگه ایده های جالب بخصوص برای خانم ها هم دارین بگین ..ممنون میشم کمکم کنید |