سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
منم میخوام شروع کنم(نظر بدید) - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127)
+--- موضوع: منم میخوام شروع کنم(نظر بدید) (/showthread.php?tid=9597)

صفحه ها: 1 2 3

RE: منم میخوام شروع کنم(نظر بدید) - naaser7 - 09-13-2014 01:00 AM

سلام
اول از همه ای ول به تو دوست عزیز که به فکر کسب و کار که افتادی و اینکه داری از تجربیات دیگرون واسه میانبر زدن و کوتاه کردن راه و هزینه استفاده می کنی
بعد هم ای ول و خدا قوت به تمام دوستانی که در مشاوره مشارکت کردند.
و اما نظر بنده :
اینکه درس بخونی و معلوماتتو اضافه کنی و بعد به فکر کار باشی یه تصمیم اشتباه = خودکشی هستش و شک نکن . حالا هر کی هر دلیلی می خواد بیاره که نه
اما دوستان نرات متفاوتی دادند که خیلی متنوع و خوب بود و البته به امکانات شما و روحییاتتون هم بستگی داره.
اما اگر می خوای که در آینده توی کاری تخصصتو به نمایش بزاری نصیحت میکنم که بری یه وبلاگ بزنی و به مرور ویرایشش کنی و سعی کن از ابزارکها زیاد استفاده نکنی که هم غیر حرفه ای نشونت می دن و هم لود وبلاگتو کند میکنن. خوب بشین و یه اسم برای دامین انتخاب کن و پس از ثبت به وبلاگت لینکش کن.
اینطوری هم دامینت به مرور سابقه پیدا می کنه و هم برای خودت یه رزومه و سابقه کار ایجاد کردی. تازه کارت ویزیتت هم میشه
اگر هم بخوای بری سفارش بگیری می تونی با معرفی وبلاگت دسترسی سریعتر را میسر کنی.
البته توی برنامت بزار که روزانه یک ساعت به وبلاگت برسی. به مرور جا پیدا میکنه

و من الله التوفیق

RE: منم میخوام شروع کنم(نظر بدید) - zahra_r - 09-15-2014 10:16 AM

(09-13-2014 01:00 AM)naaser7 نوشته شده توسط:  سلام
اول از همه ای ول به تو دوست عزیز که به فکر کسب و کار که افتادی و اینکه داری از تجربیات دیگرون واسه میانبر زدن و کوتاه کردن راه و هزینه استفاده می کنی
بعد هم ای ول و خدا قوت به تمام دوستانی که در مشاوره مشارکت کردند.
و اما نظر بنده :
اینکه درس بخونی و معلوماتتو اضافه کنی و بعد به فکر کار باشی یه تصمیم اشتباه = خودکشی هستش و شک نکن . حالا هر کی هر دلیلی می خواد بیاره که نه
اما دوستان نرات متفاوتی دادند که خیلی متنوع و خوب بود و البته به امکانات شما و روحییاتتون هم بستگی داره.
اما اگر می خوای که در آینده توی کاری تخصصتو به نمایش بزاری نصیحت میکنم که بری یه وبلاگ بزنی و به مرور ویرایشش کنی و سعی کن از ابزارکها زیاد استفاده نکنی که هم غیر حرفه ای نشونت می دن و هم لود وبلاگتو کند میکنن. خوب بشین و یه اسم برای دامین انتخاب کن و پس از ثبت به وبلاگت لینکش کن.
اینطوری هم دامینت به مرور سابقه پیدا می کنه و هم برای خودت یه رزومه و سابقه کار ایجاد کردی. تازه کارت ویزیتت هم میشه
اگر هم بخوای بری سفارش بگیری می تونی با معرفی وبلاگت دسترسی سریعتر را میسر کنی.
البته توی برنامت بزار که روزانه یک ساعت به وبلاگت برسی. به مرور جا پیدا میکنه

و من الله التوفیق

با سلام و وقت بخیر .
خیلی ممنونم ک نظر دادین .
منم با عقیده شما موافقم .الان دیگه احساس میکنم درس و کار رابطشون چندان مستقیم نیست .
وبلاگ که زیاد دارم اما نه اونجوری ک همیشه روش کار کنم و همش بروز بشه . اصولا برای مسابقات وبلاگ نویسی چند ماهی روش کار میکنم و بعد از مسابقه میره به امان خدا .
انشالله بعد از این بیشتر به وبلاگ اهمیت میدم .
بازم خیلی ممنونم از اینکه نظر دادین . 10_004