سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
اگه میلیاردر بشی دوستداری تو کدوم شهر یا کشور زندگی کنی؟ - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: من اگر میلیاردر بشوم...! (/forumdisplay.php?fid=79)
+--- موضوع: اگه میلیاردر بشی دوستداری تو کدوم شهر یا کشور زندگی کنی؟ (/showthread.php?tid=6685)

صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: اگه میلیاردر بشی دوستداری تو کدوم شهر یا کشور زندگی کنی؟ - سیدمهدی هاشمی - 02-16-2013 04:26 PM

(02-15-2013 11:57 PM)ast0300 نوشته شده توسط:  من چه میلیاردر بشم چه نشم میرم سئول.هر وقت ایران، ایران شد برمیگردم به زادگاهم
ایران رو من و شما باید بسازیم اگر نخبه هایی مثل شما از کشورشون برن پس کی میمونه برای ساختن؟ پس بساز و بسوز بخاطر وطنت و همه ی این موانع رو از سر راه بردار تا کسی نخواد بسازه و بسوزه بلکه فقط بسازه.
من اگر میلیاردر بشم یه موسسه ی خیریه میزنم به نام خیریه ی کار آفرینی میلیاردرهای آینده ی ایران و به همه ی اونایی که میخوان راه و چاه موفقیت رو یاد بگیرن آموزش میدم.

RE: اگه میلیاردر بشی دوستداری تو کدوم شهر یا کشور زندگی کنی؟ - soshiant - 02-16-2013 05:00 PM

هيچ جا ايران نميشه
همه فصلها رو داره همه گونه هاي آب و هوايي
ديگه چي ميخوايد؟
اگر ثروتمند باشيد هم كه ديگه همه چيه خوبه

RE: اگه میلیاردر بشی دوستداری تو کدوم شهر یا کشور زندگی کنی؟ - hade6453 - 02-16-2013 08:23 PM

با سلام
اگر میلیاردر شوم برم و تو بهترین شهرهای دنیا تفریح کنم سعی میکنم یه شهر زیبا و دیدنی درست کنم که افرادی که پول ندارن خانواده هاشون رو جاهای دیدنی ببرن رو بیارم اونجا تا با هم زندگی کنیم و شاد باشیم و اسم اون شهر رو هم میذارم شهر ندارها

RE: اگه میلیاردر بشی دوستداری تو کدوم شهر یا کشور زندگی کنی؟ - mohajer.my - 02-17-2013 02:02 PM

درود بر دوستان
من تبریز و یزد رو خیلی دوست دارم زندگی کنم البته تا حالا به این دوجا سفر نکردم
اما تو رویاهام دوست دارم جایی زندگی کنم که دزد نداشته باشه و زندانی وجود نداشته باشه اصلاً دادگاهی وجود نداشته باشه و انسانیت و مرام و معرفت حکمفرمای اونجا باشه
مردم انسان باشن درک داشته باشن گذشت داشته باشن
یا حق

RE: اگه میلیاردر بشی دوستداری تو کدوم شهر یا کشور زندگی کنی؟ - ceyton - 04-13-2013 10:40 AM

عید نوروز تهران ، بهار گرگان پاریس، ،تابستون نیویورک-برادوی ، پاییز تهران ، زمستان شیراز هاوایی

RE: اگه میلیاردر بشی دوستداری تو کدوم شهر یا کشور زندگی کنی؟ - safire mehrabani - 04-15-2013 09:01 AM

دوست دارم همين جايي زندگي كنم كه الان دارم زندگي ميكنم .

RE: اگه میلیاردر بشی دوستداری تو کدوم شهر یا کشور زندگی کنی؟ - یک همراه سبز - 04-15-2013 09:07 AM

ایران-اصفهان

RE: اگه میلیاردر بشی دوستداری تو کدوم شهر یا کشور زندگی کنی؟ - jujushow - 04-15-2013 11:54 AM

واسه زندگی همه جا رو به ایران ترجیح میدم و استرالیا در صدر قرار داره .
واسه تفریح هم عاشق طبیعت بکر هستم . کانادا ، برزیل ، استرالیا

RE: اگه میلیاردر بشی دوستداری تو کدوم شهر یا کشور زندگی کنی؟ - eh.krd - 04-15-2013 01:29 PM

ایران - سنندج اما سالی چند بار مسافرت خارج از کشور
برای اینکه یه نفر بتونه تو یه کشور دیگه زندگی کنه باید فرهنگ و ارزشهای اون کشور رو بپذیره وگرنه نمیتونه از زندگی لذت ببره .
"هیچ جا خونه آدم نمیشه" اونایی که غربت کشیدن این جمله رو خوب درک میکنن.

RE: اگه میلیاردر بشی دوستداری تو کدوم شهر یا کشور زندگی کنی؟ - Mohammad Sh - 05-02-2013 02:08 PM

من الان قم زندگی میکنم ولی همیشه آرزو داشتم اصفهان زندگی کنم البته هم مادرم اهل اونجاس هم نامزدم واسه همین خیلی خیلی نزدیکه

برای سفر هم لندن ، اسپانیا و ایتالیا و آلمان همشونم به خاطر فوتبالشون