لحظه ای درنگ جایز نیست ،شرکت خودتان را راه اندازی کنید - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: کارهای عملی اعضا برای کسب درآمد (/forumdisplay.php?fid=48) +--- موضوع: لحظه ای درنگ جایز نیست ،شرکت خودتان را راه اندازی کنید (/showthread.php?tid=5943) |
RE: لحظه ای درنگ جایز نیست ،شرکت خودتان را راه اندازی کنید - مرتضی-تهران - 08-26-2013 03:23 PM خیلی خیلی ممنون از صاحب تاپیک.....لطفا یکم بیشتر توضیح بدید که بدونیم تا الان چی کار کردید ...ریز قضیه رو از شروع تا حالا بنویسید تا در صورت امکان منم که قصد دارم به شمال کشور برم واسه ایجاد کار بدونم آیا میشه تو این کار وارشد شد و سود خوبی درآورد یا نه................... با سپاس فرآوان RE: لحظه ای درنگ جایز نیست ،شرکت خودتان را راه اندازی کنید - mir abbas - 08-26-2013 08:19 PM (08-26-2013 03:23 PM)مرتضی-تهران نوشته شده توسط: خیلی خیلی ممنون از صاحب تاپیک.....لطفا یکم بیشتر توضیح بدید که بدونیم تا الان چی کار کردید ...ریز قضیه رو از شروع تا حالا بنویسید تا در صورت امکان منم که قصد دارم به شمال کشور برم واسه ایجاد کار بدونم آیا میشه تو این کار وارشد شد و سود خوبی درآورد یا نه...................جهت اطلاع شما و دیگر دوستان باید عرض کنم که چون ما مجوز بسته بندی جنسی رو میخواستیم که نیاز به تایید اداره بهداشت داشت یکم کارمون با تاخیر داره انجام میشه ولی به امید خدا مجوز بهداشت را در اینده ای نزدیک دریافت میکنیم. جهت مشاغلی که نیاز به بهداشت ندارد مجوز خیلی زود صادر شده و جواز میدهند. اگر قصد شروع فعالیتی دارید حتما به اداره جهاد کشاورزی شهرتون تشریف ببرید تا از کم و کیف و خم و چم کار سر در بیارید . متشکرم RE: لحظه ای درنگ جایز نیست ،شرکت خودتان را راه اندازی کنید - سعادت - 08-26-2013 09:00 PM مشکل اصلی به نظر بازار هست چون همه میخوان چکی بخرن و این مشکل سرمایه در گردش و پاس نشدن احتمالی چک ها رو به وجود میاره آیا نقدی میشه در بازار کار کرد ؟ شما منظورتون مشاغل خانگیه که میشه به این صورت کار کرد و مجوز گرفت درسته ؟ RE: لحظه ای درنگ جایز نیست ،شرکت خودتان را راه اندازی کنید - mir abbas - 08-26-2013 09:22 PM (08-26-2013 09:00 PM)سعادت نوشته شده توسط: مشکل اصلی به نظر بازار هست چون همه میخوان چکی بخرن و این مشکل سرمایه در گردش و پاس نشدن احتمالی چک ها رو به وجود میارهدر بازار اگر اعتبار نداشته باشید پول اصلا راهگشای مشکل تازه واردها نیست باید از کم اعتبار جمع کرد تا به مرور بشه همان جنشایی که مدت میفروشید رو مدتی بتونید تهیه کنید . زمانی که رقابت شدید و رقبا زیادند چاره ای جز چکی دادن محصول نمیمونه. بله منظورم مشاغل خانگی هست. RE: لحظه ای درنگ جایز نیست ،شرکت خودتان را راه اندازی کنید - یوسف خادم پیر - 09-20-2013 05:44 PM (12-13-2012 04:04 PM)mir abbas نوشته شده توسط: امروز با گشت و گذار در ادارات مختلف جهت انجام کاری به نتایج خوبی رسیدم که برای خود من دیوار ذهنی به حساب میومد و شاید خیلیها مثل من با این چنین مشکلی مواجه باشند. RE: لحظه ای درنگ جایز نیست ،شرکت خودتان را راه اندازی کنید - یوسف خادم پیر - 09-20-2013 05:59 PM ممنون بایت ایدتون ولی اگه بلفرض من گارگاه تولیدی وبسته بندی این جور چیزاروراه انداختم چه جوری اونارو بفروشم. شرکت های بسیار بزرگی ماننده.....خیلی وقته که این کارو کردن وپیش مردم شناخته شدن شرکتهای که تبلیغات 100میلونی انجام میدن.اگه بخواید چیزی بدید بیرون که باکیفیت باشه ومردم بشناسنش ودرکل بخوای ازاون میلیاردر بشی باید بالای500میلون تومن سرمایه داشته باشی.منم تا10 ماه قبل یه پرورش مرغ20000عددی داشتم ولی به علت این که تولیدی من زیاد شناخته نشده بود وهیچ تبلیغاتی براش نکردم کسی ازم نخرید مجبور شدم کل ظرفیتم رو به نصف قیمت به عراق صادر کنم الانم جای مرغداریم یه باغ سیب زدم تا 4سال دیگه عمل میاد. در کل اینارو گفتم تا بدونی درست کردن این گارگاه ها وکسب جواز وایناخیلی آسونه تو2ماه میتونی به بهره برداری برسی ولی بازاریابی وتبلیغات ودر کل فروش محصولات کار اصلی وزمان بره. ممنون بابت ایده تون RE: لحظه ای درنگ جایز نیست ،شرکت خودتان را راه اندازی کنید - mir abbas - 09-21-2013 09:25 AM (09-20-2013 05:59 PM)یوسف خادم پیر نوشته شده توسط: ممنون بایت ایدتون ولی اگه بلفرض من گارگاه تولیدی وبسته بندی این جور چیزاروراه انداختم چه جوری اونارو بفروشم.اگر بخواهید در بازار با مشکل فروش نرفتن کالای تولیدیتان و بعد تعطیلی و ورشکستگی مواجه نشوید ،قبل از شروع تولید ،بازار را بسنجید و ببینید چه جنسی در بازار مشتری زیاد داره و از قبل مشتری خودتان را داشته باشید. البته با تمام این رقابتهای شدید در بازار اگر ایده ای بکر در هر زمینه ای داشته باشید موفقیتتان قطعیست. |