گروه خراسان - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: گروه های استانی و کشوری اعضا (/forumdisplay.php?fid=131) +--- موضوع: گروه خراسان (/showthread.php?tid=2917) |
RE: گروه مشهد - ahmad rezaee - 02-28-2013 05:26 PM سلام پر از انرژی و شاد شاد باشید صبح محصولات به محل بسته بندی انتقال یافته و دوستان در حال بسته بندی هستند . لیبل و کارت های قرعه کشی آماده است و من هم تا دو سه ساعت دیر به دوستان ملحق می شوم فردا با ازدحامی عجیب در عرض جند ساعت همه محصولات فروخته خواهد شد و برای فروش دوباره باید اقدام کنیم ، انشــاءالله RE: گروه مشهد - mallarme - 02-28-2013 08:42 PM آقای رضایی، آقا و خانم سیدی زاده، آقای محمودی و دیگر دوستان (به فامیل نمیشناسم) بسیار تلاش کردید..... سپاس و احترام و ادب مرا بپذیرید..... امروز تمام تلاشمو کردم برای کمک حاضر بشم اما یک کار کوچیک یادگیری تو دانشگاه داشتم که زمانم رو متأسفانه گرفت..... تنها میتونم بگم سپاسگزارم ....... RE: گروه مشهد - mj47060 - 03-01-2013 06:48 PM سلام من واقعا امروز شرمنده دوستان شدم که نتونستم توی 2-3 روزه گذشته کمک کنم حقیقتش اینه که من 5-6 تا مریض آخرسالی برام اومد پنج شنبه تا 10 شب و جمعه از ساعت 9 صبح تا 4 عصر داشتم کار مریضامو انجام میدادم آخر سالی برای شغل دندانسازی بسیار شلوغ و پر مشغله هست ( همه میخوان برای سال نو و نوروز دندوناشون رو داشته باشن !!! ) امیدوارم در روزهای بعد بتونم با گروه هماهنگتر باشم ![]() ![]() RE: گروه مشهد - jahanagahi - 03-01-2013 06:57 PM خدا را شکر هزاران آفرین به این همه جنب و جوش. موفقتر باشید. RE: گروه مشهد - M3HDI - 03-01-2013 10:05 PM با سلام و عرض ادب خدمت تمامی بزرگواران ارجمند همانطور که اطلاع دارید امروز ، گروه پس از چندین روز پیگیری و مهیا نمودن شرایط لازمه، نسبت به عرضه محصول انتخابی با قیمت بسیار عالی در نمایشگاه تخصیص یافته همت گمارد و در حقیت امروز شاهد به جریان افتادن عملی گروه اقتصادی بزرگ خراسان بودیم که جای دارد این گام بلند رو به تمامی اعضای گروه خراسان که با اتحاد و همدلیشان تشکیل و به مرحله اجرا رسید رو تبریک عرض کنم و از تک تک ایشان صمیمانه سپاسگذارم حقیقت امر بسیار خسته هستیم انشاالله گزارش مفصل را جناب آقای رضایی عزیز به اطلاع خواهند رسانید گروه مشهد - گروه طلایی انجمن شاد و پیروز باشید ارداتمند شما محمودی RE: گروه مشهد - mj47060 - 03-01-2013 10:28 PM (03-01-2013 10:05 PM)M3HDI نوشته شده توسط: با سلام و عرض ادب خدمت تمامی بزرگواران ارجمند واقعا خسته نباشید ![]() ![]() RE: گروه مشهد - ahmad rezaee - 03-02-2013 01:10 AM ســــــــــلام و شب بخیر و خستـــــــــــــه نباشید به همه دوستان روزهایی پر از لذت تلاش و خستگی های شیرین کارهای گروهی دوستانه را با هیچ چیزی معاوضه نمی کنم . دوستان عزیز : یک روز پر از اتفاقات و خاطره های با هم بودن شکل گرفت که خاطره یک روز جمعه بسیار زیبا برایمان نقش بست . از راه شگفت خداوند اتفاقات خوب خوب و مثبت در اطراف ما رخ می دهد و همگی میدانیم که پایان راه موفقیت آمیز است . از صیح زود ساعت 7 همگی شروع به آماده کردن و انتقال اجناس و لوازم ، به محل نمایشگاه شدیم . راس ساعت 10 صبح با ازدحام مراجعین که از روز قبل با خبر شده بودند ، مواجه شدیم و خرید لذت بخش همراه با ابراز رضایت خریداران انگیزه های ما را دو چندان کرد . این اولین روز فروش برای تست و تخمین میزان فروش و فهمیدن سلایق مشتریان و همچنین نقاط قوت و ضعف کارمان بود . گرچه برآورد تقریبی ما از میزان فروش در روز اول بر آورده نشد ، اما به مهمترین نکته که همانا فهمیدن نقطه های موثر در این نوع فروش بود دست یافتیم . گرچه سفارشی خاص برای واحد اداری در حین فروش گرفتیم که در صورت عقد قرار داد به میزان 5 برابرکل فروش خواهد بود .[[/s/font] انشاءالله پس از فروش کل محصولات روز اول ، مقدار سود و هزینه های انجام یافته در سایت گروه درج خواهد شد . شب خوش و متشکر از همراهی دوستان RE: گروه مشهد - ahmad rezaee - 03-02-2013 08:59 AM دامنه نام شرکت بنام CENOCO.IR به همت آقا مهدی عزیز به مدت 5 سال خریداری گردید . طراحی لوگوی شرکت هم انجام شد که منبعد در همه محصولات درج خواهد شد . ![]() در ادامه با تمهیداتی که برای اخذ مجوز در نظر گرفته شده ، شاهد تاسیس شرکت های زیر مجموعه استان خواهیم بود . دوستان نظرات خود را در باره ایده های فعالیت بازار شب عید درج نمایند . موفق باشید RE: گروه خراسان - MARYAR - 03-02-2013 12:08 PM آقای رضایی اسم دامنتون چرا با برندتون فرق می کنه؟؟؟ RE: گروه خراسان - Mrs.Seyedi - 03-02-2013 12:15 PM بابا دست مریزاد شما کی اومدید این مطالب رو گذاشتید ![]() ما که دیشب بیهوش شدیم ![]() اومدم بگم دست همگی درد نکنه خیلی عالی بود ![]() راستی به چه جرأتی هم آجیلها رو به ما دادین هم پولا رو!!!!!!!!! ![]() فراررررررررررر ![]() |