چگونه در مدت كوتاهي ميليونر شويد - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +---- انجمن: کار آفرینی (/forumdisplay.php?fid=130) +---- موضوع: چگونه در مدت كوتاهي ميليونر شويد (/showthread.php?tid=9500) |
RE: چگونه در مدت كوتاهي ميليونر شويد - afshinjan1 - 11-30-2013 11:27 AM سلام ماهان جان شاد و پر انرژي و پر جنب و جوش. اما مسئله اي فكرم رو به خودش مشغول كرد. اينكه تو كتابهاب كيو ساكي چهارلبه كاري به روش كاري تو خويش فرمايي مي گن.كه هرچقدر بيشتر كار كني بيشتر درامد داري.اما بنظر من بهتره براي كارت يه كارگر بگيري و كارت رو توسعه بدي كه ديگه لازم نباشه پاي كار وايستي البته مطمئن باش اين تغيير و تحول انرژي بيشتري ازت ميگيره ولي براي كارت لازمه.موفقتر باشي.يا حق RE: چگونه در مدت كوتاهي ميليونر شويد - maniarchitect - 12-07-2013 03:19 AM با سلام عالى بود دوست من اميدوارم در اينده نزديک ميلياردر بشى البته با پايدارى همين ارزشهاى انسانى موفق باشى RE: چگونه در مدت كوتاهي ميليونر شويد - koruosh - 12-07-2013 10:38 AM سلام واقعا فعله خواستن توانستن است رو عالی انجام دادی و واقعا تلاش-تلاش- تلاش به هر جایی که بخای تلاش میرسی موفق باشی ماهان عزیز RE: چگونه در مدت كوتاهي ميليونر شويد - valas - 01-10-2014 01:57 AM احسنت شک نکن که همش از دعای پدرته که تلاشت برکت گرفته... موفق باشی RE: چگونه در مدت كوتاهي ميليونر شويد - mohsen bza - 02-12-2017 01:44 AM منم وظیفه خودم میدونم که از شما آقا ماهان عزیز تشکر بکنم به خاطر صداقت ، احساس مسولیت ، بیان حقایق ، و... RE: چگونه در مدت كوتاهي ميليونر شويد - iron - 02-14-2017 10:51 AM کارت حرف نداره اقا ماهان همشهری سختکوش وباایمان کافیه هرکس درنهایت تنهایی وغرق در سختی ومشقت فقط به خداش ایمان داشته باشه و فقط وفقط ازاون بخاد بعدش باید بره جلو و معجزهاشو ببینه این چیزیه که من دارم میبینم هرروز خدایا شکرت ![]() ![]() ![]() ![]() RE: چگونه در مدت كوتاهي ميليونر شويد - hojjat.a - 03-22-2017 01:10 AM درود بر شما ماهان عزیز و با غیرت واقعا از داستان زندگیت به وجد اومدم بهت تبریک میگم شما همین حالا هم یک انسان موفق تمام عیار هستی با این پشتکارت خدا پشت و پناهت مرد |