خرید خودروهای پیش فروش شده,فروش ب قیمت بازار - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش خرید - فروش و سپرده گذاری (/forumdisplay.php?fid=8) +--- انجمن: بازار خودرو (/forumdisplay.php?fid=47) +--- موضوع: خرید خودروهای پیش فروش شده,فروش ب قیمت بازار (/showthread.php?tid=11479) |
RE: خرید خودروهای پیش فروش شده,فروش ب قیمت بازار - Zahra_2015 - 08-09-2014 06:36 PM (08-09-2014 06:24 PM)MARYAR نوشته شده توسط: بله داخل خود پرتال سایپاست زهرا جان اینم لینکش ممنون مريم جان دوتا نكته هست: 1- اين طرح فروش مربوط به ليزينگ رايان است. با اين خريد در واقع ما تسهيلاتي با بهره بالاي 30 درصد داريم ميگيريم ( چون اين فروش از طريق ليزينگ رايان است) پس زماني توجيه داره كه بتونيم با اين پول كار كنيم و بيش از 30 درصد سود كسب كنيم. 2- تا اونجا كه ميدونم سند بنام خريدار نيست و امكان فروش ندارد. RE: خرید خودروهای پیش فروش شده,فروش ب قیمت بازار - karafarin - 08-09-2014 06:43 PM ماشینای سایپا که اصلا سود ندارن بعضا ضرر هم دارن فقط پارس و 206 خوبه RE: خرید خودروهای پیش فروش شده,فروش ب قیمت بازار - habib tousi - 08-09-2014 09:47 PM آقای دولتی بیشتر لطف کنید توضیح دهید ممنون میشم RE: خرید خودروهای پیش فروش شده,فروش ب قیمت بازار - hs6467 - 08-10-2014 09:33 AM (08-09-2014 06:43 PM)karafarin نوشته شده توسط: ماشینای سایپا که اصلا سود ندارن بعضا ضرر هم دارن فقط پارس و 206 خوبه سلام به همه عزیزان... بنده بالا آورنده این تاپیک هستم ![]() ![]() مطلب اول درمورد زهرا خانوم: درسته سودی نداره اما به قول خانم معاون میشه اون رو نقد کرد و مثلا از پولش یه وام دیگه برداشت و کلی کار کرد... و اینکه نمیدونم من اشتباه دیدم یا واقعیته،پشت شیشه نمایندگی مشهد دیروز برگه زده بود: بدونم پول نقد یعنی یک وام 9 میلیون اول به عنوان پیش پرداخت میده و یه وام 9 میلیون هم موقع تحویل بهت میده...! اما اگر سند به نام نزنن که دیگه هیچی اصلا فایده نداره چون نمیتونیم بفروشیم مطلب دوم درمورد خانم معاون: سایپا بابت ضمانت وام چه چیزی رو گرو نیگه میداره؟چون معمولا اعلام می کنن وام بدون ضامن... مطلب سوم درمورد کارآفرین عزیز: آیا ایران خودرو هم برای فروش پارس یا 206 همین شرایط رو داره؟ و اینکه ازچه نظر میگید ایران خودروبیشتر صرف داره؟ آیا سند میزنن به نام؟ RE: خرید خودروهای پیش فروش شده,فروش ب قیمت بازار - Zahra_2015 - 08-10-2014 10:40 AM بله دوست عزیز. ممنونم از پاسخ ها و توجه ای که دارید. بنده قصد ندارم خدایی نکرده توصیه غلط به کسی بکنم ، اگه مطلبی نوشتم فقط به این دلیله که حس کردم شاید مطلبم کمکی به کسی بکنه تا کسی متضرر نشه ، اونم صرفا چون درجریان برنامه های فروش هستم و حرفه اصلیم همینه، همچنین در بازار آزاد نیز فعالم. الانم اگه کسی خودرو بخواد دارم و میتونم بفروشم... ![]() فعلا تنها طرح فروش وانت 151 باتسهیلات 12 الی 20 درصد به نفع مشتری است و دلیل هم داره: این خودرو در مرحله معرفی به بازاره و براش جذابیت فروش قرار داده اند، البته تعداد فروشش محدوده و این خودرو با توجه به خلا وجود وانت با کاربری مشابه (که جایگزین کاربری مزداهای قدیمه) بزودی که جایگاهشو در بازار بخوبی تثبیت میکنه و دیگه براش اینجوری شرایط جذاب نمیذارن.. ! البته بازهم سند در این طرح بنام مشتری نیست اما کسانی که بواسطه کسب و کارشون در حمل و نقلهای سبک به این خودرو نیاز خواهند داشت الان فرصت خرید خوبیه براشون. در کل برای سرمایه گذاری یا سوداوری توصیه ای به خودرو در کلاس قیمت ارزان و متوسط ندارم. با احترام RE: خرید خودروهای پیش فروش شده,فروش ب قیمت بازار - habib tousi - 08-10-2014 09:38 PM وانت پراید خوبه؟ اما من از هر کی مشنوم میگن افتضاحه و اصلا طرفدار نداره.میگن پراید چیه ک دیگه وانت ش باشه RE: خرید خودروهای پیش فروش شده,فروش ب قیمت بازار - milaod - 10-30-2014 11:09 PM من میخوام پژو پارس tu5 اتوماتیک بگیرم قیمتش 41 نمایندگیه 52 تو بازار چکار کنم بخرم به نظرتون سود میکنم واقعا ؟ فروشش خوبه؟ RE: خرید خودروهای پیش فروش شده,فروش ب قیمت بازار - habib tousi - 10-31-2014 05:27 PM الان ک متاسفانه بازار خودرو زیاد جالب نیست.من 2 تا پراید ثبت نام کردم اما متاسفانه هیچ سودی نداره.الان قیمت بازار از کار خونه کمتره >) RE: خرید خودروهای پیش فروش شده,فروش ب قیمت بازار - pari 1 - 12-05-2014 03:03 AM سلام. من از مدیران خودرو می خوام MVM بخرم. قسطیـ . به نظرتون این کار سود داره یا ضرر؟ مثلا خودرو شاسی بلندش 65 ملیونه که 32ونیم الان می دیم و بقیش رو به صورت اقساط طی یکی دوسال پرداخت می کنیم که البته اقساطش سود زیادی هم می خوره. لطفا نظرتون رو بفرمایید. ضمنا همین خودرو طی یک ماه گذشته 5 ملیون گرون شده. RE: خرید خودروهای پیش فروش شده,فروش ب قیمت بازار - habib tousi - 12-05-2014 11:53 AM سندشو ب اسم میزنن؟قابل انتقال هست یا ن.داداش من قبلا 2 دستگاه لیفان گرفت ی 6ماه کار زد بعد با همون قیمت فروخت.الان فکر نکنم بیشتر از یکی و دوملیون سود نداشته باشم |