سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
اهداف اعضای انجمن از کسب ثروت را در این بخش ذکر کنید. - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36)
+--- موضوع: اهداف اعضای انجمن از کسب ثروت را در این بخش ذکر کنید. (/showthread.php?tid=40)

صفحه ها: 1 2 3 4 5

RE: اهداف اعضای انجمن از کسب ثروت را در این بخش ذکر کنید. - مهدی گل محمدی - 06-09-2011 08:15 PM

(06-09-2011 01:55 PM)shopping نوشته شده توسط:  با سلام ،
من میخوام تا 30سالگی به اندازه ای پولدار بشم که بتونم به تمام مردم فقیر ایران کمک کنم،طوری که هیچ فقیری تو ایران باقی نمونه.

ولی بنده این کار را دوست ندارم میدانید چرا
چون کسانی که فقیر هستند از نظر من افراد بی تلاش و بی فکر هستند.
فقط به دنبال کمک گرفتن از دیگران اند هیچگاه خودشان بلند نمی شوند.

من می خواهم کارآفرینی کنم تا همین فقراء نیز دارای یک شغل باشند و روی پای خود بایستند

RE: اهداف اعضای انجمن از کسب ثروت را در این بخش ذکر کنید. - jahanagahi - 06-09-2011 08:17 PM

من از 48 سالگی شروع کردم.نتیجه گرفتم.اکنون من جوان 61 سال دارم.
شما در سن جوانی هستید و پر انرژی.توان شما به عظمت یک کوه است. پس می توانید.
سعی کنیم از هدفهای کوچک و منطقی شروع کنیم.

RE: اهداف اعضای انجمن از کسب ثروت را در این بخش ذکر کنید. - کامیار کاظمی - 06-09-2011 08:38 PM

من عاشق این جمله هستم :
اگر فقیر به دنیا آمدی مقصر نیستی اما اگر فقیر از دنیا بروی حتما خودت مقصر هستی!

RE: اهداف اعضای انجمن از کسب ثروت را در این بخش ذکر کنید. - مهدی گل محمدی - 06-09-2011 09:05 PM

درست است
من همیشه از این جمله نیرو میگیرم:

خدا بزرگ است باید از او چیزهای بزرگی بخواهیم

RE: اهداف اعضای انجمن از کسب ثروت را در این بخش ذکر کنید. - کامیار کاظمی - 06-09-2011 09:08 PM

اگر کسی فقیر است , خودش دوست دارد فقیر باشد.
خدا بزرگ است باید از او چیزهای بزرگی بخواهیم.
فقر ساخته ذهن ما آدم هاست!

RE: اهداف اعضای انجمن از کسب ثروت را در این بخش ذکر کنید. - مهدی گل محمدی - 06-09-2011 11:40 PM

این گفته یکی از زیباترین گفته های دکتر شریعتی می باشد:
فقر گرد و خاک های نشسته بر روی کتاب های بفروش نرفته یک کتاب فروشی است
فقر تیغ های برنده ماشین های بازیافت است که روزنامه های بازیافتی را خرد می کند
فقر شب را گرسنه بسر کردن نیست
فقر روز را بی اندیشه به سر کردن است

RE: اهداف اعضای انجمن از کسب ثروت را در این بخش ذکر کنید. - arash67 - 06-30-2011 01:31 AM

من دوست دارم جز پولدارترین و افراد باشم و همچنین یک فرد مشهور باشم. در حال حاضر راهی برای پولدار شدن پیدا نکرده ام و فعلا در حال فکر کردن جهت رسیدن به این منظورم

RE: اهداف اعضای انجمن از کسب ثروت را در این بخش ذکر کنید. - jahanagahi - 06-30-2011 05:43 AM

داشتن پول باعث خوشبختی نیست , ولی نداشتنش باعث بدبختی است.

RE: اهداف اعضای انجمن از کسب ثروت را در این بخش ذکر کنید. - faramarz - 07-10-2011 02:22 PM

ممنون

RE: اهداف اعضای انجمن از کسب ثروت را در این بخش ذکر کنید. - 3ObHaN - 07-10-2011 02:32 PM

من پشت قبلیم رو پاک کردم ، چون اشتباه کرده بودم و وقتی تازه عضو شده بودم نوشته بودم ( تو یه کلوم پر موج منفی بود )

و اما هدف های کلی من ! توجه کنید هدف های کلی ، هدف ها جزئی رو نوشتم ، دیوار های فکر هم نوشتم ولی این ها اهداف کلی اند :
دوست دارم شرکتم در زمینه ساختمان سازی و اب رو با شراکت خانوادم بزرگ کنم دو تا اروزی قدیمیم که زدن گاوداری تو شهرکرد و هتل تو شیراز بود رو عملی کنم .
یه موسسه کاملا رایگان و گسترده هم در زمینه تجارت و مثبت اندیشی در کل کشور راه بندازم تا اهداف والای این سایت در اختیار همه ی اقشار قرار بگیره .
تجارت اینترنتی و واردات و صادرات و برنامه نویسی هم جای خود داره Big Grin