هدف بزرگ ما"همه شرکت کنن" - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: روانشناسی (/forumdisplay.php?fid=106) +--- انجمن: روانشناسی کسب و کار (/forumdisplay.php?fid=33) +--- موضوع: هدف بزرگ ما"همه شرکت کنن" (/showthread.php?tid=8259) |
RE: هدف بزرگ ما"همه شرکت کنن" - poldar - 07-10-2013 03:05 AM هدف من دوست دارم کاری که بهش علاقه دارمو پیدا کنم و اینقدر توش پیشرفت کنم و پول در بیارم که نگووو و هدف دیگم اینه که جنبه پولدار شدنو داشته باشم و وقتی خدا بهم عنایت کرد و یکی از میلیاردر ها شدم دست زیر دستامو بدون ریا و بدون قصد و قرضی بگیرم بتونم بهشون کمک کنم دوست دارم همیشه شاد باشم و سر شار از ارامش تو ذهنم یه زندگیه ایده ال که بیانش سخته به امید برآورده شدن ![]() ![]() RE: هدف بزرگ ما"همه شرکت کنن" - محسن قلي زاده - 07-10-2013 10:08 AM بزرگترين آرزوم به دور از ريا، سلامتي، ثروت، شادماني و عمر طولاني براي خانوادم علي الخصوص پدر و مادرمه. كه ميخوام جايي برسم كه بتونم اونا رو به اينجا برسونم. RE: هدف بزرگ ما"همه شرکت کنن" - jahanagahi - 07-30-2013 11:01 AM هدفهایتان را بزرگ انتخاب کنید. ترس نداشته باشید. شما می توانید هدفهای بزرگ برای خود در نظر بگیرید. می شود به همه اهدافتان برسید. چگونه؟ با ایمان و باور و حرکت . از راه شگفت خدا امکان پذیر است. RE: هدف بزرگ ما"همه شرکت کنن" - Divar - 07-30-2013 12:23 PM من اهداف مو براساس تاریخ اینجا مینویسم: 1 - تمام شدن دوران اموزشی خدمت در مهر ماه 92 2 - قراره با یک نفر شریک بشم ، در واقع کسب درامد در طی مدت دوران خدمت ، یعنی از مهرماه 92 تا اوایل سال 94 3 - کسب حداقل سرمایه 100 میلیون تومان پول رایج مملکت تا تاریخ 17 فروردین 93 و ... بقیه شو کم کم بعدا مینویسم RE: هدف بزرگ ما"همه شرکت کنن" - Elixir - 07-30-2013 02:29 PM اهداف من تا پايان سال 2020: 1.دکتري مهندسي پليمر گرفتم. 2.در حال صادر کردن انواع کاتاليستاي زيگلرناتا به روسيه، فرانسه، مکزيک و ايتاليا هستم. 3.يه پيست اتومبيل راني افتتأح کردم تو شهر خودمون. 4.يه آپارتمان نقلي توي مرکز تهران، نه واسه زندگي. RE: هدف بزرگ ما"همه شرکت کنن" - jahanagahi - 07-30-2013 02:39 PM برای نوشتن اهداف خود را در قید و بند جمله ها و زمان قرار ندهید. هر جمله ای بتواند در شما انرژی مثبت ایجاد کند درست است. RE: هدف بزرگ ما"همه شرکت کنن" - bitumen - 07-30-2013 03:53 PM با سلام معنوی: 1- رسیدن به آرامش کامل 2- خود را شناختن که همانا خدا رو شناختن است. 3- راه اندازی موسسه کمک به ایتام و بیماران سرطانی و خاص در شهرم 4- یه سری اهداف شخصی دیگر مادی 1- تاجر بزرگ در سطح کشوری 2- صادرات مستقیم گیلسونایت به کشورهای چین، هند، عمان و مالزی(غیر مستقیم در حال انجام است) 3- سرمایه 10 میلیارد دلاری و ... همه این اهداف رو به بخش های کوچک تر تقسیم کردم اهداف سه ماهه تا 15 ساله. مثلا لازمه صادرات مستقیم تسلط به زبان انگلیسی است که در حال اجراست و هدفی 6 ماهه است. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: هدف بزرگ ما"همه شرکت کنن" - Mahboob - 08-01-2013 09:59 PM اهدافی که در شب قدر نوشتم و از خداوند و حضرت علی (ع) خواستم کمکم کنند تا بتوانم بنده خوبی باشم . اهداف من تا سال 1398 1. کارگاه فعال شیرینی و کیک خانگی 2. شعبه های فعال کارگاه در شهرهای ایران 3. افتتاح آموزشگاه برای ایده که خیلی ذهنم درگیرش هست 4. افتتاح کارخانه (نامش را هم در نظر گرفته شده ![]() 5. تدریس علوم که تا به امروز فرا گرفته ام به کارکنانم و تلاش برای تغییر آنها هدف بزرگ نهان در اهداف من : میخواهم کارآفرینی را با کارگاه شیرینی و کیک شروع کنم . میخواهم برای بانوان بی سرپرست یا ناتوان کار آفرینی کنم و تحت پوشش کارگاه خود قرار دهم . از اینرو از اشتغال بانوان در مشاغل کاذب و نادرست که به اجبار مجبور به انجامش هستند جلوگیری کرده + مادران آموزگاران نسل های بعدی هستن چنانچه در رفاه باشند و درست آموزش ببینند . نتایج مورد نظر بنده انشاله تحقق پیدا میکند : 1. افزایش امنیت خانواده ها و بازگشت محبت و آرامش به آن 2. افزایش عفت و پاکی 3. حفظ ارزش بانوان و استفاده از هنرهای ذاتی آنان 4. حفظ و تربیت درست نسل های آینده برای داشتن کشور موفق و پیروز و شاد 5. در روزهایی که همه تعدیل نیرو دارند ما استخدام خواهیم داشت 6. ایجاد رفاه کامل برای کارکنان اعم از منزل و ... من مطمینم از راه عالی و متعالی به صورت معجزه وار به اهدافم خواهم رسید . چرا که خدا با ما است . ![]() از خداوند بابت وجود خواهرانم که همیشه حامی من هستند و استادان ارجمند و دوستان عزیزی همچون شما سپاسگزارم ![]() RE: هدف بزرگ ما"همه شرکت کنن" - jahanagahi - 08-01-2013 10:14 PM اهداف من تا سال 1398 1. کارگاه فعال شیرینی و کیک خانگی 2. شعبه های فعال کارگاه در شهرهای ایران =========================
من ایده های بزرگی در سر دارم و آنها را به واقعیت تبدیل می کنم.بسیار هدف زیبا و خوبی و زمان هم منطقی است. 1- نام برند را برای خودتان مشخص نمائید. 2- متراژ کارگاه 3- محل کارگاه 4- مشخص کردن مکانهائی که دستگاه در آن نصب می شود.(حتما از یک کارگاه بازدید کرده و ذهن خود را بیشتر آماده فرمائید) 5- نوع مالکیت 6- تعداد پرسنل 7- مکان پنجره ها و در ها 8- در ذهن خود مشخص و مجسم فرمائید در و دیوارش چگونه باشد. 9- مشخص کردن دفتر مدیریت 10 مشخص کردن انبار 11- و دیگر جزئیات.... سراسر وجودم غرق در انرژی و شادی است. تجسم و تکرار جملات تاکیدی می تواند سریعتر شما را به اهداف خود برساند. موفقتر باشی. RE: هدف بزرگ ما"همه شرکت کنن" - mjdehghani - 08-01-2013 10:50 PM (05-12-2013 09:47 AM)m-jalalvand نوشته شده توسط: 5-تاسیس شرکت تجاری در مونترال با هدف کسب در آمد دلاریمتاسفانه برداشت های نا متعارف از صحبت های دیگران شدت گرفته ، من هم به در آمد ارزی فکر می کنم . چون من اگر در آمد ارزی داشته باشم و بتوانم این ارز را به چرخه اقتصادی مملکت وارد کنم . رونق اقتصادی در کشورهای دیگه به کشور من سرایت می کنه . مشکل عظیم اقتصاد ایران عدم ارز آوری است که خوب بعضی دیدگاهها توی اون دخیله و به نظر من این اشتباهه . باید با دنیا تعامل داشت و نباید دیدگاه صلبی داشت ( در زمینه اقتصادی ). ما قرار نیست توی تعامل با یه فرهنگ و کشور دیگه خودمون رو طعمه فرض کنیم و ذهنیته از پیش بازنده رو القا کنیم . ببخشید بحث ... نبود ولی من تو این موارد نمی تونم سکوت کنم ( دهقانی =... . ![]() اهداف من به دو بخش شخصی و عمومی تقسیم می شه . و اول روی اهداف شخصی تمرکز می کنم و تا سن 40 سالگی بنا دارم به اونا برسم ( انشالله ) بعد اهداف عمومی و خدمت به مردم ایران عزیزم باز هم معذرت می خوام |