تولید پنیر لیقوان - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کارگروه های کارهای عملی سایت (/forumdisplay.php?fid=114) +--- انجمن: كارگروه كشاورزي (/forumdisplay.php?fid=117) +--- موضوع: تولید پنیر لیقوان (/showthread.php?tid=8355) |
RE: تولید پنیر لیقوان - ناصر صادقی - 05-16-2013 10:33 PM شما میتونید شیر گوسفند با مقدار زیاد فراهم کنی دوست عزیز میفرمائید برای کدام استان هستید و چطور میتونیم با هم همکاری داشته باشیم من خودم یه سر باید برم پیشش شماره تماس ازش ندارم ببینیم تجربیاتشو بهم انتقال میده که بعید میدونم ولی میتونیم ازش بخواهیم برام تولید کنه و ما ازش بخریم فقط باید شیر به مقدار زیاد براش تامین کنیم شما میفرمائید شغلی اصلیتان چیه و چقدر میتونی شیر گوسفند فراهم کنی. اگر میشه یه لطفی کن یه شماره تماس از خودت به بنده بدی. 09194082671ناصر صادقی RE: تولید پنیر لیقوان - ebrahim.ev - 05-16-2013 11:11 PM (05-16-2013 10:33 PM)ناصر صادقی نوشته شده توسط: شما میتونید شیر گوسفند با مقدار زیاد فراهم کنی دوست عزیز میفرمائید برای کدام استان هستید و چطور میتونیم با هم همکاری داشته باشیم من خودم یه سر باید برم پیشش شماره تماس ازش ندارم ببینیم تجربیاتشو بهم انتقال میده که بعید میدونم ولی میتونیم ازش بخواهیم برام تولید کنه و ما ازش بخریم فقط باید شیر به مقدار زیاد براش تامین کنیم شما میفرمائید شغلی اصلیتان چیه و چقدر میتونی شیر گوسفند فراهم کنی. اگر میشه یه لطفی کن یه شماره تماس از خودت به بنده بدی. سلام آقای صادقی بنده خوزستان هستم و بعید میدونم بشه شیر رو از اینجا تا به زنجان انتقال داد چون اصلا صرفه اقتصادی نداره. ولی فکر میکنم وقتی اون آقا بفهمه من فاصله جغرافیایی بسیاری با اون دارم و اساسا نمیتونم براش رقیب تجاری باشم کمک خودش رو از من دریغ نکنه! ![]() ![]() در مورد همکاری هم کاملا موافقم ![]() شماره تماس من:09363704949 ابراهیم ابراهیم وند در مورد فعالیت کنونی هم باید بگم که توی زمینه خوراک دام کار میکنم و به واسطه همین کار با دامداران آشنایی نسبی دارم ![]() البته منظور من از تامین شیر به مقدار زیاد چند تن نیست بلکه حدود 100-200 کیلو شیر گوسفند در روز هست البته به مقدار زیادی دسترسی به شیر گاو و گاومیش دارم RE: تولید پنیر لیقوان - ناصر صادقی - 05-16-2013 11:28 PM خبرتون میکنم شما اجازه بده یه سر برم شهرستان یه صحبتی با این بنده خدا داشته باشم. RE: تولید پنیر لیقوان - ebrahim.ev - 05-16-2013 11:38 PM (05-16-2013 11:28 PM)ناصر صادقی نوشته شده توسط: خبرتون میکنم شما اجازه بده یه سر برم شهرستان یه صحبتی با این بنده خدا داشته باشم.بابت این همه محبت ازتون ممنونم و بی صبرانه منتظر پاسختون هستم ![]() سپاس ![]() RE: تولید پنیر لیقوان - HHD - 05-18-2013 07:30 PM سلام: من شنيدم كيفيت شير گاوميش خيلي بالاست و محصولات لبني خيلي خوبي از اون درست ميكنن مثل ماست گاوميش كه فكر نميكنم هيچ ماستي توي دنيا به اون برسه. چرا توي زمينه توليد پنير از شير گاوميش تحقيق نميكنين؟ وقتي ماستش اينقدر چرب و خوش مزست، حتما پنيرشم عاليه ميشه. RE: تولید پنیر لیقوان - ebrahim.ev - 05-19-2013 10:15 PM (05-18-2013 07:30 PM)HHD نوشته شده توسط: سلام: من شنيدم كيفيت شير گاوميش خيلي بالاست و محصولات لبني خيلي خوبي از اون درست ميكنن مثل ماست گاوميش كه فكر نميكنم هيچ ماستي توي دنيا به اون برسه. چرا توي زمينه توليد پنير از شير گاوميش تحقيق نميكنين؟ وقتي ماستش اينقدر چرب و خوش مزست، حتما پنيرشم عاليه ميشه. درسته.حق با شماست. ![]() ![]() RE: تولید پنیر لیقوان - HHD - 06-16-2013 06:45 PM سلام: از تمام دوستان عزيز خواهش ميكنم اگه در زمينه توليد انواع پنير مخصوصا پنير محلي تجربه اي دارن براي استفاده همه دوستان توي اين تاپيك بذارن ممنون RE: تولید پنیر لیقوان - ebrahim.ev - 06-18-2013 05:43 PM متاسفانه تولید پنیر در انحصار آذربایجان و اربیل هست و در دیگر استان ها مجوز تولید پنیر داده نمیشه. ![]() اگر کارگاهی به صورت غیر قانونی این کار رو بکنه در صورت کشف بدون هیچ اخطاری پلمپ میشود ![]() |