یک کار ساده و پر درآمد !!! با 1میلیون سرمایه - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +---- انجمن: کار آفرینی (/forumdisplay.php?fid=130) +---- موضوع: یک کار ساده و پر درآمد !!! با 1میلیون سرمایه (/showthread.php?tid=10367) |
RE: یک کار ساده و پر درآمد !!! با 1میلیون سرمایه - محسن دوستوندی - 01-05-2014 10:12 PM (01-05-2014 09:59 PM)soshiant نوشته شده توسط: بهترین حالت فروش اینه که سی دی ها رو داخل یه پلاستیک دسته دار محکم (بوتیکی) بگذاری چون حملش راحت تره و مغازه به مغازه بری و فروش گرم داشته باشی.درود خدا برشما. RE: یک کار ساده و پر درآمد !!! با 1میلیون سرمایه - hesaab - 01-05-2014 10:47 PM دوست عزیز مگه چقدر سود داره که روزی یه پلاستیک بخوای بفروشی؟ میدونی تو پلاستیک چنتا جا میشه؟ میدونی چقدر کمه؟ به نظر من تو نیازمندی ها تلبیغ کنید بهتون زنگ میزنن سفارش میگیرن بعد همه رو با هم پخش کن! با یه پلاستیک فکر نکنم بیشتر از 7/8/10 تا بکس بیشتر که نمیتونی بزاری هم سنگینه هم پلاستیکش تحمل نداره! تازه دید خوبی نداره برا من مغازه دار وقتی میبینم این جور بازار یابی رو میگم جتمآ ایرادی داره دارن زیر قیمت میدن! RE: یک کار ساده و پر درآمد !!! با 1میلیون سرمایه - soshiant - 01-06-2014 01:10 AM (01-05-2014 10:47 PM)zajr نوشته شده توسط: دوست عزیز مگه چقدر سود داره که روزی یه پلاستیک بخوای بفروشی؟ببینید این جور پیشنهادات صرفا برای جواب به نوعی دیوارهای ذهنی اند.شما اگر فروشنده باشی کسی به پلاستیک دسته دار و شیک و تبلیغ دار شما ایراد نمی گیره. دوست عزیز من این رو به دوستانی پیشنهاد دادم که وسیله نقلیه اصلا ندارند. شما یه پلاستیک فروختی برو خونه پرش کن و ادامه فروش! یا ممکنه مرکز بازار مغازه آشنایی دوستی فامیلی چیزی داشتی همه رو با آژانس ببر اونجا و هر بار یک بسته شو بگیر تو بازار مغازه به مغازه بفروش. به هر حال آدم باید یه جاهایی به خودش حسابی سختی بده و دستش بی حس شه از بس کارتن و وسیله رو حمل میکنه مگر اینکه راه حل آسونتری پیدا کنه. همین خانمی که در اوج نا امیدی زندگی داغونش رفت و دستگاههای وزن رو فروخت چجوری شروع کرد و شد یکی از ثروتمندان جهان و خیلی های دیگه. یه بنده خدایی رو خودم با چشمای خودم می دیدم که تو هفته بازارها از وسط بازار از میوه فروشها سبد سبد یا کیسه کیسه بادموجون و خیار و ... می خرید رو کولش می گذاشت می رفت ته بازار بساط پهن می کرد کیلو کیلو می فروخت فقطم 15 سالش بود! حالا نمی گم شما هم کارتن ها رو بندازید رو دوشتون تو خیابون داد بزنید آی سی دی دارم ! دی وی دی دارم! زنبیل رو بردا بیار!ولی خب گاهی وقتا باید رو جسممونم یه فشارکی بیاریم و بریم بین مغازه ها و بفروشیم هیشه عادت نکنیم یه جا بشینیم تا بهمون زنگ بزنن سفارش بدن.چرا باید در اصل ایده آلمون هم همین باشه اما باید قبلش حسابی تلاش کرد فکر کرد ایده پیدا کرد مشتری رو دید بازار رو لمس کرد تا به اونجاها رسید. از نظر دید هم اگر یه پلاستیک شیک تبلیغ دار دستت باشه فکر نکنم زشت باشه یا اگر پلاستیک با تبلیغ سی دی تونستی از عمده فروشی که ازش میخری بگیری که دیگه عالی میشه این تبلیغ تو روزنامه هم خوبه ولی تو نیازمندیهای همشهری تهران یا شهرهای بزرگ چون اکثر دوستان اینجا میخوان تو شهرهای بعضا کوچیک کار کنند اونجا به اونصورت روزنامه های نیازمندی مث همشهری و ... نداره که بشه با کمترین قیمت و کمترین زمان تبلیغ گذاشت و همه تو دسترس همه صنفها قرار بگیره. محسن 66 جان مرسی درود خدا هم بر شما RE: یک کار ساده و پر درآمد !!! با 1میلیون سرمایه - محسن دوستوندی - 01-06-2014 01:37 AM مهم نیست که چه چیزی داریم ...مهم اینه که از داشته هامون چطور استفاده کنیم .با یک شمع و چند کتاب و معلم میشه شد بوعلی سینا .با یه کتابخونه بزرگ و مدارس آنچنانی و معلم های خصوصی میشه هیچ چیز نشد.انتخاب با ماست ... RE: یک کار ساده و پر درآمد !!! با 1میلیون سرمایه - hesaab - 01-06-2014 01:53 PM گویا شما تا تست نکنی باور نمیکنی من خودم مغازه داشتم و شرایط بازار و به صورت کم میدونم! کافی نت داشتم برام کاغذ A4 و سی دی میوردن میخریدم! 1- اونایی که با پلاستیک میاد حتی اگه ارزون باشه نمیخرم چون بهشون اعتمادی نیست! ( اینو همیشه یادت باشه مردم عقلشون تو چشمشونه ) 2- من اگه سی دی یا کاغذ تموم میکردم بلافاصله یا زنگ میزدم برام بیارن یا یکی و میفرستادم بره برام بخره! ( پس وقتی لازم دارم مشتری هام و نمیپرونم تا به قول شما اگه ارزون باشه 1 هفته بعد هم بری میخرن ) ایده خوبی هست ولی باید با عقل و منتق جلو رفت نه با احساس جوگیری! منم اگه چیزی میگم چون یه تجربه کوچیکی دارم که از همین بازاریا یاد گرفتم وگرنه من کوچیک همه شما هستم! موفق و موفق تر باشید! RE: یک کار ساده و پر درآمد !!! با 1میلیون سرمایه - محسن دوستوندی - 01-07-2014 01:23 AM دوست عزیز قرار نیس اگه شما با کسی که ی نایلون دستشه و عین مرد کاسبی میکنه اعتماد نمیکنی همه و تمام مغازه دارا مثه شما برخورد کنن.خیلی ها به غیرت اون فروشنده نگاه میکنن و خرید میکنن.و در مورد ی هفته ای که عرض کردم برا مشاغل خاص عرض کردم. وقتی کسی غیرت کنه احتیاج داشته باشه مثل بزرگترین تاجر حال حاضر فرش ایران آقای عظیم زاده که در دوران جوانیش ی فرش میبافته و دستش میگرفته میبرده میفروخته کار میکنه.شاید شما میبودی بهش اعتماد نمیکردی. درود بر شما. RE: یک کار ساده و پر درآمد !!! با 1میلیون سرمایه - fmkiani - 01-08-2014 10:24 PM سلام من یک سوال دارم ! شما که اعلام کردید علاقمند به طراحی و ساخت هستید و درزمینه ی الکترونیک هم سررشته دارید ، آیا در زمینه ی لیزر و کاربردهای آن می توانید کمک کنید ؟ من دستگاهی را طراحی کرده ام که استفاده از لیزر از مهمترین بخش های آن است اما تاکنون هیچ کسی نتوانسته در این زمینه اطلاعاتی به من بدهد . این دستگاه صنعتی است و اگر بتوانم مشکل لیزر آن را حل کنم قطعا بسیار کاربرد خواهد داشت . ممنون می شوم اگر راهنمایی کنید. RE: یک کار ساده و پر درآمد !!! با 1میلیون سرمایه - sinap - 01-08-2014 11:45 PM (01-08-2014 10:24 PM)fmkiani نوشته شده توسط: سلام سلام دوست عزیز براتون پیغام خصوصی فرستادم. در ضمن اینجا موضوع تاپیک یه چیز دیگه هستش. تو هر تاپیک با توجه به موضوعش ارسال کنید. البته معلومه مث خودم تازه وارد هستید! ولی از این به بعد این مسئله رو رعایت کنید امیدوارم هرچه زودتر مشکل دستگاهتون برطرف بشه. موفق باشید ![]() RE: یک کار ساده و پر درآمد !!! با 1میلیون سرمایه - امین شهریاری نسب - 01-09-2014 07:47 PM سلام خدمت دوستان عزیز با تمام ارادتی که به همگی دوستان دارم ولی به نظر من این کار تهیه و توزیع cd و dvd خام مقطعیه و فکر نمیکنم که بشه ازش بعنوان یه شغل دائمی و با سود کافی و مفید یاد کرد. البته برای یه مدت 2 یا 3 ساله خوبه ولی برای دراز مدت فکر نکنم جوابگو باشه. الان با اومدن وسایل و دستگاههای ذخیره سازی و صرفه اقتصادی که بعضاً استفاده از این نوع دستگاهها داره کمتر افراد بدنبال خریدسی دی و دی وی دی میرن. RE: یک کار ساده و پر درآمد !!! با 1میلیون سرمایه - habib tousi - 01-10-2014 01:14 PM (01-09-2014 07:47 PM)امین شهریاری نسب نوشته شده توسط: سلام خدمت دوستان عزیزدوست من برا 2 سال هم فکر میکنم خوب باشه .بعد میتونی در امتداد همون کار دیگه ایی رو ادامه بدی |