مهم - پیشنهاد کار برای خانمها - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: ایده های ساده برای کسب درآمد و یافتن شریک شغلی (/forumdisplay.php?fid=27) +--- موضوع: مهم - پیشنهاد کار برای خانمها (/showthread.php?tid=545) |
RE: مهم - پیشنهاد کار برای خانمها - reza283 - 11-05-2011 01:15 PM سلام جناب قربانیان گل.یه سوال داشتم ازتون.من میخوام یه رستوران بزنم با دکوراسیون شیک به نظرتون چقدر هزینه داره برای شروع و اینکه مجوز گرفتن و کارای اولیه به نظرتون وقت گیر و هزینه بره؟و کارایی که باید انجام بدم چیه یه توضیح کوچولو بدین؟و اینکه سودش چطوره و ارزش داره؟من نمیدونم شما تو این انجمن نبودین بچه ها چیکار میکردن.ممنون RE: مهم - پیشنهاد کار برای خانمها - مهدی گل محمدی - 11-05-2011 01:19 PM (11-05-2011 12:30 PM)madar نوشته شده توسط: آقا مهدی سلام سلام خانم صفدری ممنون.بالاخره نمک پرورده خودتون هستیم. ارادتمندم RE: مهم - پیشنهاد کار برای خانمها - madar - 11-06-2011 10:24 AM نه این منم که چیزهای زیادی از شما یاد گرفتم و در آینده نزدیک (بعد از پایان نامه) حتما مطالب بسیاری دیگری از شما خواهم آموخت ممنون RE: مهم - پیشنهاد کار برای خانمها - safa - 02-21-2012 03:26 PM سلام من هم يك پيشنهاد براي خانم ها دارم.....كلبه خواب......... شما با كمترين امكانات مي توانيد يك گارگاه وفروشگاه تهيه وفروش روتختي........سرويس خواب..........كوسن هاي تزييني...راه بيندازي.سفارش هاي خاص هم بگيريد....چاپ تصاوير سفارشي روي سرويس خواب نوزادان ونوجوانان فكر كنم خوب جواب بدهد. RE: مهم - پیشنهاد کار برای خانمها - jahanagahi - 02-21-2012 07:45 PM (11-05-2011 01:15 PM)reza283 نوشته شده توسط: سلام جناب قربانیان گل.یه سوال داشتم ازتون.من میخوام یه رستوران بزنم با دکوراسیون شیک به نظرتون چقدر هزینه داره برای شروع و اینکه مجوز گرفتن و کارای اولیه به نظرتون وقت گیر و هزینه بره؟و کارایی که باید انجام بدم چیه یه توضیح کوچولو بدین؟و اینکه سودش چطوره و ارزش داره؟من نمیدونم شما تو این انجمن نبودین بچه ها چیکار میکردن.ممنون رضا جان بستگی به نوع رستوران دارد. - رستوران غذاخوری و پذیرائی برای جشنها و مراسم حدود 100میلیون به بالا. بستگی به نوع انتخاب دکوراسیون دارد. - رستوران برای عرضه مرغ سوخاری حدود 50 میلیون تومان. - غذاپزی و پخش برای شرکتها و ادارات و فروش متفرقه 20 میلیون تومان. RE: مهم - پیشنهاد کار برای خانمها - tan-graphic - 11-07-2014 01:35 AM من خیلی دارم سعی میکنم 5-6 تومان برای شروع کار اصلیم جور کنم با وجود بچه ی کوچیک و خرجهای زندگی و مخالفت همه ی نزدیکان خیلی پول جمع کردن سخته RE: مهم - پیشنهاد کار برای خانمها - tan-graphic - 11-07-2014 01:41 AM متاسفانه نزدیکترین کسان من قدرت ریسک پذیریشون پایینه و اعتماد کاری بمن ندارن من سفارشهای کاری خوبی دارم ولی متاسفانه هیچکس همکاری بامن نداره - حتی برا نیمساعت پسرم رو نگه نمیدارن همین دیروز 1 کار کتاب نمایشگاه فرش رو صفحه بندی میکردم تمام مدت پسرم از سرو کولم بالا میرفت و دکمه های کیبردو میزن سیستم رو خاموش و روشن میکرد - گشنه میشد خرابکاری میکرد و... اینکه خانمها معمولا همراه که ندارن هیچ مخالف هم کم ندارن سخت ترین مرحله ی کارشونه RE: مهم - پیشنهاد کار برای خانمها - MARYAR - 11-07-2014 04:23 PM فعالیت های مربوط به سرمایه گآری های جمعی و حتی بورس هم برای خانوما خیلی مناسبه هاااا |