سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
شروع کار به عنوان حسابدار ، درخواست راهنمایی و کمک از دوستان - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: کارهای عملی اعضا برای کسب درآمد (/forumdisplay.php?fid=48)
+--- موضوع: شروع کار به عنوان حسابدار ، درخواست راهنمایی و کمک از دوستان (/showthread.php?tid=9186)

صفحه ها: 1 2 3

RE: شروع کار به عنوان حسابدار ، درخواست راهنمایی و کمک از دوستان - ramshad - 02-03-2014 09:17 PM

من یک باوری دارم از ته دل: ما به دنیا نیومدیم کار کنیم. ما کار می کنیم برای زندگی راحت تر. اگر کاری موجب بشه راحتی و زندگیمون رو ببازیم باید به طور جدی در مورد هزینه ها و فایده های داشتن اون کار فکر و بررسی کنیم. من اواخری که با شریکم کار می کردم به قرص خواب نیاز داشتم تا راحت بخوابم چون شریکم یک بیمار روانی بود .فرستادمش دکتر؛ دوست روان پزشکم بعد از چند ماه نهایتا بهم گفت که "می دونی" که درمان نمیشه! خلاصه قیدشو زدم اومدم بیرون و الان خوابم برگشته!
گفتی حسابداری؛ یاد تجربه ای افتادم؛ با کسی کار می کردم بسیار بی سواد! هر چقدر بهش می گفتم آقا سرمایه چیزی نیست که هر روز بشه تغییرش داد نمی فهمید! یک شریک داشت؛از سهم سرمایه گذاری خودش برمی داشت و به سیستم بدهکار می شد. بعد همون پول رو می آورد به من می داد و می گفت این پول رو به سرمایه من اضافه کن تا بابتش سودم زیاد بشه؛ هم زمان بدهیم رو به سیستم حذف کن!به شریکم هم خبر بده سرمایه من زیاد شده تا او هم سرمایه اش رو افزایش بده.
سرتون رو درد نیارم. ظرف 12 روز ازشون جدا شدم.
هر جا خواستی کار کنی؛ حتما اولین چیزی که دقت می کنی میزان فهم و شعور و ادب و کلاس شون باشه. این تجربه مستقیم منه.