من هم شروع کردم - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=107) +--- انجمن: دوره دو برابر کردن پول (/forumdisplay.php?fid=156) +---- انجمن: مسابقه دو برابر کردن پول (/forumdisplay.php?fid=157) +---- موضوع: من هم شروع کردم (/showthread.php?tid=8212) |
RE: من هم شروع کردم - محسن قلي زاده - 11-09-2013 03:48 PM عجب ايده هايي دارين خانوم عباسي جالبه چرا من نديدم ازين ليوانا! عقبيم از دنيا ![]() چنده؟ كدوم شركت ميزنه؟ RE: من هم شروع کردم - mrs.abbasi - 11-09-2013 08:19 PM [quote='سیدمهدی هاشمی' pid='114245' dateline='1383995681'] سلام خانم عباسی! میخوام ببینم شما آدرس دفاتر شرکتهای تولید کننده ی این لیوانهای چای دار و نسکافه دار رو دارید؟ ببخشید تلفنشون رو میخوام. بله شماره اکثرشون رو دارم باید وقت بدین چون دیگه با اونا کار نمیکنم یه برگه دارم تمام شماره ها و ادرساشون و اینکه چند تا بخرید تا به صرفه بیفته رو در اولین فرصت براتون میفرستم. لطفا پ خ بدین که هر وقت پیغامها رو چک می کنم یاداوری بشه و کاغذرو براتون پیدا کردم بفرستم. این نمونه ای که الان دستمه رو بعد از چند هزار خرید پیدا کردم (چون مشتری هایی که پیدا کردم بالای هزار تا خرید داشتن) پس خودم نمایندگی شو گرفتم. لذا درصورت تمایل بفرمائید نمونه برای دوستان می ارم. RE: من هم شروع کردم - mrs.abbasi - 11-09-2013 08:32 PM [quote='محسن قلي زاده' pid='114246' dateline='1383995897'] عجب ايده هايي دارين خانوم عباسي جالبه چرا من نديدم ازين ليوانا! عقبيم از دنيا ![]() لیوان ها توی شهرهایی مثل مشهد قم و ... دوسال پیش فروشش شروع شده یکی از دوستام دو سال پیش توی ختم دیده بوده و بسیار براش جالب بود که تمیزه و کثیف کاری نپتون هم نداره و ... شهری مثل مشهد که دریاست خیلی خوب توش این فروش میره.... به حدی متنوعه که نمیتونم قیمت بگم فقط اینطوری بگم خدمتتون که جایی رو پیدا کردم اطراف بهشت زهرا بود گفت دونه ای 135 میده . خیلی جالب بود رفتم از تمام نمونه ها خریدم نزدیک چند هزار تا تاحالا خرید کردم یکیشون خاک چایی می ریزه یکیشون ابجوش میریزی لیوان وا می ره یکی که دیگه بدتر از همه بود نمونه ای که نشونم داد با بار اصلی فرق داشت و دوهزار تا ازش خرید کرده بودم برام خیلی گرون تموم شد ![]() ![]() ![]() ![]() RE: من هم شروع کردم - mrs.abbasi - 11-10-2013 12:48 AM جناب آقای mehdikan بخاطر اینکه مطلبم رو در تاپیک شما نوشتم عذرخواهی می کنم. الان پایین صفحه رو دیدم و متوجه شدم گویا هرکسی برای خودش باید تاپیک جداگانه ای درست کنه واقعا شرمندتون شدم ببخشید ![]() RE: من هم شروع کردم - samantanaz - 11-12-2013 01:24 AM خانم عباسی عزیز من براتون پ خ دادم اما شما جواب ندادین. می خواستم که راهنماییم کنید و اگه خدا بخواد با هم همکاری کنیم RE: من هم شروع کردم - mrs.abbasi - 11-15-2013 06:10 PM (11-12-2013 01:24 AM)samantanaz نوشته شده توسط: خانم عباسی عزیز من براتون پ خ دادم اما شما جواب ندادین. می خواستم که راهنماییم کنید و اگه خدا بخواد با هم همکاری کنیم سلام من به تمامی پیامها جواب دادم! عذرخواهی می کنم اگر پیام شما رو ندیدم ![]() ![]() ![]() RE: من هم شروع کردم - sahar_farjad - 11-19-2013 10:26 PM چه ادم خلاق و با پشتکار اینجاس براتون از صمیم قلب ارزوی موفقیت میکنم میدونم که موفق میشید RE: من هم شروع کردم - mehdikan - 11-28-2013 07:16 PM سلام دوستان من مرحله سوم رو هم تموم کردن الا سایت بیشتر از صد هزار تومان سود داشت و فروشش ادامه داره البته من همون 40 تومان رو در نظر میگیرم الان میخوام مرحله چهارم یعنی تبدیل 40 هزار به 80 هزار تومان رو شروع کنم لطفا کمکم کنید RE: من هم شروع کردم - مهدی 1 - 11-28-2013 07:50 PM مهدی خان ! حتما الان می خواهی بری دنبال یک کار دیگه ، اینطور نیست ؟ دی: RE: من هم شروع کردم - mehdikan - 11-30-2013 08:55 AM بله من می خوام در این 28 مرحله 28 روش کسب در امد داشته باشم |