خواهش میکنم این مطلب را بخوانید. اگر جوان بودم - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: نظر شما چیست؟ (/forumdisplay.php?fid=123) +--- موضوع: خواهش میکنم این مطلب را بخوانید. اگر جوان بودم (/showthread.php?tid=6724) |
RE: خواهش میکنم این مطلب را بخوانید. اگر جوان بودم - jahanagahi - 01-28-2013 02:03 AM اگر جوان بودم: 1- در این انجمن ثبت نام میکردم. 2- پیگیر مطالب آموزشی و راهکارهای تغییر نگرش می شدم. 3- اعتماد بنفسم را بالا می بردم. 4- در هر حالتی لبخند را فراموش نمی کردم. 5- سئوال میکردم و سعی میکردم بیشتر یاد بگیرم.مگر نه اینست که 4 سال در دانشگاه درس خواندم و دم بر نیاوردم که روزی از مدرکش استفاده میکنم.در این انجمن هم حداکثر سه ماه تمام آموزشها و پیامها و تجربه ها را می خواندم و حفظ میکردم و تمرین می کردم و به هیچ وجه در مورد انجام کار فکر نمی کردم. 6- به محض گرفتن مدرک در این انجمن بر روی اولین ایده ام بررسی و تحقیق و مطالعه کرده و سریعا با توجه به امکاناتی که داشتم شروع میکردم. 7- چون مهیار جانم . فرهاد عزیزم و مهندس قربانی بزرگوار و حامد جانم تایپیکی می زدم و همه عزیزانم را از حرکت خود آگاه میکردم. 8- با عزیزان انجمن در استانهای مختلف تماس می گرفتم و در رابطه با محصولاتشان سئوال میکردم و سریعا ارتباط کاری برقرار میکردم. حامد جانم: 9 _ فروشگاههای زنجیره ای در کل کشور تشکیل می دادم 10_ با تحقیق ، جست و جو ، فکر کردن و رابطه برقرار کردن نمایندگی پخش یک محصول را توی کشور میگرفتم و از زنجیره ای که تشکیل دادم نهایت استفاده را هم خود می بردم و هم دیگران. لطف کنید موارد بعدی را شما بفرمائید. 11- در رابطه با پافشاری و سماجت کناب چگونه ثروتمند شویم - ناپلئون هیل را 3 بار به دقت می خواندم 12- روابط عمومی خود را بالا می بردم.وقتی روابط عمومی خوبی داشتم راحت تر می توانستم با افراد ارتباط بهتری داشته باشم. سجاد جانم (آقای ایده) : 13- سعي ميكردم تجربياتم رو كه هم موجب شكست هم موجب موفقيتم شده رو به ديگران انتقال بدم(گرچه خيلي ها اينكارو انجام نميدن-اما چه بهتر هست كه بعضي موارد رو ارائه كنيم) 14- سعي ميكردم از مطالب ديگران استفاده كنم تا خودم در اون مشكلي كه ديگران افتادن و شكست خورن گير نكنم. مهدی عزیزم: 15- با روش تبلیغات آشنا بشوم. 16-وقتی شروع بکار کردم با جدیت پیگیر باشم. 17- سعی میکردم مشاور مالی داشته باشم. مجید دهقانی بزرگوار: ارسال شده توسط jahanagahi - امروز ۱۲:۰۹ صبح اگر جوان بودم: 1- در این انجمن ثبت نام میکردم. 2- پیگیر مطالب آموزشی و راهکارهای تغییر نگرش می شدم. 3- اعتماد بنفسم را بالا می بردم. 4- در هر حالتی لبخند را فراموش نمی کردم. 5- سئوال میکردم و سعی میکردم بیشتر یاد بگیرم.مگر نه اینست که 4 سال در دانشگاه درس خواندم و دم بر نیاوردم که روزی از مدرکش استفاده میکنم.در این انجمن هم حداکثر سه ماه تمام آموزشها و پیامها و تجربه ها را می خواندم و حفظ میکردم و تمرین می کردم و به هیچ وجه در مورد انجام کار فکر نمی کردم. 6- به محض گرفتن مدرک در این انجمن بر روی اولین ایده ام بررسی و تحقیق و مطالعه کرده و سریعا با توجه به امکاناتی که داشتم شروع میکردم. 7- چون مهیار جانم . فرهاد عزیزم و مهندس قربانی بزرگوار و حامد جانم تایپیکی می زدم و همه عزیزانم را از حرکت خود آگاه میکردم. 8- با عزیزان انجمن در استانهای مختلف تماس می گرفتم و در رابطه با محصولاتشان سئوال میکردم و سریعا ارتباط کاری برقرار میکردم. حامد جانم: 9 _ فروشگاههای زنجیره ای در کل کشور تشکیل می دادم 10_ با تحقیق ، جست و جو ، فکر کردن و رابطه برقرار کردن نمایندگی پخش یک محصول را توی کشور میگرفتم و از زنجیره ای که تشکیل دادم نهایت استفاده را هم خود می بردم و هم دیگران. لطف کنید موارد بعدی را شما بفرمائید. 11- در رابطه با پافشاری و سماجت کناب چگونه ثروتمند شویم - ناپلئون هیل را 3 بار به دقت می خواندم 12- روابط عمومی خود را بالا می بردم.وقتی روابط عمومی خوبی داشتم راحت تر می توانستم با افراد ارتباط بهتری داشته باشم. سجاد جانم (آقای ایده) : 13- سعي ميكردم تجربياتم رو كه هم موجب شكست هم موجب موفقيتم شده رو به ديگران انتقال بدم(گرچه خيلي ها اينكارو انجام نميدن-اما چه بهتر هست كه بعضي موارد رو ارائه كنيم) 14- سعي ميكردم از مطالب ديگران استفاده كنم تا خودم در اون مشكلي كه ديگران افتادن و شكست خورن گير نكنم. مهدی عزیزم: 15- با روش تبلیغات آشنا بشوم. 16-وقتی شروع بکار کردم با جدیت پیگیر باشم. 17- سعی میکردم مشاور مالی داشته باشم. مجید دهقانی بزرگوار : 18- پول نزول نمی گرفتم . 19-شهامت نه گفتن را پیدا میکردم . 20 - زیاد برداشت نمی کردم . 21- سعی میکردم تا جائی که امکان دارد نسیه خرید نکنم. هادی جان: 22- سعی میکردم 10 درصد از در آمدمو پس انداز کنم. مهیار عزیزم: 23-اهدافم را می نوشتم. و روزانه مرور میکردم. نظر شما عزیزان چیست: RE: خواهش میکنم این مطلب را بخوانید. اگر جوان بودم - فرهاد قربانی - 01-28-2013 02:09 AM (01-28-2013 02:03 AM)jahanagahi نوشته شده توسط: اگر جوان بودم:با مسعود کوچولو هم تو کار پوشاک شریک میشدین هم خوب بود. RE: خواهش میکنم این مطلب را بخوانید. اگر جوان بودم - mir abbas - 01-28-2013 12:28 PM 24-به محض اموختن راههای شروع و ادامه فعالیت بهترین گروه جهت ادامه فعالیت را تشکیل میدادم و با تمام نیرو به پیش میرفتم. RE: خواهش میکنم این مطلب را بخوانید. اگر جوان بودم - jahanagahi - 01-28-2013 12:31 PM خواهش میکنم این مطلب را بخوانید. اگر جوان بودم اگر جوان بودم: 1- در این انجمن ثبت نام میکردم. 2- پیگیر مطالب آموزشی و راهکارهای تغییر نگرش می شدم. 3- اعتماد بنفسم را بالا می بردم. 4- در هر حالتی لبخند را فراموش نمی کردم. 5- سئوال میکردم و سعی میکردم بیشتر یاد بگیرم.مگر نه اینست که 4 سال در دانشگاه درس خواندم و دم بر نیاوردم که روزی از مدرکش استفاده میکنم.در این انجمن هم حداکثر سه ماه تمام آموزشها و پیامها و تجربه ها را می خواندم و حفظ میکردم و تمرین می کردم و به هیچ وجه در مورد انجام کار فکر نمی کردم. 6- به محض گرفتن مدرک در این انجمن بر روی اولین ایده ام بررسی و تحقیق و مطالعه کرده و سریعا با توجه به امکاناتی که داشتم شروع میکردم. 7- چون مهیار جانم . فرهاد عزیزم و مهندس قربانی بزرگوار و حامد جانم تایپیکی می زدم و همه عزیزانم را از حرکت خود آگاه میکردم. 8- با عزیزان انجمن در استانهای مختلف تماس می گرفتم و در رابطه با محصولاتشان سئوال میکردم و سریعا ارتباط کاری برقرار میکردم. حامد جانم: 9 _ فروشگاههای زنجیره ای در کل کشور تشکیل می دادم 10_ با تحقیق ، جست و جو ، فکر کردن و رابطه برقرار کردن نمایندگی پخش یک محصول را توی کشور میگرفتم و از زنجیره ای که تشکیل دادم نهایت استفاده را هم خود می بردم و هم دیگران. لطف کنید موارد بعدی را شما بفرمائید. 11- در رابطه با پافشاری و سماجت کناب چگونه ثروتمند شویم - ناپلئون هیل را 3 بار به دقت می خواندم 12- روابط عمومی خود را بالا می بردم.وقتی روابط عمومی خوبی داشتم راحت تر می توانستم با افراد ارتباط بهتری داشته باشم. سجاد جانم (آقای ایده) : 13- سعي ميكردم تجربياتم رو كه هم موجب شكست هم موجب موفقيتم شده رو به ديگران انتقال بدم(گرچه خيلي ها اينكارو انجام نميدن-اما چه بهتر هست كه بعضي موارد رو ارائه كنيم) 14- سعي ميكردم از مطالب ديگران استفاده كنم تا خودم در اون مشكلي كه ديگران افتادن و شكست خورن گير نكنم. مهدی عزیزم: 15- با روش تبلیغات آشنا بشوم. 16-وقتی شروع بکار کردم با جدیت پیگیر باشم. 17- سعی میکردم مشاور مالی داشته باشم. مجید دهقانی بزرگوار: ارسال شده توسط jahanagahi - امروز ۱۲:۰۹ صبح اگر جوان بودم: 1- در این انجمن ثبت نام میکردم. 2- پیگیر مطالب آموزشی و راهکارهای تغییر نگرش می شدم. 3- اعتماد بنفسم را بالا می بردم. 4- در هر حالتی لبخند را فراموش نمی کردم. 5- سئوال میکردم و سعی میکردم بیشتر یاد بگیرم.مگر نه اینست که 4 سال در دانشگاه درس خواندم و دم بر نیاوردم که روزی از مدرکش استفاده میکنم.در این انجمن هم حداکثر سه ماه تمام آموزشها و پیامها و تجربه ها را می خواندم و حفظ میکردم و تمرین می کردم و به هیچ وجه در مورد انجام کار فکر نمی کردم. 6- به محض گرفتن مدرک در این انجمن بر روی اولین ایده ام بررسی و تحقیق و مطالعه کرده و سریعا با توجه به امکاناتی که داشتم شروع میکردم. 7- چون مهیار جانم . فرهاد عزیزم و مهندس قربانی بزرگوار و حامد جانم تایپیکی می زدم و همه عزیزانم را از حرکت خود آگاه میکردم. 8- با عزیزان انجمن در استانهای مختلف تماس می گرفتم و در رابطه با محصولاتشان سئوال میکردم و سریعا ارتباط کاری برقرار میکردم. حامد جانم: 9 _ فروشگاههای زنجیره ای در کل کشور تشکیل می دادم 10_ با تحقیق ، جست و جو ، فکر کردن و رابطه برقرار کردن نمایندگی پخش یک محصول را توی کشور میگرفتم و از زنجیره ای که تشکیل دادم نهایت استفاده را هم خود می بردم و هم دیگران. لطف کنید موارد بعدی را شما بفرمائید. 11- در رابطه با پافشاری و سماجت کناب چگونه ثروتمند شویم - ناپلئون هیل را 3 بار به دقت می خواندم 12- روابط عمومی خود را بالا می بردم.وقتی روابط عمومی خوبی داشتم راحت تر می توانستم با افراد ارتباط بهتری داشته باشم. سجاد جانم (آقای ایده) : 13- سعي ميكردم تجربياتم رو كه هم موجب شكست هم موجب موفقيتم شده رو به ديگران انتقال بدم(گرچه خيلي ها اينكارو انجام نميدن-اما چه بهتر هست كه بعضي موارد رو ارائه كنيم) 14- سعي ميكردم از مطالب ديگران استفاده كنم تا خودم در اون مشكلي كه ديگران افتادن و شكست خورن گير نكنم. مهدی عزیزم: 15- با روش تبلیغات آشنا بشوم. 16-وقتی شروع بکار کردم با جدیت پیگیر باشم. 17- سعی میکردم مشاور مالی داشته باشم. مجید دهقانی بزرگوار : 18- پول نزول نمی گرفتم . 19-شهامت نه گفتن را پیدا میکردم . 20 - زیاد برداشت نمی کردم . 21- سعی میکردم تا جائی که امکان دارد نسیه خرید نکنم. هادی جان: 22- سعی میکردم 10 درصد از در آمدمو پس انداز کنم. مهیار عزیزم: 23-اهدافم را می نوشتم. و روزانه مرور میکردم. میرعباس بزرگوار: 24-به محض اموختن راههای شروع و ادامه فعالیت بهترین گروه جهت ادامه فعالیت را تشکیل میدادم و با تمام نیرو به پیش میرفتم. نظر شما عزیزان چیست: RE: خواهش میکنم این مطلب را بخوانید. اگر جوان بودم - manali - 01-28-2013 12:43 PM من اگر جوان بودم به قول دکتر هلاکویی از سیاست-فلسفه-ایدئولوژی دوری میکردم میزاشتمش برای 40 به بالا RE: خواهش میکنم این مطلب را بخوانید. اگر جوان بودم - jahanagahi - 01-28-2013 02:29 PM خواهش میکنم این مطلب را بخوانید. اگر جوان بودم اگر جوان بودم: 1- در این انجمن ثبت نام میکردم. 2- پیگیر مطالب آموزشی و راهکارهای تغییر نگرش می شدم. 3- اعتماد بنفسم را بالا می بردم. 4- در هر حالتی لبخند را فراموش نمی کردم. 5- سئوال میکردم و سعی میکردم بیشتر یاد بگیرم.مگر نه اینست که 4 سال در دانشگاه درس خواندم و دم بر نیاوردم که روزی از مدرکش استفاده میکنم.در این انجمن هم حداکثر سه ماه تمام آموزشها و پیامها و تجربه ها را می خواندم و حفظ میکردم و تمرین می کردم و به هیچ وجه در مورد انجام کار فکر نمی کردم. 6- به محض گرفتن مدرک در این انجمن بر روی اولین ایده ام بررسی و تحقیق و مطالعه کرده و سریعا با توجه به امکاناتی که داشتم شروع میکردم. 7- چون مهیار جانم . فرهاد عزیزم و مهندس قربانی بزرگوار و حامد جانم تایپیکی می زدم و همه عزیزانم را از حرکت خود آگاه میکردم. 8- با عزیزان انجمن در استانهای مختلف تماس می گرفتم و در رابطه با محصولاتشان سئوال میکردم و سریعا ارتباط کاری برقرار میکردم. حامد جانم: 9 _ فروشگاههای زنجیره ای در کل کشور تشکیل می دادم 10_ با تحقیق ، جست و جو ، فکر کردن و رابطه برقرار کردن نمایندگی پخش یک محصول را توی کشور میگرفتم و از زنجیره ای که تشکیل دادم نهایت استفاده را هم خود می بردم و هم دیگران. لطف کنید موارد بعدی را شما بفرمائید. 11- در رابطه با پافشاری و سماجت کناب چگونه ثروتمند شویم - ناپلئون هیل را 3 بار به دقت می خواندم 12- روابط عمومی خود را بالا می بردم.وقتی روابط عمومی خوبی داشتم راحت تر می توانستم با افراد ارتباط بهتری داشته باشم. سجاد جانم (آقای ایده) : 13- سعي ميكردم تجربياتم رو كه هم موجب شكست هم موجب موفقيتم شده رو به ديگران انتقال بدم(گرچه خيلي ها اينكارو انجام نميدن-اما چه بهتر هست كه بعضي موارد رو ارائه كنيم) 14- سعي ميكردم از مطالب ديگران استفاده كنم تا خودم در اون مشكلي كه ديگران افتادن و شكست خورن گير نكنم. مهدی عزیزم: 15- با روش تبلیغات آشنا بشوم. 16-وقتی شروع بکار کردم با جدیت پیگیر باشم. 17- سعی میکردم مشاور مالی داشته باشم. مجید دهقانی بزرگوار: ارسال شده توسط jahanagahi - امروز ۱۲:۰۹ صبح اگر جوان بودم: 1- در این انجمن ثبت نام میکردم. 2- پیگیر مطالب آموزشی و راهکارهای تغییر نگرش می شدم. 3- اعتماد بنفسم را بالا می بردم. 4- در هر حالتی لبخند را فراموش نمی کردم. 5- سئوال میکردم و سعی میکردم بیشتر یاد بگیرم.مگر نه اینست که 4 سال در دانشگاه درس خواندم و دم بر نیاوردم که روزی از مدرکش استفاده میکنم.در این انجمن هم حداکثر سه ماه تمام آموزشها و پیامها و تجربه ها را می خواندم و حفظ میکردم و تمرین می کردم و به هیچ وجه در مورد انجام کار فکر نمی کردم. 6- به محض گرفتن مدرک در این انجمن بر روی اولین ایده ام بررسی و تحقیق و مطالعه کرده و سریعا با توجه به امکاناتی که داشتم شروع میکردم. 7- چون مهیار جانم . فرهاد عزیزم و مهندس قربانی بزرگوار و حامد جانم تایپیکی می زدم و همه عزیزانم را از حرکت خود آگاه میکردم. 8- با عزیزان انجمن در استانهای مختلف تماس می گرفتم و در رابطه با محصولاتشان سئوال میکردم و سریعا ارتباط کاری برقرار میکردم. حامد جانم: 9 _ فروشگاههای زنجیره ای در کل کشور تشکیل می دادم 10_ با تحقیق ، جست و جو ، فکر کردن و رابطه برقرار کردن نمایندگی پخش یک محصول را توی کشور میگرفتم و از زنجیره ای که تشکیل دادم نهایت استفاده را هم خود می بردم و هم دیگران. لطف کنید موارد بعدی را شما بفرمائید. 11- در رابطه با پافشاری و سماجت کناب چگونه ثروتمند شویم - ناپلئون هیل را 3 بار به دقت می خواندم 12- روابط عمومی خود را بالا می بردم.وقتی روابط عمومی خوبی داشتم راحت تر می توانستم با افراد ارتباط بهتری داشته باشم. سجاد جانم (آقای ایده) : 13- سعي ميكردم تجربياتم رو كه هم موجب شكست هم موجب موفقيتم شده رو به ديگران انتقال بدم(گرچه خيلي ها اينكارو انجام نميدن-اما چه بهتر هست كه بعضي موارد رو ارائه كنيم) 14- سعي ميكردم از مطالب ديگران استفاده كنم تا خودم در اون مشكلي كه ديگران افتادن و شكست خورن گير نكنم. مهدی عزیزم: 15- با روش تبلیغات آشنا بشوم. 16-وقتی شروع بکار کردم با جدیت پیگیر باشم. 17- سعی میکردم مشاور مالی داشته باشم. مجید دهقانی بزرگوار : 18- پول نزول نمی گرفتم . 19-شهامت نه گفتن را پیدا میکردم . 20 - زیاد برداشت نمی کردم . 21- سعی میکردم تا جائی که امکان دارد نسیه خرید نکنم. هادی جان: 22- سعی میکردم 10 درصد از در آمدمو پس انداز کنم. مهیار عزیزم: 23-اهدافم را می نوشتم. و روزانه مرور میکردم. میرعباس بزرگوار: 24-به محض اموختن راههای شروع و ادامه فعالیت بهترین گروه جهت ادامه فعالیت را تشکیل میدادم و با تمام نیرو به پیش میرفتم. مانالی عزیز : 25-من اگر جوان بودم به قول دکتر هلاکویی از سیاست-فلسفه-ایدئولوژی دوری میکردم میزاشتمش برای 40 به بالا نظر شما عزیزان چیست: RE: خواهش میکنم این مطلب را بخوانید. اگر جوان بودم - 3ObHaN - 01-28-2013 02:46 PM والله من جوانتر از اینی که هستم بشم باید برگردم تو گهواره ![]() ![]() اما ما تو اوج جوونی پیر شدیم . البته از اون پیر هایی که پیرزن ها میگنه : اللهی پیر شی جوون ، تجربه هامون زیاد شده . شکست های زیادی هم خوردیم که ازش درس گرفتیم . اگر دوباره جووونتر بشم و برگردم به قبل از انجام کارهای اشتبام ، اینکار ها رو میکنم : 1.به هیچ کس ، منجمله قلب و مغز خودم اعتماد نمی کنم . 2.به امید هیچ کس ، جز تلاش و پشتکار خودم منتظر نمیمونم . 3.حتما برای انجام هرکاری 3 نقشه تهیه میکنم ، نقشه ی 1 که اگه شکست خورد 2 که اگه شکست خورد 3 رو انجام بدم . 4.همچنن برای هرمعامله ای 3 مشتری جور میکنم که اگه یکی نخرید دومی و اگه اونم نخرید سومی باشه . 5.جرات نه گفتن رو کامل پیدا میکنم . لامصب یه بار نتونستم بگم نه کلی زجر کشیدم بابتش . 6.اگه کسی سودی رو به من پیشنهاد کرد ، حتما بهش شک میکنم چون هیچکس با بوس تو این دنیا کاری نمیکنه ، 100 درصد دوبرابر سود حداقل برا خودش داره 7.درسته باید مهربون بود ، اما احساساسی بودن با مهربونی فرق داره ! دقت کنید به این نکته ، یه جا باید با میلگرد بزنی تو دهن یکی ، یه بار هم باید ناهارت رو بدی به یکی . 8.به شیطان اعتقاد دارید ؟ همه دشمنن ، حتی دوستات ، حتی خونودات ، حتی بچت ، حتی تو خود وجودتم یه دشمن وجود داره ، شیطون میتونه به هرکس نفوذ کنه ، پس اعتماد بیخودی نکنید به هیچکس . 9.همیشه بترسید ، اما ترس رو برای خودتون نگه دارید ، نزارید کسی بفهمه ترسیدید ! بدترین شکست رو از جایی خوردم که یکی فهمید من میترسم . RE: خواهش میکنم این مطلب را بخوانید. اگر جوان بودم - jahanagahi - 02-14-2013 03:17 PM نظر عزیزان را مطالعه و نظرات خود را نیز مرقوم فرمائید. RE: خواهش میکنم این مطلب را بخوانید. اگر جوان بودم - ما می توانیم - 07-03-2013 01:30 PM اگه جوانتر بودم برا انجام هر کاری تو زندگی مشاور داشتم تو انتخاب رشته تحصیلیم،شغلم،زندگیم، حتی چند تا.نظرات همشونو کنار هم میذاشتم و بهترینو انتخاب میکردم و هیچوقت از ریسک کردن و شکست نمی ترسیدم RE: خواهش میکنم این مطلب را بخوانید. اگر جوان بودم - yas451 - 07-03-2013 02:29 PM من جوان هستم ولی چه فایده جوانی از یک شهر مرزی که موقعیت اقتصادی شهر هم خوب نیست و اقتصاد ندارد و خودم هم بی پولم |