آزمون : آیا برای شروع یک کسب و کار آماد هستید؟ - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: روانشناسی (/forumdisplay.php?fid=106) +--- انجمن: روانشناسی کسب و کار (/forumdisplay.php?fid=33) +---- انجمن: روانشناسی کسب درآمد (/forumdisplay.php?fid=74) +---- موضوع: آزمون : آیا برای شروع یک کسب و کار آماد هستید؟ (/showthread.php?tid=783) |
RE: آزمون : آیا برای شروع یک کسب و کار آماد هستید؟ - دهدار - 03-09-2014 01:26 PM 72 شما قادر به کسب موفقیت در کسب و کار هستید. اما بهتر است با چند نفر (مانند مشاوران) صحبت کنید و برخی از مسائل را با آنها در میان بگذارید. ولي سوال 3 نداره ![]() ![]() RE: آزمون : آیا برای شروع یک کسب و کار آماد هستید؟ - حمید رضا غ - 03-09-2014 04:09 PM (02-09-2012 04:27 AM)azim نوشته شده توسط: منم 88 شدم نمره من هم 60 شد به نظر میرسد که برخی از شایستگیها، طرز تلقیها، یا پشتیبانیها مناسب را ندارید. اما مأیوس نشوید. به پرورش مهارتهای خود بپردازید یا شریکی که مهارتهای شما را میتواند تکمیل نماید، پیدا کنید. ------------------------ ولی با نظر دوستمون azim هم موافقم به نظر من هم اگه غیر مستقیم میپرسید نتیجه دقیق تری داشت بازم ممنون ![]() RE: آزمون : آیا برای شروع یک کسب و کار آماد هستید؟ - uniquemind - 03-09-2014 05:48 PM امتیاز من 76 شد. شما قادر به کسب موفقیت در کسب و کار هستید. اما بهتر است با چند نفر (مانند مشاوران) صحبت کنید و برخی از مسائل را با آنها در میان بگذارید. RE: آزمون : آیا برای شروع یک کسب و کار آماد هستید؟ - asiye vahhdh - 03-14-2014 03:14 PM (09-13-2011 01:45 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: آیا آماده هستید که خویشفرمای خود باشید؛ پرسشنامه زیر را با پاسخهای بله یا خیر تکمیل کنید. سپس به جدول راهنما مراجعه کرده و امتیاز خود را با جدول ارائهشده مقایسه وتحلیل کنید.امنتیاز من80 بود RE: آزمون : آیا برای شروع یک کسب و کار آماد هستید؟ - مهندس روح الله زاهد - 03-14-2014 07:36 PM آقا مال ماهم ۷۰ شد RE: آزمون : آیا برای شروع یک کسب و کار آماد هستید؟ - seemorgh - 03-14-2014 09:50 PM منم شدم 76 . ممنون ۸۴-۷۰: شما قادر به کسب موفقیت در کسب و کار هستید. اما بهتر است با چند نفر (مانند مشاوران) صحبت کنید و برخی از مسائل را با آنها در میان بگذارید. RE: آزمون : آیا برای شروع یک کسب و کار آماد هستید؟ - cheerful68 - 03-29-2014 09:06 AM 80 شما قادر به کسب موفقیت در کسب و کار هستید. اما بهتر است با چند نفر (مانند مشاوران) صحبت کنید و برخی از مسائل را با آنها در میان بگذارید. RE: آزمون : آیا برای شروع یک کسب و کار آماد هستید؟ - mohammad-alone - 04-11-2015 04:06 PM 88 شدم، خداوکیلی ای کاش زودتر این پست رو میدیدم .... در همین هفته دفتر خودم رو باز میکنم به یاری انرژی تمام نشدنی ذهنم ( خدای خودم ) من آغازگر خوبی هستم و کاری رو که برای خودم آغاز میکنم تا آخر پیش خواهم برد و یا در کتار آن به فعالیتهای پولساز دیگیری هم خواهم پرداخت .... هر که هستی یه پند از من بگیر : اگر مشتری اومد تو مغازت و تو نتونستی به او بفروشی هنوز مغازه دار حرفه ای نشده ای RE: آزمون : آیا برای شروع یک کسب و کار آماد هستید؟ - top-banner - 04-11-2015 04:25 PM امتیاز من هم 88 شد... ۱۰۰-۸۵ :بیدرنگ اقدام کنید! شما به احتمال بسیار زیاد موفق خواهید بود. به نظر میرسد که نگرشها و ویژگیهای اساسی لازم برای شروع موفق و بلند مدت در کسب و کار را دارید. ![]() ![]() RE: آزمون : آیا برای شروع یک کسب و کار آماد هستید؟ - sr.rezaei65 - 04-11-2015 04:49 PM 72 شما قادر به کسب موفقیت در کسب و کار هستید. اما بهتر است با چند نفر (مانند مشاوران) صحبت کنید و برخی از مسائل را با آنها در میان بگذارید. چیزی که خیلی بهش نیاز دارم همین مشاوره است.یه سر دارم هزار سودااااااا بزرگترین مشکلم سوال 16 است که جوابش خیره (۱۶ آیا پسانداز شخصی دارید یا اشخاصی دارید که از نظر مالی شما را برای حداقل ۶ ماه در راهاندازی کسب و کار پشتیبانی کنند؟) بزرگترین دلخوشیم سوال 15 است که جوابش به طرز فوق العاده ای بله است (۱۵٫ آیا شما از فروش و مذاکره با دیگران لذت میبرید؟) دوست دارم محصولی رو بفروشم اونم ترجیحا بصورت عمده.حاضرم بخاطرش ماشین خودم و حتی طلاهای زنم رو بفروشم. از مشاورین طلب یاری داریم. |