سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
همفکری ... لطفا دوستان عزیز همفکری کنند - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: ایده های ساده برای کسب درآمد و یافتن شریک شغلی (/forumdisplay.php?fid=27)
+--- موضوع: همفکری ... لطفا دوستان عزیز همفکری کنند (/showthread.php?tid=6379)

صفحه ها: 1 2 3

RE: يه جايزه 50 هزار توماني ...حتما مطالعه بفرماييد - zoofanoon - 01-10-2013 12:10 AM

سلام ، آقا مسعود ، اگر قصد خريد ماهي قرمز را داريد بنده از گيلان در خدمت تان هستم .

RE: يه جايزه 50 هزار توماني ...حتما مطالعه بفرماييد - soltan_sal - 01-10-2013 05:00 PM

(01-09-2013 10:12 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:  چشم . اگر تماس گرفتند نتیجه را خدمت عزیزان عرض خواهم کرد. به این حرکت ایمان کامل دارم.

سلام آقای قربانیان نتیجه چی شد تماس گرفتند.

RE: يه جايزه 50 هزار توماني ...حتما مطالعه بفرماييد - jahanagahi - 01-10-2013 05:18 PM

(01-10-2013 05:00 PM)soltan_sal نوشته شده توسط:  
(01-09-2013 10:12 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:  چشم . اگر تماس گرفتند نتیجه را خدمت عزیزان عرض خواهم کرد. به این حرکت ایمان کامل دارم.

سلام آقای قربانیان نتیجه چی شد تماس گرفتند.

بله خوشبحتانه تماس گرفتند.کلی صحبت کردیم .امروز پیگیری میکنند و قرار شد خودشان مرقوم فرمایند.

RE: يه جايزه 50 هزار توماني ...حتما مطالعه بفرماييد - m-jalalvand - 01-14-2013 01:07 PM

با سلام
خواهش ميكنم از دوستان عزيز كه در اين نظر خواهي شركت كنند....اين نظر خواهي تا چند روز آينده فعال است
با تشكر

RE: يه جايزه 50 هزار توماني ...حتما مطالعه بفرماييد - s.saeed.sadati - 01-15-2013 02:31 AM

برای شب عید شهرداری جایگاهی رو مشخص می کنه برای بازرا فروش بهاره میتونی غرفه اجاره کنی
به نظر من فروش شال خیلی خوبه با 5 تومن میتونی یه غرفه روو پر کنی سودشم خوبه برای فروششم دردسر نداره
مثلا پوشاک دیگه پرو داره آتاق پرو میخواد و دردسر ولی شال راحت جای کم ، هزینه کم و سود خوب
اگه می خوای شروع کنی من میتونم کمک کنم شال و روسری رو تامین کنم

RE: يه جايزه 50 هزار توماني ...حتما مطالعه بفرماييد - اقاي ايـــده - 01-15-2013 03:15 AM

متاسفانه ديگه اين مورد اشباع شده-در دو الي سه سال گذشته خوب بود .اما در نمايشگاه پارسال كه حضور پيدا كردم. بيش از 3 غرفه در مورد شال روسري وجود داشت .و اين فعاليت رو با مشكل رو به رو ميكند.

مگر اينكه هزينه پرداخت محصولات به تامين كنند در ازاي فروش محصولات باشد. كه در اين صورت فرد مورد نظر ضرر چنداني نكند.

موفق باشيد