سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
سوال در مورد پیمانکاری - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127)
+--- موضوع: سوال در مورد پیمانکاری (/showthread.php?tid=5600)

صفحه ها: 1 2 3

RE: سوال در مورد پیمانکاری - مهتاب - 11-28-2012 03:13 PM

درسته که تحصیلات آکادمیک تو هر کاری می تونه بهتون کمک کنه اما 90 درصد پیمانکارای بزرگ پیمانکارای سنتی هستند که تحصیلات آکادمیک نداند اما تجربه دارند.
شما باید اول به عنوان همکار سرپرست کارگاه یا به صورت کار آموز یک مدتی در کارگاه کار کنید یا راه حل دیگتون اینه که با کسی که تجربه داره تو این کار شریک بشید . شما باید اول با معضلات و مشکلات کار کارگاه و راه حل های اون آشنا بشنید بعد هم باید برای هر کاری چند تا تیم اجرایی داشته باشید که تو کارهای قبلی باهاشون اشنا شدید و می دونید کارشون خوبه و قابل اعتمادن.
(البته یک چیزی هم بگم من خودم تو اولین پروژه ام هیچ تجربه ای نداشتم البته کارم مدیریت پیمان بود و خیلی کوچک. یک ویلا در نور البته خوب مطمئن بودم که سالها تجربه پدرم کنارم هست.)
پیشنهاد من برای دوستانی که میخوان این کار ور شروع کنن دو تا حالته اگر سرمایه دارند اول برای خودشون یک جایی رو بسازند تا با روند کار آشنا بشن دومین حالت اینکه که مدیریت پیمان کارهای کوچک رو بگیرن برای شروع کار.

RE: سوال در مورد پیمانکاری - gharibeye2005 - 03-25-2014 03:22 AM

با سلام و خسته نباشید. سایتتون فوق العاده است. ولی من مشکلات زیادی دارم که نمی دونم قابل حل هستند یا نه. و ممنون می شم اگر راهنمایی و یا کمکم کنید. تقریبا 2 سالی است که به اتفاق همسرم دفتر فنی و مهندسی زدم و بیشتر تو کار اخذ جواز هستیم. من عمرانی هستم . همسرم مهندس معمار. ولی اوضاع کری بدی رو می گذرونم. شاید باور نکنید. ولی تقریبا 2 ماه یکبار قرار داد مبندم. کار پیمانکاری که اصلا. تا الان کلی حقوق ثابت به بازا یاب ها دادم. کلی تراکت و اس ام اس و .... هنوز پوچم. بار های از نا امیدا ...... وخیلی ناراحتم که چرا این رشته تحصیلی رو انتخاب کردم. اگه تا الان فلافل فروشی زده بودم. لااقل در امدی داشم. لطفا اگر تجربه دارید کمک کنید. مخصوصا در زمینه بازار یابی. ممنون

RE: سوال در مورد پیمانکاری - mohajer88 - 03-25-2014 11:11 PM

(03-25-2014 03:22 AM)gharibeye2005 نوشته شده توسط:  با سلام و خسته نباشید. سایتتون فوق العاده است. ولی من مشکلات زیادی دارم که نمی دونم قابل حل هستند یا نه. و ممنون می شم اگر راهنمایی و یا کمکم کنید. تقریبا 2 سالی است که به اتفاق همسرم دفتر فنی و مهندسی زدم و بیشتر تو کار اخذ جواز هستیم. من عمرانی هستم . همسرم مهندس معمار. ولی اوضاع کری بدی رو می گذرونم. شاید باور نکنید. ولی تقریبا 2 ماه یکبار قرار داد مبندم. کار پیمانکاری که اصلا. تا الان کلی حقوق ثابت به بازا یاب ها دادم. کلی تراکت و اس ام اس و .... هنوز پوچم. بار های از نا امیدا ...... وخیلی ناراحتم که چرا این رشته تحصیلی رو انتخاب کردم. اگه تا الان فلافل فروشی زده بودم. لااقل در امدی داشم. لطفا اگر تجربه دارید کمک کنید. مخصوصا در زمینه بازار یابی. ممنون

سلام بر شما همکار محترم
من دقیقا منظور شمارو از قرارداد نفهمیدم
شما هر 2 ماه چه قراردادی میبندی؟
فک میکنی تو این رشته با تراکت و پیامک میشه به نتیجه رسید؟
خود شما اگه بخوای کاری میلیاردی به کسی بدی به یه پیامک اعتماد میکنی؟
اگه دیدگاهت اینه که اگه فلافلی بودی بهتر بود هنوزم دیر نشده از فردا به فکرش باش
اما اگه تو رشته خودت میخوای به نتیجه برسی این ها راهش نیست

RE: سوال در مورد پیمانکاری - gharibeye2005 - 03-26-2014 07:36 PM

سلام دوست خوبم. گفتم که من تو کار جواز ساختمان هستم. و قرارداد ها مربوط به اخذ جواز هستش. من حتی یه بازار یاب درست و حسابی ندارم. اضلا نمی دونم کجا برم و با کی مشورت کنم. همکاران من هم که عمرا تو این اوضاع افتضاح بازار کار بخوان حتی برات وقت بزارن چه برسه به کمک. خیلی نیاز به کمک دارم