سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
واقعا نیاز به راهنما د ارم - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36)
+--- موضوع: واقعا نیاز به راهنما د ارم (/showthread.php?tid=4147)

صفحه ها: 1 2 3

RE: واقعا نیاز به راهنما د ارم - صدفی - 09-03-2012 01:45 AM

آره کارمندها هم میتونن انجام بدن
گفتم تو اگهی های همشهری قسمت استخدام راندده گوناگون
الان فصلش هم هست بازارش داغه

RE: واقعا نیاز به راهنما د ارم - amiryazdani138 - 09-03-2012 01:52 AM

(09-03-2012 01:42 AM)iranboy نوشته شده توسط:  با عرض سلام و خسته نباشید
شما میتونی کسب درآمد از نت داشته باشین مثل نویسندگی برای سایتهایه اینترنتی انجام بدی . یکی از دوستان با آیدی alicpu در سایت هستن که ایشون کارشناس کسب درامد از نت هستن میتونید با ایشون در این مورد مشورت کنید .
موفق باشید.
آخرش به دنیای مجازی نمیشه اطمینان کرد ، یه مشکل دیگه هم که هست اینه که نمیشه شغل های اینترنتی رو به عنوان شغل اصلی حساب کرد و آدم باید بالاخره یه شغلی داشته باشه که با جامعه سر و کار داشته باشه ولی به نظر من اگه بشه بصورت شغل فرعی و بصورت نیمه وقت با درآمد خوبی انجام داد خوبه.

RE: واقعا نیاز به راهنما د ارم - iranboy - 09-03-2012 02:04 AM

(09-03-2012 01:52 AM)amiryazdani138 نوشته شده توسط:  
(09-03-2012 01:42 AM)iranboy نوشته شده توسط:  با عرض سلام و خسته نباشید
شما میتونی کسب درآمد از نت داشته باشین مثل نویسندگی برای سایتهایه اینترنتی انجام بدی . یکی از دوستان با آیدی alicpu در سایت هستن که ایشون کارشناس کسب درامد از نت هستن میتونید با ایشون در این مورد مشورت کنید .
موفق باشید.
آخرش به دنیای مجازی نمیشه اطمینان کرد ، یه مشکل دیگه هم که هست اینه که نمیشه شغل های اینترنتی رو به عنوان شغل اصلی حساب کرد و آدم باید بالاخره یه شغلی داشته باشه که با جامعه سر و کار داشته باشه ولی به نظر من اگه بشه بصورت شغل فرعی و بصورت نیمه وقت با درآمد خوبی انجام داد خوبه.
به اینترنت میشه اعتماد کرد و حتی شغل اصلی رو هم میشه در اینترنت داشت و نمونه های موفقش مثل ف/ی/س/ب/و/ک و گوگل و غیره و یا همین ایران خودمون هم کسانی هستند که درآمدهای میلیونی از اینترنت دارند.هر کاری راهو چاهی داره.
موفق باشید.:

RE: واقعا نیاز به راهنما د ارم - پرواز - 09-03-2012 08:22 AM

راننده سرویس مدرسه بودن مسئولیت نداره؟ اگه خداینکرده اتفاقی برا بچه ها بیفته چی؟
خونواده ها چطور اطمینان میکنن به مثلا من راننده که تو نیازمندی ها یه آگهی زدم؟

RE: واقعا نیاز به راهنما د ارم - صدفی - 09-03-2012 11:49 AM

مسئولیت که داره باید حواستون جمع باشه.کسی که اگهی استخدام راننده زده پیمانکاره که از شما سفته و کارت شناسایی تونو میگیره واضه ضمانت
خونواده ها با پیمانکار در ارتباطن

RE: واقعا نیاز به راهنما د ارم - nami - 09-17-2012 07:58 PM

(09-01-2012 11:01 PM)mona_sph1020 نوشته شده توسط:  سلام به همه دوستان.
من تازه دیشب با سایتتون آشنا شدم.خیلی از مباحث انجمن رو هم خوندم و کلی انرژی گرفتم.
من دانشجو هستم و 4روز در هفته دانشگام.
چه ایده ای برای کار نیمه وقت ککه با درسم همراه باشه به ذهنتون میرسه؟
من به درآمد احتیاج دارم.اما چون وقتم کمه خیلی ناامیدم و به کمکتون نیاز دارم.بهم ایده بدین.چه کاری کنم که هم برام یه کمک هزینه باشه هم بتونم یه سرمایه کوچیک جمع کنم.
چه ایده ای واسه کار نیمه وقت واسه یه دانشجو پیشنهاد میکنید؟؟HuhHuhHuhHuh

با سلام و سپاس

RE: واقعا نیاز به راهنما د ارم - jahanagahi - 09-17-2012 08:08 PM

پیشنهاد عزیزان را دیدم .اگر وسیله نقلیه دارید بهترین کار سرویس مدارس است که از طریق پیمانکار انجام می شود.برای آشنائی با پیمانکار به مدارس نزدیک محل سکونت خود مراجعه فرمائید.