دوبرابر کردن پول شروع شد(sir-mahyar) - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=107) +--- انجمن: دوره دو برابر کردن پول (/forumdisplay.php?fid=156) +---- انجمن: مسابقه دو برابر کردن پول (/forumdisplay.php?fid=157) +---- موضوع: دوبرابر کردن پول شروع شد(sir-mahyar) (/showthread.php?tid=6564) |
RE: دوبرابر کردن پول شروع شد(sir-mahyar) - m.arabhaji - 08-13-2015 12:07 PM اول سلام-کارجالبیه ...اما آیا با دوبرابر کردن پول لازمه که به کسر هزینه ها هم فکر کرد؟ مثلا اینکه پخت این محصول خوشمزه چقدر هزینه داسته؟...به هرحال موفق باشی...من پیشنهاد می کنم به فکر لواشک درست کردن از آلوچه هم باشی... RE: دوبرابر کردن پول شروع شد(sir-mahyar) - مهدی97 - 08-18-2015 05:42 PM ![]() RE: دوبرابر کردن پول شروع شد(sir-mahyar) - eng.s.gh - 09-01-2015 04:55 PM سلام ....تبریک میگم....خوش بحالت .....اگه منم میتونستم این ایدمو عملی کنم که خوب میشد....همش میترسم نتونم RE: دوبرابر کردن پول شروع شد(sir-mahyar) - سزار3 - 12-13-2015 05:53 PM سلام ایول داش مهیار دمت جیییییییییزززززززز انشالله برگردی بگی تو مرحله 28 هستی و داری تمامش میکنی.. برات از خدا ارزوی موفقیت میکنم که باعث شدی منم موفق بشم و شرو کنم. موفق///تاجگردون RE: دوبرابر کردن پول شروع شد(sir-mahyar) - sir-mahyar - 12-03-2016 08:04 PM سلام سلام به همه اعضای سایت حدود یک سال و نیم هست که مطلبی تو انجمن نذاشتم چون رفته بودم سربازی و مدتی هستش که برگشتم و دوباره شروع به کار کردم و با تجربه هایی که قبل از سربازی و با دو برابر کردن پول به دست اوردم خیلی سریع شروع به کار کردم و دفتر راه انداختیم و خدارو شکر همه چی در حال انجامه و اومدم تا امروز بهتون بگم هنوز دو برابر کردن پول ادامه داره و به زودی گزارشات رو براتون ارائه می دم خوشحالم که روزی از یه سایت دانلود نرم افزار به صورت اتفاقی مجله انجمن رو دانلود کردم و وارد سایت شدم و هنوز هم می تونم در تجربه هایی که در راه کارم به دست میارم شریکتون کنم موفق تر و پیروز تر از پیش باشید |