باشگاه زیبائی افکار - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: نظر شما چیست؟ (/forumdisplay.php?fid=123) +--- موضوع: باشگاه زیبائی افکار (/showthread.php?tid=8970) |
RE: باشگاه زیبائی افکار - jahanagahi - 09-05-2013 07:55 PM درس امروز: وقتی در این سن (پیرمرد خودتی. عزیزی بمن گفت پیرمرد؟ نه جهان آگهی کسی حرف پیر مرد را نزد. شاید از خودت شک داری؟ جهان آگهی : نه شک ندارم. من جوانم ![]() ![]() ![]() سعی کنید حتی عاشق خستگی خود هم بشوید. عزیزی داد زد : مگر می شود؟ حهان آگهی: من عاشق خستگیم شده ام. بله می شود. می دانید چرا؟ چون مسیر زندگی است. چون مسیر رسیدن به موفقیت است. چون مسیر رسیدن به اهداف است. چون زندگی کردن است و نه صرفا زنده ماندن. RE: باشگاه زیبائی افکار - jahanagahi - 09-06-2013 03:34 AM امروز روز شادی برای من است .از لحظه به لحظه امروز لذت خواهم برد. سلام , صبح بخیر RE: باشگاه زیبائی افکار - minoo - 09-06-2013 01:42 PM امروز روز شادی برای من است .از لحظه به لحظه امروز لذت خواهم برد.
RE: باشگاه زیبائی افکار - Divar - 09-06-2013 04:47 PM امروز روز شادی برای من است چون قراره پرسپولیس برنده بشه ![]() امروز هم روز شادی برای دوستای گل استقلالی هست چون این نیز بگذرد ... امروز روز شادی برای همه ما است چون قراره از زندگی لذت ببریم RE: باشگاه زیبائی افکار - jahanagahi - 09-06-2013 05:01 PM امروز یکی از بهترین روزهای زندگی من است. ![]() RE: باشگاه زیبائی افکار - jahanagahi - 09-06-2013 10:32 PM تمرین فردا: عاشقانه به سر کار می رویم و عاشقانه کار خود را انجام می دهیم. حداقل یک ترفند برای کاری را که انجام میدهیم پیدا میکنیم. RE: باشگاه زیبائی افکار - jahanagahi - 09-07-2013 12:12 AM فردا در محل کار چنان عاشقانه کار کنیم که اطرافیان ما شگفت زده بشوند. می توانیم؟ همه با هم : بله. RE: باشگاه زیبائی افکار - صدفی - 09-07-2013 12:27 AM بلههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه RE: باشگاه زیبائی افکار - MARYAR - 09-07-2013 12:35 AM بلههههههههههههههههههههههههههههه صد البته بلهههههههههههههههههههههه RE: باشگاه زیبائی افکار - jahanagahi - 09-07-2013 12:49 AM فردا شب منتظر گزارش کار عزیزان خواهیم بود. لبخند فراموش نشود. باعث رنجش هیچ فردی هم , نشویم. رفتارمان در منزل و بیرون از منزل عالی خواهد بود. ما کلا تغییر کرده ایم. اگر ..... بودیم , خوب و مهربان شده ایم. اگر خوب و مهربان بودیم , خوبتر و مهربانتر شده ایم. من شخصا خیلی تغییر کرده ام. این تغییر مسیر رسیدن به هدف است. درست گفتم؟ همه با هم : نخیر. ![]() ![]() ![]() جهان آگهی: حالا که اینطور شد من تا فردا صبح با همه قهر میکنم. ![]() ![]() ![]() شب بخیر. جهان آگهی خواست از انجمن خارج شود که یکدفعه صدای فریاد صدها نفر از عزیزان را شنید: بله. جهان آگهی خندید. ![]() ![]() ![]() |