سخنی برآمده از دل با جوانان عزیز - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36) +--- موضوع: سخنی برآمده از دل با جوانان عزیز (/showthread.php?tid=5358) |
RE: سخنی برآمده از دل با جوانان عزیز - mir abbas - 01-04-2013 02:57 PM بخواهید بهترین باشید .با لذت زندگی کنید .هیچ چیز از گذشته شما نمی تواند حق ویژه زندگی شاد شما را انکار کند و هیچ چیز در اینده نمیتواند به غیر از لذت و شادی را برایتان به ارمغان بیاورد... متشکرم جناب نامی RE: سخنی برآمده از دل با جوانان عزیز - Haavin - 01-17-2013 12:18 AM کاش میشد این تاپیک بسیار زیبا رو ادامه بدین استاد .نصایح پربارتون این روزها دلگرمی بزرگیه مخصوصا توی جامعه های پر زرق و برق امروزی که ما میخوایم کلی پیشرفت کنیم. RE: سخنی برآمده از دل با جوانان عزیز - alireza091111 - 05-18-2013 03:40 PM سلام به همه دوستان و اساتید گفتم این تایپیک رو بخونید تا خاطرات گذشتتون تازه بشه. واقعا این تایپیک یکی از بهترین تایپیک های این سایته که من تو این چند وقت دیدم لطفا دوستان اونو پر انرژی ادامه بدن. حضرت عیسی ((ای کم ایمانان اگر شما هم ایمان داشتید،میتوانستید مثل من مرده را زنده کنید)) RE: سخنی برآمده از دل با جوانان عزیز - yunespc - 05-18-2013 08:04 PM ببخشید نمیخوام موج منفی بدم ولی چون دارم میبینم میگم واقعا آقای نامی دقیق زدن به هدف این مشگل نبود شغل را فقط حساب کنیم خودش باعث عدم توانایی خرید مسکن و عدم امکان ازدواج میشه و ازدواج نکردن به موقع حتی پیامبر هم اشاره کرده باعث نابودی فکر و امید و اعصاب جوان میشه چه پسر و چه دختر چند تا از دوستان خود من با چشم میبینم که به همین دلیل به گناه کشیده شدن شاید به ظاهر خودشون راحت باشن ولی خبری از ارامش نیست و به سرخوردگی دچار میشن خدا عاقبت همه جوونا را به خیر کنه و توان ساختن زندگی خوب را به ما بده امین RE: سخنی برآمده از دل با جوانان عزیز - مسعود کوچولو - 08-04-2014 07:27 PM یادش بخیر... چه روزایی بود... ![]() |